JR_2010 Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Já se s tím modlím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Díky moc, taky jsem se konečně k němu dostal a i když normálně takové ty výkřiky typu Paráda, Super, Nádhera, atd. nepíšu, tak tohle je ve skutečnosti mnohem větší pecka než na jakékoliv fotce a než jsem čekal, takže Paráda, Super, Nádhera a ještě jednou díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března jsme rádi, že jsme rádi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března Ahoj, nůž je parádní, pokud by někdo chtěl prodávat, tak bych se hlásil do řady. Klidně pište SZ. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března (upraveno) Nožík je opravdu skvělý, děkuji celému realizačnímu týmu. Podle fotek jsem se na něj hrozně těšil, ale ve skutečnosti je ještě mnohem lepší, zpracování je bezchybné. Docela mě překvapilo, jaký je to prcek, všechny moje Victorinoxy jsou větší I ten korálek, o kterém jsem si myslel, že je to hrozná blbost, mu nakonec sluší. A perfektně se to za něj tahá z kapsy Upraveno 14. března uživatelem gathol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Vojto ty jsi fakt frajer. Toto zmaknout tak rychle a pritom delat jine noze (diky za ty moje) a makat v hokne - respekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Krásné to máte pánové, čekal jsem švýcarák s custom střenkama, ale tohle je docela jiný level. Klobouk dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffeltom Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Moc hezky to dopadlo, povedlo se vám to, hlavně Vojtovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Tvl. to je pěkný, to jsem zase něco prosral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března (upraveno) Na srazu v Olomouci dva kousky, příště bych navrhoval tilu limitku ocislovat, nevím,zda jsme si je neprohodili Upraveno 22. března uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. dubna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Někde na začátku tohoto projektu, jsme se s Márou @warann dohodli, že jestli se nám to podaří dotáhnout do úspěšného konce bez toho, abychom se zbláznili, pohádali,a cokoliv negativního se nestalo, necháme si udělat u @mydlinkaTM "velitelské" nože. Samozřejmě na vlastní náklady.... Tradá, dovolte mi vám ukázat naši odměnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Jeee, ty jsou pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Úplně škoda je dát od sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Krásne . Raz sa snáď dočkám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Kazdopadne diky @mAra_ ze jsme to zvladli a dotahli i do finale tyhle odmeny a @mydlinkaTM za realizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Parádní kudly! Rozhodně si je zasloužíte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Nozik maly, radost velka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Pilotný test ďalšej limitky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna @warann a @mAra_ Kucí proč tam máte toho indoše? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna Náčelník, ne? A tohle je náčelnická kudla . Proto je taky tak veliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se