Ohm-Aztec Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Odesláno 5. července 2022 42 mm L2L 47,6 mm Sellita SW200-1 s COSC WR 300 m keramická luneta 2.090 €
Honza.manta Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Odesláno 5. července 2022 To už dorovnávají ceny Eltonu. To si radši koupím Elton produkty s inhouse strojkem za víc.
libor2002 Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Odesláno 6. července 2022 Nedávno jsem se na ně koukal na webu. Docela nuda, za mě nic extra, žádný waw...nebo tu jedinečnost pohltila černo černá černá . Sebevědomí jim neschází, hmm ta cena..., ale vlčáků s takovejma hodinkama je plno.
Ohm-Aztec Odesláno 6. července 2022 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2022 Na design a techniku průměrnýho microbrandu si účtují docela nadprůměrně...
Bert Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Odesláno 6. července 2022 Snad se už naučili vyrábět na čas a ve vyrovnané kvalitě. Tedy snad to vtloukli do hlavy tomu Číňanovi, co to pro ně dělá.
martar Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Odesláno 7. července 2022 https://wornandwound.com/the-chronotechna-seaquest-dive-is-an-affordable-modern-diver/
zekon7302 Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Odesláno 7. července 2022 Před hodinou, martar napsal: https://wornandwound.com/the-chronotechna-seaquest-dive-is-an-affordable-modern-diver/ Ta jejich story je teda něco. To už tady vše, co mělo se značkou Prim z NMnM společné, bude vlastně hodinářská firma a Elton jen něco, co se tak tváří.
Honza.manta Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Odesláno 7. července 2022 Skoro bych řekl, že necílí na náš trh. To jsem zvědavý, kdo jim venku dá dvojku écek.
financ Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Odesláno 7. července 2022 furt se nenaučili barvit hrany cifru? Vypadaj nedodělaně
Bert Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Odesláno 7. července 2022 Tak jsem si přečetl tu slátaninu. Stručně řečeno: to by se jeden posral, pochcal a poblil ....
Dreak Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Odesláno 7. července 2022 Jako, na konci článku se snaží autor srovnat volbu "tohodle" s tudorem.....a ta částka taky nesouhlasí
HondzaX Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Odesláno 8. července 2022 Měl jsem je na ruce. Vůbec to nejsou špatně vypadající hodinky. Na ruce působí menším dojmem, než udávají parametry. Měl jsem pocit jako bych měl na zápěstí něco o velikosti 39-40 mm. Což osobně hodnotím jako pozitivní věc. Protože se jednalo o předprodukční kousek, který pak putoval zpět do Švýcarska na testy, takže nějaké zevrubné hodnocení by asi nebylo fér. Jakkoli zpracování mi přišlo i tak OK. Cena je ambiciózní. Ale věřím, že tak jako se jim podařilo prodat první model jejich hodinek, tak se zřejmě dříve či později zadaří i zde.
Dreak Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Odesláno 20. října 2022 Upřímně se těším, až na SEWu tohle vyzkouším. Očekávám, že když mi řekne cenu, tak se začnu smát, ale neměl jsem je možnost vidět na živo. Ostatní mají taky tohle na to*do listu na SEWu?
Tos Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Odesláno 20. října 2022 Fuj. Jsem jedinej, komu nejvýraznější motiv cifru neodbytně připomíná vošklivou lunetu Vostoků? 1
Z. Paul Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Odesláno 22. října 2022 Horolezec Mára Holeček je novým ambasadorem Chronotechna
lukassob Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2023 Fratello o limitované edici SeaQuest Dive Frozen Deep https://www.fratellowatches.com/introducing-the-chronotechna-seaquest-dive-frozen-deep-limited-edition/ https://www.chronotechna.com/cs-cz/products/seaquest-dive-frozen-deep
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2023 V 22. 10. 2022 v 10:21, Z. Paul napsal: Horolezec Mára Holeček je novým ambasadorem Chronotechna No, vzhledem k Márově profesi jsem mu na fcb napsal, že tohle byl krok vedle .....
Z. Paul Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2023 před 9 hodinami, Bert napsal: No, vzhledem k Márově profesi jsem mu na fcb napsal, že tohle byl krok vedle ..... Přesně, moc tohle spojení nechápu .. dřív byl /nevím jestli ještě je/ spojenec se Sunto
kork74 Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2023 Mám je doma druhý den, z toho jeden den na ruce. Doslova 24hodin. Musím říct, že jsou velmi pohodlné. 42mm pouzdro působí opticky spíš jako 39mm. Tak z toho mám pocit, že by seděly pohodlne i na menší ruce. Ochrana korunky je k pouzdru přišroubovaná a je to na celém vzhledu hodinek zajímavý detail. Celkově zpracování je,podle mého názoru, výborné. V této kategorii hodinek srovnatelné např. s ORIS Diver SixtyFive. Které mají uvnitř stejnou Selitu jen bez COSC certifikace. Modrá na ciferníku naprosto neodolatelná. Nejpěknější jakou jsem zatím viděl. Chronotechna se od svého prvního modelu a trochu nešťastné Kikstarter kampaně dost polepšila. I v rychlosti dodání. V pondělí jsem objednal a ve středu už jsem je měl na ruce. Dík za pozornost a ať to tiká.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se