Přejít na obsah

Sbírka pro Jendu /Frostie/

Doporučené příspěvky

Mám jednu nevyužitou placku, ale... je na ní nalepena magnetická páska. Jak jsem jeden čas střídal služebáky, tak aby to šlo sundat a přehodit. Když se na ní nalepí zase oboustranná lepící páska, tak to bude good.

Bude-li zájem, tak SZ a není problém v týdnu poslat ;) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, libor2002 napsal:

Mám jednu nevyužitou placku, ale... je na ní nalepena magnetická páska. Jak jsem jeden čas střídal služebáky, tak aby to šlo sundat a přehodit. Když se na ní nalepí zase oboustranná lepící páska, tak to bude good.

Bude-li zájem, tak SZ a není problém v týdnu poslat ;) .

SZ, s dovolením bych ji využil, rád.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Došlo ke změně a doplnění vozíku o vhodná loga, navíc vizuálně hezká. Jen ve Švédsku při návrhu konstrukce vůbec nemysleli na místa, kam takovéto doplňky umístit (ani to samozřejmě není funkce vozíku 🙂 ). Ještě jednou děkuji dvěma gentlemanům ze zdejšího fóra, kteří samolepku a znak byli ochotni zaslat a to zcela nezištně. 

Jste borci, hošové!

140923 Eloflex CHMG Edition.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

@long @Bert @bohus76 a další:

Posun je takový, že jsem teď celou dobu od předání vozíku měl popraskané stehy a byl jsem odkázán pouze na něj. Nyní, minulý týden, po kontrole u cévního chirurga bylo rozhodnuto, že zkusíme nový typ protézy. Zatím s tím, že každý druhý den ve střídání s vozíkem. Až se situace stabilizuje, pojedu na léčebně-rehabilitační pobyt do Hamzovy léčebny Košumberk a budu se učit chodit s novou protézou a posilovat. 

Děkuji ještě jednou všem za vaše finanční příspěvky a velmi si vážím vašeho zájmu!

Jenda

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, Frostie napsal:

@long @Bert @bohus76 a další:

Posun je takový, že jsem teď celou dobu od předání vozíku měl popraskané stehy a byl jsem odkázán pouze na něj. Nyní, minulý týden, po kontrole u cévního chirurga bylo rozhodnuto, že zkusíme nový typ protézy. Zatím s tím, že každý druhý den ve střídání s vozíkem. Až se situace stabilizuje, pojedu na léčebně-rehabilitační pobyt do Hamzovy léčebny Košumberk a budu se učit chodit s novou protézou a posilovat. 

Děkuji ještě jednou všem za vaše finanční příspěvky a velmi si vážím vašeho zájmu!

Jenda

At Ti to dobře dopadne 😀.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
V 16. 6. 2023 v 21:23, bohus76 napsal:

Kamarádi se svolením nejvyššího  /Berta/ si vás dovoluji požádat o příspěvek a tím i zkvalitnění života našeho místního člena  Frostie /ho/ ,tedy Jendy Mráze.  Po úraze /autonehodě/ ,dvou infarktech a  vleklých problémech s diabetem přišel o nohu a jelikož je to chlap jak hora není v silách jeho partnerky Jitky jej přepravovat ani při každodenních činnostech. Nechal si udělat protézu, bohužel prognóza u druhé nohy není příznivá, tak potřeboval by elektricky vozík za cca 120k /tisíc/,/který pojišťovna nezaplatí/, což není v jeho finančních možnostech.

Číslo transparentního účtu je : 2802565651/2010 

Tímto Vám všem děkuji a věřím, že zde pořád jsou ti "džentlmeni" staré školy, Pokud budete mít jakékoliv dotazy pište prosím SZ mě či přímo Honzovi https://forum.chronomag.cz/profile/15103-frostie/  

FB_IMG_1686911539604.thumb.jpg.f29eacda3fdf1a44bd78f595f39fc9c1.jpgjak je znám.  

Frostie.jpg

FB_IMG_1686911528433.jpg

QRPlatba_na_ucet_2802565651 500 Kc.png

Chlapi, je mi až úplně trapně Já jsem si tohoto příspěvku všiml až dnes úplně náhodou, já jsem zde delší čas nebyl, jenom jsem vždy nakouknul prosím Vás, je možné ještě třeba nějaký peníz poslat, je ten účet pořád platný? Jinak chlape ať ti to pomůže.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...