Jump to content

Recommended Posts

Posted

Díky pomoci vás všech na CHMG i solidaritě ostatních nadace Ignigena dnes zaplatila zálohovou fakturu za elektrický vozík Eloflex P, vč. nezbytného příslušenství ve výši 50 % pořizovací ceny, tedy 63.042 Kč. Dalších 50% ceny bude splatných ze sbírky po dodání a předvedení vozíku. Ještě potřebujeme dovybrat cca 10.000 Kč na motoped Viva 2 a budu se moci jak volněji bez závislosti na ostatních pohybovat, tak i cvičit doma. Obrovské díky všem, kteří přispěli nebo se k tomu chystají. Sbírka bude otevřena do 30. června 2023. Jste úžasní!!!

https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2802565651&fbclid=IwAR3MDNvZPA4YOZVq2C3Ue2XHIGgLaP8fgEb9-kkhpJa14Pa4aoKJvPChkYU

https://www.aktiv.cz/motomedy-a-trenovaci-pristroje/motomed-viva2-nohy-ruce-repasovany/

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
před 6 hodinami, DavidLC napsal:

Posláno,máš tu i vlákno o EV 😉🙂

Díky moc 🙂

Posted

Díky kluci, myslím, že nevadí když promluvím i za Honzu , částka již velmi slušná ,ba řekl bych i nadstandartní ,bude stačit jak na vozík,tak i motoped. Smekám klobouk :notworthy::smile_anim:

Posted
před 16 hodinami, bohus76 napsal:

Díky kluci, myslím, že nevadí když promluvím i za Honzu , částka již velmi slušná ,ba řekl bych i nadstandartní ,bude stačit jak na vozík,tak i motoped. Smekám klobouk :notworthy::smile_anim:

Potvrzuji, ještě musíme během příštího týdne dovybrat na motoped a já budu tak moci být díky vám všem trochu mobilní. Díky všem zainteresovaným, šerifovi i zde výše @bohus76

Posted

Účet je otevřen  do 30. června 2023, informace pro ty ,kteří by chtěli ještě přispět . Takže už moc času není.

Díky všem, kteří už přispěli a výrazně tím pomohli k Honzově mobilitě a zkvalitnění života.

Posted

@bohus76 díky za přímluvu. Na motoped chybí cca ještě 30 kKč. Díky všem, při předání vozíku a kompenzačních pomůcek bude samozřejmě pořízena fotodokumentace, kterou jsem pak i dám. 

Posted

Borci, v relativně krátkém čase lípnu na Chronomag příspěvek o tom, jak se mnozí z vás (noví i staří členové) chovají v inzerci jako totální kokoti. Avšak s určitou mírou zadostiučinění sleduji, že v tomto vlákně je vše v naprostém pořádku. DĚKUJI!

Posted (edited)

Ok, takže právě teď. Frostie na Chronomagu je dobrý parťák k diskusím, i když je člověk vlastně laik jako já zkraje a před lety. Nehoda s následky je vždy problém, já jsem sice vyvázl dávno tomu bez vozíku, ale zato moc dobře vím jaké to je - dlouhé léčení a další trápení  a jak se změní život. Vlastně všechno dobré je poté skoro v pr... 

Takže z mého pohledu alespoň trochu málo. Díky za info a za tuto možnost. Frostie - drž se a držím palce na další jízdy. 👍

Edited by eloga
ed
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...