Přejít na obsah

Frederique Constant pro Rytířský řád Božího hrobu

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já si s náboženstvím nezačal .... Podívej se znova a pozorně na první příspěvek. O hodinkách skoro nic.

Tvl ten jeho příspěvek je úplně v pohodě; jen tam na úvod popsal důvody a okolnosti vzniku těch hodinek, nejedná se o žádnou náboženskou agitku. Vůbec nechápu tvé hysterické reakce.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já taky ne, pouze a jen jsem popsal důvody toho, proč ty hodinky vznikly. Těm výlevům a hrubosti na křesťanství o kterém nebyla původně vůbec řeč, nerozumím. Nedovolil bych si komukoliv se posmívat, že je ateista nebo žid nebo cokoliv jiného. 

Upraveno uživatelem 969
Odkaz ke komentáři

před 26 minutami, MMCorsair napsal:

Tvl ten jeho příspěvek je úplně v pohodě; jen tam na úvod popsal důvody a okolnosti vzniku těch hodinek, nejedná se o žádnou náboženskou agitku. Vůbec nechápu tvé hysterické reakce.

Označ, prosím, mou jedinou hysterickou reakci.

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, 969 napsal:

Já taky ne, pouze a jen jsem popsal důvody toho, proč ty hodinky vznikly. Těm výlevům a hrubosti na křesťanství o kterém nebyla původně vůbec řeč, nerozumím. Nedovolil bych si komukoliv se posmívat, že je ateista nebo žid nebo cokoliv jiného. 

Kde jsem byl hrubý?

Odkaz ke komentáři

Zkusme to. 🙂 Já se obávám, že postrádám to hodinkové básnictví některých členů a vlastně jsem se nim trochu dostal až dnes, plánuji je nosit spíš svátečně jako konzervativní oblekovky. Musím říct, že mě fascinuje plasticita a dílenské zpracování indexů, což je zřejmě dáno i neviditelným safírem. Ručky zvláště minutovka mi připomínají meče. V té jejich jednoduchosti je obecně krása, ale to už bych se trochu opakoval. Taky jsem dnes v Helveti udělal poznatek, že tovární verze s modrou vteřinovkou jsou na první pohled úplně jiné hodinky. 

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, 969 napsal:

👍 Obecne je to pekny počin ako aj pekné spracovanie👍užívaj😉

Upraveno uživatelem Campino
Odkaz ke komentáři

Předpokládám, že ta limitka nebyla řádová iniciativa, podle Vašeho webu se cesty účastnilo 15 osob, převážně rytířů a dam, na tom renderu v úvodu je počet kusů 10, nakonec jich je jen 5, domnívám se proto, že jste zvolily hodinky spíš proto, že je máte rádi a naskytla se příležitost, ke který to napasovat (kterou si to tak říkajíc okecat), protože ty hodinky na ni ničím neodkazují, ale jsou spojeny jen s řádem jako takovým. Nebo se pletu?

Odkaz ke komentáři

Všechny ty pohádky o imaginárních superhrdinech a superpadouších jsou zcela rovnocenné a byly by i stejně komické. Byly by k smíchu, kdyby ovšem nešlo o pouhý nemilosrdný nástroj moci a kdyby za těmi pohádkami nebyly miliony mrtvých a další stále velmi rychlým tempem nepřibývali. Kvůli Enlila, Marduka Amona, Atona, Dia, nebo Apolóna se už nevraždí a nevedou války, nějak tyhle pohádky ztratily čtenáře. Přitom jsou stejně hloupé, jako ty, kvůli kterým se vraždí v novověku. Úkolem budoucích generací bude zadupat do země ty současné zbraně hromadného ničení založené imaginárních bytostech, strašidlech, pohádkách, pověrách a pověstech, které nám všem přinášejí tolik utrpení.

Mám dneska úplně poetickou notu.
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Hasňa napsal:

Všechny ty pohádky o imaginárních superhrdinech a superpadouších jsou zcela rovnocenné a byly by i stejně komické. Byly by k smíchu, kdyby ovšem nešlo o pouhý nemilosrdný nástroj moci a kdyby za těmi pohádkami nebyly miliony mrtvých a další stále velmi rychlým tempem nepřibývali. Kvůli Enlila, Marduka Amona, Atona, Dia, nebo Apolóna se už nevraždí a nevedou války, nějak tyhle pohádky ztratily čtenáře. Přitom jsou stejně hloupé, jako ty, kvůli kterým se vraždí v novověku. Úkolem budoucích generací bude zadupat do země ty současné zbraně hromadného ničení založené imaginárních bytostech, strašidlech, pohádkách, pověrách a pověstech, které nám všem přinášejí tolik utrpení.

