sect Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 První verze má všechny prvky z výroby druhé chybí oba otvíráky a protikus - šídlo, což se původně opomnělo napsat, nicméně nejde ubrat z jedný strany a z druhý ne. Třetí a čtvrtá verze jsou s klipem, přičemž třetí má kudlu a vývrtku = tovární osazení plus klip, poslední verze je vykuchaná o párák a vývrtku, aby se nechal osadit klip. S klipem jsou tedy verze 2 - 4. Prohazování prvků není snadný, Vojta zkouší ledacos a třeba u verze dvě zkusil prohodit šídlo a háček a nejde to. 1. Climber 91 jak je s otvirakama - 8 2. Climber 91 vykuchany s klipem bez otvíráků a bez šídla - 16 3. Alpineer 111 (no one hand) - 8 4.Hunter Xt 111 vykuchany s klipem bez paraku a vyvrtky - 10 5. Compact tak jak je, přidán klip - 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 před 21 hodinami, warann napsal: Ale zase nekup to. Naprdnout nejednou kámoše a kolegy a současně i manželku .... No nic, snad teď nezmastím, co vyplynulo z večerní porady. @mAra_ @mydlinkaTM prosím o kontrolu. 1. 81 mm Climber, má 3 řady vč. nůžek. Tři řady vč. klipu jsou blbost. Čili nechat tak, jak je, ale bez klipu nebo jej vykuchat o jednu řadu (otvíráky) a doplnit klipem. Vývrtka a nůžky zůstávají. 2. 111 mm Alpineer, základní delší kudla s vývrkou, klip jde bez dalšího, jde o verzi no onehand. 3. 111 mm Hunter XT, zde naopak verze onehand, pro účely klipu vykuchat jednu řadu - párák a vývrtku. Dodávám, že navržené verze nejsou nějakým nahodilým rozmarem či střelbou od boku, ale jde o výběr pokud možno univerzálních veriant s jejichž úpravama má Vojta zkušenosti - zde technická: u verze 1 Climber s klipem se bude muset ověřit kompatibilita zkušebním kusem. Náklady (nijak závratný) se následně rozředí do ceny jednotlivých nožů. Já už jsem se smířil, že tuto limitku mít nebudu, neb mě Vinox nijak neoslovuje. Jen mi není jasné, proč se hlasovalo pro Vinox jako značku a teď se to teprve dělí na různé modely a pro Spyderca se hlasovalo hned pro různé modely zvlášť. Spyderco jako značka/firma vyhrálo, ne? Nechci do toho házet vidle a vrátit hlasování na začátek, ale svůj názor jsem vyjádřit musel. Howg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 První verze má všechny prvky z výroby druhé chybí oba otvíráky a protikus - šídlo, což se původně opomnělo napsat, nicméně nejde ubrat z jedný strany a z druhý ne. Třetí a čtvrtá verze jsou s klipem, přičemž třetí má kudlu a vývrtku = tovární osazení plus klip, poslední verze je vykuchaná o párák a vývrtku, aby se nechal osadit klip. S klipem jsou tedy verze 2 - 4. Prohazování prvků není snadný, Vojta zkouší ledacos a třeba u verze dvě zkusil prohodit šídlo a háček a nejde to. 1. Climber 91 jak je s otvirakama - 8 2. Climber 91 vykuchany s klipem bez otvíráků a bez šídla - 16 3. Alpineer 111 (no one hand) - 8 4.Hunter Xt 111 vykuchany s klipem bez paraku a vyvrtky - 10 5. Compact tak jak je, přidán klip - 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 (upraveno) První verze má všechny prvky z výroby druhé chybí oba otvíráky a protikus - šídlo, což se původně opomnělo napsat, nicméně nejde ubrat z jedný strany a z druhý ne. Třetí a čtvrtá verze jsou s klipem, přičemž třetí má kudlu a vývrtku = tovární osazení plus klip, poslední verze je vykuchaná o párák a vývrtku, aby se nechal osadit klip. S klipem jsou tedy verze 2 - 4. Prohazování prvků není snadný, Vojta zkouší ledacos a třeba u verze dvě zkusil prohodit šídlo a háček a nejde to. 1. Climber 91 jak je s otvirakama - 8 2. Climber 91 vykuchany s klipem bez otvíráků a bez šídla - 16 3. Alpineer 111 (no one hand) - 8 4.Hunter Xt 111 vykuchany s klipem bez paraku a vyvrtky - 10 5. Compact tak jak je, přidán klip - 8 Upraveno 23. ledna 2024 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D0M0VNIK Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 (upraveno) 1. Climber 91 jak je s otvirakama - 8 2. Climber 91 vykuchany s klipem bez otvíráků a bez šídla - 15 3. Alpineer 111 (no one hand) - 8 4.Hunter Xt 111 vykuchany s klipem bez paraku a vyvrtky - 10 5. Compact tak jak je, přidán klip - 9 Upraveno 23. ledna 2024 uživatelem D0M0VNIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 (upraveno) před 29 minutami, ponorka9 napsal: Já už jsem se smířil, že tuto limitku mít nebudu, neb mě Vinox nijak neoslovuje. Jen mi není jasné, proč se hlasovalo pro Vinox jako značku a teď se to teprve dělí na různé modely a pro Spyderca se hlasovalo hned pro různé modely zvlášť. Spyderco jako značka/firma vyhrálo, ne? Nechci do toho házet vidle a vrátit hlasování na začátek, ale svůj názor jsem vyjádřit musel. Howg No jak bych ti to diplomaticky..., abych nebyl za vola... To se nepovede.... Vnox jsem si jednoduše myslel, že nemá šanci, a víc jsme se soustředili na Spyderco. Já sám jsem vnox na začátku vůbec nechtěl. ALE nastavili jsme pravidla nějak, a bylo by ode mne nezodpovědné a nedůsledné, kdybych je porušil jen proto, že mi výsledek hlasování nevyhovuje. Zároveň by ode mne bylo totéž, kdybych to kvůli (pro mne) nepovedenemu hlasování, poslal do kopru. Tím bych pohřbil všechny budoucí limitky a to nechci mít na krku. Šak není všem dnům konec a jistě tohle není poslední limitka. Upraveno 23. ledna 2024 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 Pridavam sa aj ku Compactu. 1. Climber 91 jak je s otvirakama - 8 2. Climber 91 vykuchany s klipem bez otvíráků a bez šídla - 15 3. Alpineer 111 (no one hand) - 8 4.Hunter Xt 111 vykuchany s klipem bez paraku a vyvrtky - 10 5. Compact tak jak je, přidán klip - 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 před 20 minutami, mAra_ napsal: No jak bych ti to diplomaticky..., abych nebyl za vola... To se nepovede.... Vnox jsem si jednoduše myslel, že nemá šanci, a víc jsme se soustředili na Spyderco. Já sám jsem vnox na začátku vůbec nechtěl. ALE nastavili jsme pravidla nějak, a bylo by ode mne nezodpovědné a nedůsledné, kdybych je porušil jen proto, že mi výsledek hlasování nevyhovuje. Zároveň by ode mne bylo totéž, kdybych to kvůli (pro mne) nepovedenemu hlasování, poslal do kopru. Tím bych pohřbil všechny budoucí limitky a to nechci mít na krku. Šak není všem dnům konec a jistě tohle není poslední limitka. Mel jsem po tom hlasování trochu pachuť,ale takhle jak to říkáš to beru. Preju at se nuz povede a mate radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 1. Climber 91 jak je s otvirakama - 8 2. Climber 91 vykuchany s klipem bez otvíráků a bez šídla - 14 3. Alpineer 111 (no one hand) - 8 4.Hunter Xt 111 vykuchany s klipem bez paraku a vyvrtky - 10 5. Compact tak jak je, přidán klip - 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 Přesouvám jeden svůj hlas z climbera s otvírákama ke compactu ---- První verze má všechny prvky z výroby druhé chybí oba otvíráky a protikus - šídlo, což se původně opomnělo napsat, nicméně nejde ubrat z jedný strany a z druhý ne. Třetí a čtvrtá verze jsou s klipem, přičemž třetí má kudlu a vývrtku = tovární osazení plus klip, poslední verze je vykuchaná o párák a vývrtku, aby se nechal osadit klip. S klipem jsou tedy verze 2 - 4. Prohazování prvků není snadný, Vojta zkouší ledacos a třeba u verze dvě zkusil prohodit šídlo a háček a nejde to. 1. Climber 91 jak je s otvirakama - 7 2. Climber 91 vykuchany s klipem bez otvíráků a bez šídla - 14 3. Alpineer 111 (no one hand) - 8 4.Hunter Xt 111 vykuchany s klipem bez paraku a vyvrtky - 10 5. Compact tak jak je, přidán klip - 12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 První verze má všechny prvky z výroby druhé chybí oba otvíráky a protikus - šídlo, což se původně opomnělo napsat, nicméně nejde ubrat z jedný strany a z druhý ne. Třetí a čtvrtá verze jsou s klipem, přičemž třetí má kudlu a vývrtku = tovární osazení plus klip, poslední verze je vykuchaná o párák a vývrtku, aby se nechal osadit klip. S klipem jsou tedy verze 2 - 