Frostie Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Já vím zcela přesně, o co jde, ale nemám jí prostě. To už mám spíš autosamolepku Faerských ostrovů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Jj...tu jsem měl...pak jsem auto prodal a po nějakém čase jsem ho viděl před nějakým nakupakem a nálepka stále byla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Mám jednu nevyužitou placku, ale... je na ní nalepena magnetická páska. Jak jsem jeden čas střídal služebáky, tak aby to šlo sundat a přehodit. Když se na ní nalepí zase oboustranná lepící páska, tak to bude good. Bude-li zájem, tak SZ a není problém v týdnu poslat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Nechám to plně v kompetenci Frostieho, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 před 11 hodinami, libor2002 napsal: Mám jednu nevyužitou placku, ale... je na ní nalepena magnetická páska. Jak jsem jeden čas střídal služebáky, tak aby to šlo sundat a přehodit. Když se na ní nalepí zase oboustranná lepící páska, tak to bude good. Bude-li zájem, tak SZ a není problém v týdnu poslat . SZ, s dovolením bych ji využil, rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Tak @libor2002 svůj slib beze zbytku splnil, jsem jeho velkým dlužníkem. Ještě jednou díky moc, po instalaci dám foto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 @libor2002 ještě jednou díky, již má čestné místo na jednom z mála možných uchycení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 Došlo ke změně a doplnění vozíku o vhodná loga, navíc vizuálně hezká. Jen ve Švédsku při návrhu konstrukce vůbec nemysleli na místa, kam takovéto doplňky umístit (ani to samozřejmě není funkce vozíku ). Ještě jednou děkuji dvěma gentlemanům ze zdejšího fóra, kteří samolepku a znak byli ochotni zaslat a to zcela nezištně. Jste borci, hošové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 Super SPZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Super SPZ Hlavně myslím, že moc jiných takových vozíků na území ČR/SR asi nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Halo, zeptám se blbě. Nějaký pozitivní posun? Víte prosím někdo něco ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února @long @Bert @bohus76 a další: Posun je takový, že jsem teď celou dobu od předání vozíku měl popraskané stehy a byl jsem odkázán pouze na něj. Nyní, minulý týden, po kontrole u cévního chirurga bylo rozhodnuto, že zkusíme nový typ protézy. Zatím s tím, že každý druhý den ve střídání s vozíkem. Až se situace stabilizuje, pojedu na léčebně-rehabilitační pobyt do Hamzovy léčebny Košumberk a budu se učit chodit s novou protézou a posilovat. Děkuji ještě jednou všem za vaše finanční příspěvky a velmi si vážím vašeho zájmu! Jenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 15 minutami, Frostie napsal: @long @Bert @bohus76 a další: Posun je takový, že jsem teď celou dobu od předání vozíku měl popraskané stehy a byl jsem odkázán pouze na něj. Nyní, minulý týden, po kontrole u cévního chirurga bylo rozhodnuto, že zkusíme nový typ protézy. Zatím s tím, že každý druhý den ve střídání s vozíkem. Až se situace stabilizuje, pojedu na léčebně-rehabilitační pobyt do Hamzovy léčebny Košumberk a budu se učit chodit s novou protézou a posilovat. Děkuji ještě jednou všem za vaše finanční příspěvky a velmi si vážím vašeho zájmu! Jenda At Ti to dobře dopadne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února @Frostie hlavně ať léčba postupuje stále vpřed. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Ahoj Honzo, držím palce ať již co nejdříve rehabilituješ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března V 16. 6. 2023 v 21:23, bohus76 napsal: Kamarádi se svolením nejvyššího /Berta/ si vás dovoluji požádat o příspěvek a tím i zkvalitnění života našeho místního člena Frostie /ho/ ,tedy Jendy Mráze. Po úraze /autonehodě/ ,dvou infarktech a vleklých problémech s diabetem přišel o nohu a jelikož je to chlap jak hora není v silách jeho partnerky Jitky jej přepravovat ani při každodenních činnostech. Nechal si udělat protézu, bohužel prognóza u druhé nohy není příznivá, tak potřeboval by elektricky vozík za cca 120k /tisíc/,/který pojišťovna nezaplatí/, což není v jeho finančních možnostech. Číslo transparentního účtu je : 2802565651/2010 Tímto Vám všem děkuji a věřím, že zde pořád jsou ti "džentlmeni" staré školy, Pokud budete mít jakékoliv dotazy pište prosím SZ mě či přímo Honzovi https://forum.chronomag.cz/profile/15103-frostie/ jak je znám. Chlapi, je mi až úplně trapně Já jsem si tohoto příspěvku všiml až dnes úplně náhodou, já jsem zde delší čas nebyl, jenom jsem vždy nakouknul prosím Vás, je možné ještě třeba nějaký peníz poslat, je ten účet pořád platný? Jinak chlape ať ti to pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Zprávu jsem Honzovi přetlumočil, napíše zde jak se věci mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky