ivan_989 Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 před 38 minutami, mAra_ napsal: ale jak psal warann, dejme si prosím pauzu Rolex Style , to berem. Tak môžte začať s poradovnikom. Ja po tejto skúsenosti vopred so všetkým súhlasím , viem ze to bude super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 (upraveno) před 4 minutami, ivan_989 napsal: Rolex Style , to berem. Tak môžte začať s poradovnikom. Ja po tejto skúsenosti vopred so všetkým súhlasím , viem ze to bude super! Já razím spíš H. Moser & Cie style dobrého pomálu.... Upraveno 7. března 2024 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Díky všem organizátorům a hlavně tedy Vojtovi za fantastickou realizaci. Jeho práce opravdu vynesla ten Vinox na jinou úroveň, jsem moc rád, že jsem mohl být součástí. A teď mě omluvte, jdu se mazlit… … Vánoce říkáte?… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Ahoj, už je taky doma. Děkuji všem organizátorům a hlavně Vojtovi za skvělou práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 před 38 minutami, prischera napsal: Vánoce říkáte?… Eventuálne Veľká noc, ale kludne aj po nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal400 Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Tak jsem to nakonec nevydržel, myslel jsem, že ho vyzvednu až zítra, ale když přišel přesně na moje půlkulatiny, tak jsem se pro něj musel vypravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Ahoj všem, s tím spydercem nemám v úmyslu žádný trucpodnik. V hlasování o LE nože mě prehlasovali ti, co chtěli upravit Victorinox. (A ti už ho mají.) Spyderco je oproti "V" jina záležitost. A též nevidím nic na tom, o LE Spyderca zahájit minimálně debatu. V případě, že by @mydlinkaTM byl svolný ke zpracování aji tohoto "kousku", byla by aji tato akce určena k úspěchu. (Velkému.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 před 6 hodinami, Libor_OV napsal: Ahoj všem, s tím spydercem nemám v úmyslu žádný trucpodnik. V hlasování o LE nože mě prehlasovali ti, co chtěli upravit Victorinox. (A ti už ho mají.) Spyderco je oproti "V" jina záležitost. A též nevidím nic na tom, o LE Spyderca zahájit minimálně debatu. V případě, že by @mydlinkaTM byl svolný ke zpracování aji tohoto "kousku", byla by aji tato akce určena k úspěchu. (Velkému.) Ano, bylo nás docela dost, kteří byli přehlasováni a do Vinoxu pak nešli. Možná jsme mohli udělat ty limitky obě najednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 (upraveno) to jo a já jsem z toho taky mohl skončit v Bohnicích Upraveno 8. března 2024 uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Osobně si myslím, jak psal kolega výše, že to chce trochu pauzu. Z různých důvodů. Ale sekat limitky jak cvicky není nic, co bychom chtěli, když za to kritizujeme hodinové výrobce. Na limitku má člověk dlouho vzpomínat a pamatovat si ty detaily postupného vývoje až po realizaci. Ale je to jen můj názor a možná se pletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 před 40 minutami, Dokusan napsal: Ale je to jen můj názor a možná se pletu Inými slovami "ja už mám svoj nozik. A keď chcete aj vy, tak si musíte počkať. Lebo ten môj je limitka a keby ste mali aj vy, tak ja z toho už nebudem mať radosť." Pomerne egoisticke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 před 19 minutami, ivan_989 napsal: Inými slovami "ja už mám svoj nozik. A keď chcete aj vy, tak si musíte počkať. Lebo ten môj je limitka a keby ste mali aj vy, tak ja z toho už nebudem mať radosť." Pomerne egoisticke No, co píše @Dokusan, já spíše chápu jako obecný smysl limitovaných edicí, ať je produktem cokoliv... Že se vydávání různých (komerčních) LE v poslední době poměrně nadužívá je věc jiná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Nezobecňoval bych a rozlišoval bych dle konkrétních LE. @Dokusan se, předpokládám, nevyjádřil dostatečně důkladně Například běží souběžně dvě LE na PS2. Na nůž žádná. Victorinox X Spyderco mají společného to, že se jedná o nůž. A snad přibude druhá shoda v podobě LE. Dle uskutečněného hlasování budou z většiny rozdílné i cílové skupiny. Nevidím důvod se LE Spyderco nevěnovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Před hodinou, ivan_989 napsal: Inými slovami "ja už mám svoj nozik. A keď chcete aj vy, tak si musíte počkať. Lebo ten môj je limitka a keby ste mali aj vy, tak ja z toho už nebudem mať radosť." Pomerne egoisticke Hlasoval jsem jsem