Mám dneska úplně poetickou notu. emoji846.png

+1

Odkaz ke komentáři

Ja si ze zdejsi diskuze zatim odnesl to, ze borec se prisel na hodinkove forum pochlubit limitkou hodinek a schytal nabozensko-pravnickou bidu.
Pak jsem se zamyslel podruhe a zjistil jsem, ze na zdejsim foru, kde nejoblibenejsim vlaknem je Zumpa, me to vlastne neprekvapuje.
Good job, hosi.

Odkaz ke komentáři

Obě právní otázky byly úplně jednoduché a je to vlastně v posledku pouhé nepochopení textu. Jenom právní praxe, nic jiného. Jisté jakoby "hejtování" víry, když tu nikomu nikdo nic nenutil, jakkoliv by bylo v civilizovaném světě vlastně trapné a urážlivé, to je asi realita České republiky...  Určitě si z toho člověk musí něco vzít a poučit se a nežít v přesvědčení, že nás je hodně a všichni jsme za jedno. A třeba to celé otevírá diskusi o určitých otázkách smyslu, o historii atp. Naprosto respektuji jiné názory a jiná vyznání. Můj příspěvek byl původně myšlený kontextuálně úplně jinak a veskrze opravdu jenom hodinkově, měl jsem z nich radost. 🙂  

Pozn.: Limitace vychází z počtu pěti členů, laických účastníků-mužů. 

Tímto se odmlčím a všem přeji vše dobré. 

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, 969 napsal:

Obě právní otázky byly úplně jednoduché a je to vlastně v posledku pouhé nepochopení textu. Jenom právní praxe, nic jiného. Jisté jakoby "hejtování" víry, když tu nikomu nikdo nic nenutil, jakkoliv by bylo v civilizovaném světě vlastně trapné a urážlivé, to je asi realita České republiky...  Určitě si z toho člověk musí něco vzít a poučit se a nežít v přesvědčení, že nás je hodně a všichni jsme za jedno. A třeba to celé otevírá diskusi o určitých otázkách smyslu, o historii atp. Naprosto respektuji jiné názory a jiná vyznání. Můj příspěvek byl původně myšlený kontextuálně úplně jinak a veskrze opravdu jenom hodinkově, měl jsem z nich radost. 🙂  

Pozn.: Limitace vychází z počtu pěti členů, laických účastníků-mužů. 

Tímto se odmlčím a všem přeji vše dobré. 

Nedivím se Ti.

Můžu ještě poslední dotaz?

Úpravy hodinek na vaše přání probíhaly v Helveti nebo u FC?
- aplikace znaku na číselníku
- sekundovka
- popisky dýnka

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Já bych jenom poupravil, že za výsledkem stojí spousta mezičlánků a tím nejdůležitějším byl moc šikovný člověk z Koscomu, který dokázal znak na číselník bezchybně aplikovat (nejdříve vygravírovat podklad a následně airbrushem vyplnit). Velká poklona! Tohle nebyla sranda, protože tiskárny si na tom vylámaly zuby a chvilku už jsme s realizací vypadli zoufale. To jenom abychom si nepřihřívali polívčičku, jak jsme v Helveti šikovní a nejlepší. Tohle ještě neumíme. 

Patří i poděkování 969, že tu dlouhou anabázi vydržel :)

Odkaz ke komentáři

V 31. 10. 2023 v 16:47, Bert napsal:

Označ, prosím, mou jedinou hysterickou reakci.

Berte zkus si někdy po sobe něco přečíst, zbytečně shazovaní a narážky se tam určitě najdou...cele by se to dalo shrnout slovy klasika: "komu tim prospějete"...

Na druhou stranu právní argumentaci mas zmaklou, klobouk dolu, těžko se tam z faktického hlediska bude dat něco vytknout. A doufám, ze splňují Tvé požadavky na to, abych reagoval, právnickou školu života mam z Brna ( dostal jsem se i do Prahy, Brno bylo svobodna volba, kdyby Te Brno pohoršovalo ). Sry za diakritiku

V 1. 11. 2023 v 12:41, 969 napsal:

Vše Helveti - Jirka Štencek. 

969 - Znova chválím decentní limitku a kvituji realizaci od Helveti včetně sympatické spolupráce s někým od Koscomu

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...