Přejít na obsah

Chmg limitka volume II - nůž

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 1 minutou, Frantik napsal:

A hodte sem ten doplatek a adresy, at uz to jede 🙂 

Pokud mě @mydlinkaTM neopraví, tak - jak již bylo psáno, bude doplatek 500Kč plus poštovný si každý hradí sám.

Doručení je plánováno Zásilkovnou, kde jak jsme si včera ověřili, se zřejmě neobejdete bez alpikace. Zde si vytvoříte kód, jakobyste posílali balík sami sobě. Zaplatíte a vyberete pobočku nebo Z-box. Pokud by s tím někdo měl zásadní problém, může být řešeno idnividuelně, ale je možné drobné zdržení. Nicméně rozesílat asi bude Vojta a za něj vás prosím, aby těch výjimek bylo co nejmíň.

Peníze - doplatek těch 500Kč půjde přes mě jako minule.

Zatím ještě prosím nic neposílejte, max si připravte tu Zásilkovnu, pokud ji někdo nemá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 minutami, warann napsal:

Pokud mě @mydlinkaTM neopraví, tak - jak již bylo psáno, bude doplatek 500Kč plus poštovný si každý hradí sám.

Doručení je plánováno Zásilkovnou, kde jak jsme si včera ověřili, se zřejmě neobejdete bez alpikace. Zde si vytvoříte kód, jakobyste posílali balík sami sobě. Zaplatíte a vyberete pobočku nebo Z-box. Pokud by s tím někdo měl zásadní problém, může být řešeno idnividuelně, ale je možné drobné zdržení. Nicméně rozesílat asi bude Vojta a za něj vás prosím, aby těch výjimek bylo co nejmíň.

Peníze - doplatek těch 500Kč půjde přes mě jako minule.

Zatím ještě prosím nic neposílejte, max si připravte tu Zásilkovnu, pokud ji někdo nemá.

Oukej 🙂 

Odkaz ke komentáři

Takže ještě jednou.

Doplatek 500Kč sem:  1002101766/2700

Do zprávy pro příjemce váš nick a kód zásilkovny, kam se vám balíček bude doručovat.

Bez prvého se to může zdržet, bez druhého nemáme kam poslat.

Není potřeba to sem hrnout nějak expresně, Vojta to do Zásikovny ponese stejně na etapy. Kód má platnost 5 dní, tak by se to mělo stihnout.

QR kód pro snazší platbu dodám.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, mydlinkaTM napsal:

Tááák milánkové, tyhle ještě musím nabrousit, těm doma navážu korálky a můžou šupem do Zásilkovny. ;)

compact_chmag_001.JPG

compact_chmag_002.JPG

compact_chmag_003.JPG

compact_chmag_004.JPG

compact_chmag_005.JPG

compact_chmag_006.JPG

Za mě všem a hlavně Vojtovi velká gratulace a poklona. Takovouhle bleskovou limitku a ještě tak podařenou, no to svět neviděl 👍 Doufám, že úplně stejně proběhne další limitka na kudlu, pro kterou jsem hlasoval a nakonec se na ni nedostalo.... Tak ať vám dělají radost a ne že bude hned zaplavená prodejní sekce :)  

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...