Přejít na obsah

Chronotechna SeaQuest


Doporučené příspěvky

Nedávno jsem se na ně koukal na webu. Docela nuda, za mě nic extra, žádný waw...nebo tu jedinečnost pohltila černo černá černá :P. Sebevědomí jim neschází, hmm ta cena..., ale vlčáků s takovejma hodinkama je plno. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, martar napsal:

Ta jejich story je teda něco. To už tady vše, co mělo se značkou Prim z NMnM společné, bude vlastně hodinářská firma a Elton jen něco, co se tak tváří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem je na ruce. Vůbec to nejsou špatně vypadající hodinky. Na ruce působí menším dojmem, než udávají parametry. Měl jsem pocit jako bych měl na zápěstí něco o velikosti 39-40 mm. Což osobně hodnotím jako pozitivní věc. Protože se jednalo o předprodukční kousek, který pak putoval zpět do Švýcarska na testy, takže nějaké zevrubné hodnocení by asi nebylo fér. Jakkoli zpracování mi přišlo i tak OK. Cena je ambiciózní. Ale věřím, že tak jako se jim podařilo prodat první model jejich hodinek, tak se zřejmě dříve či později zadaří i zde. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsících...

Mám je doma druhý den, z toho jeden den na ruce. Doslova 24hodin. Musím říct, že jsou velmi pohodlné. 42mm pouzdro působí opticky spíš jako 39mm. Tak z toho mám pocit, že by seděly pohodlne i na menší ruce. Ochrana korunky je k pouzdru přišroubovaná a je to na celém vzhledu hodinek zajímavý detail. Celkově zpracování je,podle mého názoru, výborné. V této kategorii hodinek srovnatelné např. s ORIS Diver SixtyFive. Které mají uvnitř stejnou Selitu jen bez COSC certifikace.

Modrá na ciferníku naprosto neodolatelná. Nejpěknější jakou jsem zatím viděl.

Chronotechna se od svého prvního modelu a trochu nešťastné Kikstarter kampaně dost polepšila. I v rychlosti dodání. V pondělí jsem objednal a ve středu už jsem je měl na ruce.

Dík za pozornost a ať to tiká.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...