4. Prohazování prvků není snadný, Vojta zkouší ledacos a třeba u verze dvě zkusil prohodit šídlo a háček a nejde to. 1. Climber 91 jak je s otvirakama - 7 2. Climber 91 vykuchany s klipem bez otvíráků a bez šídla - 13 3. Alpineer 111 (no one hand) - 8 4.Hunter Xt 111 vykuchany s klipem bez paraku a vyvrtky - 10 5. Compact tak jak je, přidán klip - 13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 První verze má všechny prvky z výroby druhé chybí oba otvíráky a protikus - šídlo, což se původně opomnělo napsat, nicméně nejde ubrat z jedný strany a z druhý ne. Třetí a čtvrtá verze jsou s klipem, přičemž třetí má kudlu a vývrtku = tovární osazení plus klip, poslední verze je vykuchaná o párák a vývrtku, aby se nechal osadit klip. S klipem jsou tedy verze 2 - 5. Prohazování prvků není snadný, Vojta zkouší ledacos a třeba u verze dvě zkusil prohodit šídlo a háček a nejde to. 1. Climber 91 jak je s otvirakama - 7 2. Climber 91 vykuchany s klipem bez otvíráků a bez šídla - 13 3. Alpineer 111 (no one hand) - 8 4.Hunter Xt 111 vykuchany s klipem bez paraku a vyvrtky - 10 5. Compact tak jak je, přidán klip - 14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow177 Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 První verze má všechny prvky z výroby druhé chybí oba otvíráky a protikus - šídlo, což se původně opomnělo napsat, nicméně nejde ubrat z jedný strany a z druhý ne. Třetí a čtvrtá verze jsou s klipem, přičemž třetí má kudlu a vývrtku = tovární osazení plus klip, poslední verze je vykuchaná o párák a vývrtku, aby se nechal osadit klip. S klipem jsou tedy verze 2 - 5. Prohazování prvků není snadný, Vojta zkouší ledacos a třeba u verze dvě zkusil prohodit šídlo a háček a nejde to. 1. Climber 91 jak je s otvirakama - 7 2. Climber 91 vykuchany s klipem bez otvíráků a bez šídla - 13 3. Alpineer 111 (no one hand) - 8 4.Hunter Xt 111 vykuchany s klipem bez paraku a vyvrtky - 11 5. Compact tak jak je, přidán klip - 15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 První verze má všechny prvky z výroby druhé chybí oba otvíráky a protikus - šídlo, což se původně opomnělo napsat, nicméně nejde ubrat z jedný strany a z druhý ne. Třetí a čtvrtá verze jsou s klipem, přičemž třetí má kudlu a vývrtku = tovární osazení plus klip, poslední verze je vykuchaná o párák a vývrtku, aby se nechal osadit klip. S klipem jsou tedy verze 2 - 5. Prohazování prvků není snadný, Vojta zkouší ledacos a třeba u verze dvě zkusil prohodit šídlo a háček a nejde to. 1. Climber 91 jak je s otvirakama - 7 2. Climber 91 vykuchany s klipem bez otvíráků a bez šídla - 13 3. Alpineer 111 (no one hand) - 8 4.Hunter Xt 111 vykuchany s klipem bez paraku a vyvrtky - 11 5. Compact tak jak je, přidán klip - 16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 První verze má všechny prvky z výroby druhé chybí oba otvíráky a protikus - šídlo, což se původně opomnělo napsat, nicméně nejde ubrat z jedný strany a z druhý ne. Třetí a čtvrtá verze jsou s klipem, přičemž třetí má kudlu a vývrtku = tovární osazení plus klip, poslední verze je vykuchaná o párák a vývrtku, aby se nechal osadit klip. S klipem jsou tedy verze 2 - 5. Prohazování prvků není snadný, Vojta zkouší ledacos a třeba u verze dvě zkusil prohodit šídlo a háček a nejde to. 1. Climber 91 jak je s otvirakama - 7 2. Climber 91 vykuchany s klipem bez otvíráků a bez šídla - 13 3. Alpineer 111 (no one hand) - 8 4.Hunter Xt 111 vykuchany s klipem bez paraku a vyvrtky - 11 5. Compact tak jak je, přidán klip - 17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffeltom Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 První verze má všechny prvky z výroby druhé chybí oba otvíráky a protikus - šídlo, což se původně opomnělo napsat, nicméně nejde ubrat z jedný strany a z druhý ne. Třetí a čtvrtá verze jsou s klipem, přičemž třetí má kudlu a vývrtku = tovární osazení plus klip, poslední verze je vykuchaná o párák a vývrtku, aby se nechal osadit klip. S klipem jsou tedy verze 2 - 5. Prohazování prvků není snadný, Vojta zkouší ledacos a třeba u verze dvě zkusil prohodit šídlo a háček a nejde to. 1. Climber 91 jak je s otvirakama - 7 2. Climber 91 vykuchany s klipem bez otvíráků a bez šídla - 13 3. Alpineer 111 (no one hand) - 8 4.Hunter Xt 111 vykuchany s klipem bez paraku a vyvrtky - 11 5. Compact tak jak je, přidán klip - 18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 (upraveno) První verze má všechny prvky z výroby druhé chybí oba otvíráky a protikus - šídlo, což se původně opomnělo napsat, nicméně nejde ubrat z jedný strany a z druhý ne. Třetí a čtvrtá verze jsou s klipem, přičemž třetí má kudlu a vývrtku = tovární osazení plus klip, poslední verze je vykuchaná o párák a vývrtku, aby se nechal osadit klip. S klipem jsou tedy verze 2 - 5. Prohazování prvků není snadný, Vojta zkouší ledacos a třeba u verze dvě zkusil prohodit šídlo a háček a nejde to. 1. Climber 91 jak je s otvirakama - 6 2. Climber 91 vykuchany s klipem bez otvíráků a bez šídla - 12 3. Alpineer 111 (no one hand) - 8 4.Hunter Xt 111 vykuchany s klipem bez paraku a vyvrtky - 11 5. Compact tak jak je, přidán klip - 19 Přesouvám svoje hlasy z Climber na Compact. Želízka jsou tam fajn, jen ten hák by to chtělo předělat na něco užitečnýho, nejlíp chronomagorskýho. Například ten vystěžejkovač, nebo pin na stěžejky s vrtanýma nožkama. Může to bejt trochu oser, dělat to pro všechny kusy v limitce, ale tak zas můžeme si dát tu práci a čas a pořádně to vymazlit. Upraveno 23. ledna 2024 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 První verze má všechny prvky z výroby druhé chybí oba otvíráky a protikus - šídlo, což se původně opomnělo napsat, nicméně nejde ubrat z jedný strany a z druhý ne. Třetí a čtvrtá verze jsou s klipem, přičemž třetí má kudlu a vývrtku = tovární osazení plus klip, poslední verze je vykuchaná o párák a vývrtku, aby se nechal osadit klip. S klipem jsou tedy verze 2 - 5. Prohazování prvků není snadný, Vojta zkouší ledacos a třeba u verze dvě zkusil prohodit šídlo a háček a nejde to. 1. Climber 91 jak je s otvirakama - 6 2. Climber 91 vykuchany s klipem bez otvíráků a bez šídla - 12 3. Alpineer 111 (no one hand) - 8 4.Hunter Xt 111 vykuchany s klipem bez paraku a vyvrtky - 11 5. Compact tak jak je, přidán klip - 20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 První verze má všechny prvky z výroby druhé chybí oba otvíráky a protikus - šídlo, což se původně opomnělo napsat, nicméně nejde ubrat z jedný strany a z druhý ne. Třetí a čtvrtá verze jsou s klipem, přičemž třetí má kudlu a vývrtku = tovární osazení plus klip, poslední verze je vykuchaná o párák a vývrtku, aby se nechal osadit klip. S klipem jsou tedy verze 2 - 5. Prohazování prvků není snadný, Vojta zkouší ledacos a třeba u verze dvě zkusil prohodit šídlo a háček a nejde to. 1. Climber 91 jak je s otvirakama - 6 2. Climber 91 vykuchany s klipem bez otvíráků a bez šídla - 11 3. Alpineer 111 (no one hand) - 8 4.Hunter Xt 111 vykuchany s klipem bez paraku a vyvrtky - 11 5. Compact tak jak je, přidán klip - 21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 První verze má všechny prvky z výroby druhé chybí oba otvíráky a protikus - šídlo, což se původně opomnělo napsat, nicméně nejde ubrat z jedný strany a z druhý ne. Třetí a čtvrtá verze jsou s klipem, přičemž třetí má kudlu a vývrtku = tovární osazení plus klip, poslední verze je vykuchaná o párák a vývrtku, aby se nechal osadit klip. S klipem jsou tedy verze 2 - 5. Prohazování prvků není snadný, Vojta zkouší ledacos a třeba u verze dvě zkusil prohodit šídlo a háček a nejde to. 1. Climber 91 jak je s otvirakama - 6 2. Climber 91 vykuchany s klipem bez otvíráků a bez šídla - 11 3. Alpineer 111 (no one hand) - 8 4.Hunter Xt 111 vykuchany s klipem bez paraku a vyvrtky - 11 5. Compact tak jak je, přidán klip - 21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se