Frantik Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Naprosta bomba, kapsa uz se mi trese a srdicko taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 A hodte sem ten doplatek a adresy, at uz to jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 před 1 minutou, Frantik napsal: A hodte sem ten doplatek a adresy, at uz to jede Pokud mě @mydlinkaTM neopraví, tak - jak již bylo psáno, bude doplatek 500Kč plus poštovný si každý hradí sám. Doručení je plánováno Zásilkovnou, kde jak jsme si včera ověřili, se zřejmě neobejdete bez alpikace. Zde si vytvoříte kód, jakobyste posílali balík sami sobě. Zaplatíte a vyberete pobočku nebo Z-box. Pokud by s tím někdo měl zásadní problém, může být řešeno idnividuelně, ale je možné drobné zdržení. Nicméně rozesílat asi bude Vojta a za něj vás prosím, aby těch výjimek bylo co nejmíň. Peníze - doplatek těch 500Kč půjde přes mě jako minule. Zatím ještě prosím nic neposílejte, max si připravte tu Zásilkovnu, pokud ji někdo nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Epický! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 před 12 minutami, warann napsal: Pokud mě @mydlinkaTM neopraví, tak - jak již bylo psáno, bude doplatek 500Kč plus poštovný si každý hradí sám. Doručení je plánováno Zásilkovnou, kde jak jsme si včera ověřili, se zřejmě neobejdete bez alpikace. Zde si vytvoříte kód, jakobyste posílali balík sami sobě. Zaplatíte a vyberete pobočku nebo Z-box. Pokud by s tím někdo měl zásadní problém, může být řešeno idnividuelně, ale je možné drobné zdržení. Nicméně rozesílat asi bude Vojta a za něj vás prosím, aby těch výjimek bylo co nejmíň. Peníze - doplatek těch 500Kč půjde přes mě jako minule. Zatím ještě prosím nic neposílejte, max si připravte tu Zásilkovnu, pokud ji někdo nemá. Oukej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 před 57 minutami, mydlinkaTM napsal: Tááák milánkové, tyhle ještě musím nabrousit, těm doma navážu korálky a můžou šupem do Zásilkovny. Ač jsem švýcarák nechtěl, vypadá to super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Top. Vypadají nádherně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Takže ještě jednou. Doplatek 500Kč sem: 1002101766/2700 Do zprávy pro příjemce váš nick a kód zásilkovny, kam se vám balíček bude doručovat. Bez prvého se to může zdržet, bez druhého nemáme kam poslat. Není potřeba to sem hrnout nějak expresně, Vojta to do Zásikovny ponese stejně na etapy. Kód má platnost 5 dní, tak by se to mělo stihnout. QR kód pro snazší platbu dodám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Teď koukám jakou jsem tu sem z mobilu dal plachu, tak sorry, ale na funkci by to nemělo mít vliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 mas to tam a tesim se haj svina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Posláno, díky a těším se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Odesláno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Je to tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Tak tohle je poprvé u nějaké limitky, co lituji, že jsem zaspal. Fakt moc povedené! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Tak penize zatim vidim jen od jednoho clena, ktery shodou okolnosti sem ani nepsal, ze uz zaplatil. Nicmene verim ze to naskace a prvni varka by mohla odejit zitra (zalezi na @mydlinkaTM ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 před 2 hodinami, mydlinkaTM napsal: Tááák milánkové, tyhle ještě musím nabrousit, těm doma navážu korálky a můžou šupem do Zásilkovny. Za mě všem a hlavně Vojtovi velká gratulace a poklona. Takovouhle bleskovou limitku a ještě tak podařenou, no to svět neviděl Doufám, že úplně stejně proběhne další limitka na kudlu, pro kterou jsem hlasoval a nakonec se na ni nedostalo.... Tak ať vám dělají radost a ne že bude hned zaplavená prodejní sekce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Zaplaceno. Už se nemůžu dočkat, je to nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Skáče to v pohodě, zatím vidím 5 plateb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Máš to tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se