a byl jsem vždy hlasitým zastáncem spyderca. Stačí si to dohledat. hlasování dopadlo, jak dopadlo. Ale jak jsem psal na předchozí straně a jak píše @Dokusan. Smysl limitek by měl byt v jejich jedinečnosti. Egoismu v tom nevidím ani co by se za nehet vešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 (upraveno) Tak já svůj kousek už taky mám... jak by řekl klasik: "muselo to dát strašně práce a přitom taková blbost". Ale..., od rána jsem to nepustil z ruky a i když jsem v práci, tak to pořád žmoulám, obracím, čumím na to a strašně mi lahodí kochat se těma detailama (pidišroubečky, klip, kombinace barevnosti materiálů, ...), normálně jsem došel k názoru, že je ten nožejk tak sladěnej, že mě pohled na něj psychicky uklidňuje a navíc, furt si hraju s tím korálkem až mám trochu obavy, aby mě to tak nějak nezradikalizovalo... Manželce jsem tedy přiznal, že jsem za to dal patnáct stovek, ona by to nepochopila a chtěla by to určitě něčím vyvážit, takhle jí to nedá ani na jednu botu, ale kdyby se mi něco stalo a ona to tady třeba nabídla, tak jí prosimvás dejte aspoň dvojku, jednak budete charakteři a druhak si mě začne posmrtně vážit, že jsem uměl chytře investovat. No a závěrem, Mydlinkovi moc děkuju, že si s tím dal tolik práce, odvedl ji precizně, rychle a s citem, všude budu dělat zadarmo promo a tu samolepku si nalepím na lednici. Organizátorům díky za nápad a perfektní logistiku, bylo mi potěšením se zúčastnit, jen mi trochu mrzí, že to proběhlo tak rychle, protože to potom vypadá, že to vlastně není žádná práce a já vím, že je. Díky všem J.R. Upraveno 8. března 2024 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Borci, ještě nejsou Vánoce, není čas na flame. Nechte tohle prosím dojet, dát všem zůčastněným šanci si to užít a ne rozdrbat tím, že tu opět začnete vytahovat starý rány. Myslím, že všechno bude, jen snad není potřeba Mydlinku uhnat. před 2 hodinami, ivan_989 napsal: ... Pomerne egoisticke Tohle myslím bylo zbytečné, zvlášť, když jsi citoval zrovna ten konec příspěvku od @ivan_989 že to je pouze jeho názor a může se plést. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 @Lamiczka dik. Samozrejme nechci a nebudu nikomu nic zakazovat, ale celou dobu mam za to, ze to bylo ad hoc zalozeny vlakno, jehoz vysledek ted vetsina z vas ma v ruce nebo aspon v preprave. Toho bych se primarne drzel, aspon docasne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Já na svůj kousek ještě čekám, a tak si dovolím pár dotazů na @mydlinkaTM: - nejsem úplně rozhodnutý, jestli se pustím do "use & abuse" nebo jestli si ho uložím do sbírky, nicméně máš nějaké instrukce pro neználky, čím a jestli to umývat, mazat, dotahovat, brousit atd.? Co je tam vlastně teď za ocel, ten stonewash vyžaduje nějaké spešl zacházení? - nebereš do učení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Kde začít? Určitě to používejte, mělo by to normálně fungovat. Zbytečně nemáchat ve vodě. Stonewash je založenej na naleptání chloridem a následném omletí v kamenech. Je to jenom povrchovka aby se to nelesklo jako psí koule. Reznout to nebude. Mosaz má povrch stabilizovaný tou patinací, tím by se s ní taky nic dít nemělo. Používáním se max oleští hrany. Namazáno je vazelínou Shimano, mám s ní lepší zkušenosti než např z bílou syntetikou. Určitě nevyschne. Další (jiné) oleje bych tam nelil, nemusí se to spolu snášet. Micarta je napuštěná směsí vosku s olejem, nebude to sáknout a nebude se ani tolik špinit jako kdyby zůstala neošetřená. Doma to asi nerozebírejte i když to má šroubky (pojištěný Loctite, vypadnout by neměli), pera jsou předpružený budete to potom horko těžko smontovávat. Kdyby něco napište a domluvíme se na údržbě. To bude asi nejrozumější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Nechtěl sem tady vyvolávat žádný flame. Právě naopak. Tahle limitka byla skvělá, a orave ten proces debat, dohadování, tvůrci diskuze a akveptovani výsledku jako společného jeho to nejhodnodnotnejsi (samozřejmě až po skvělé praci Mydlinky) Nepovažuji svůj postoj za egoisticky, naopak. Přístup nozik není dle mé preference, tak ho nechci ,ale chci ten druhý a taky limitku a hned, mi moc sympatický není Ale více už to plevelit nechci a samozřejmě přeji všem budoucím limitkam úspěch a děkuji všem za organizaci a Mydlinkovi za neuvěřitelnou práci. Tak a teď jedu do zasilkovny pro ten svůj:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se