Návštěvník Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 Pánové, koupili byste si k pití krabicové víno?Ne, vždycky ho vyžebrám od Milise
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 (upraveno) Já mu ho vyrábím z lihu, vocta a vody z ČOV. Ale jenom bílý, červený nevím čím vobarvit aby to nepoznal. Upraveno 19. června 2018 uživatelem Zmizík
Hasňa Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 (upraveno) Tamponem. ....z te COVky. Upraveno 19. června 2018 uživatelem Hasňa
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 Tamponem. ....z te COVky.To by mu mohlo chutnat.
Libor_OV Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 Tak to pak jo. Pak je zbytečné kupovat "krabicový" Hajnekn.
Maxel Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 Krabičák vůbec ciwe, nekradu! Se odbývám patokama z různejch vinoték, navíc to čepujou do plastu. Bleeeh Občas taky doveze kolega z nějaký Moravy či co. Taky děs. Zlatej krabičák. Asi se máš dobře no
Radek124 Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 Neznáš klasickou moravskou stupnici kvality vín?Dá sa, Nedá sa, Nedá sa ani řiťů, Dá sa Pražákovi...
Maxel Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 Joooo, štyrka. Maj fejv... Dneska caesar s grilovaným vysokým roštěncem. A páč je celkem hezky, servírováno jako balkonová romance.
Tom4 Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 Tvl, ty srdíčka tam. Že ty nám chceš něco naznačit? A hodinky máš kde?
nekdo Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 @radek tu trojku znam jako "dá sa svařit"
M.K. Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 ... jsem do toho talíře čuměl asi deset minut a hledal ty srdíčka
Maxel Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 (upraveno) Tvl, ty srdíčka tam. Že ty nám chceš něco naznačit? A hodinky máš kde?No sichr, vás tu přece všecky lásínkuju... Hodinky sem si nechtěl zaprasit a pak na ně už ani nevzdech. PS: manželky invence, s tim se ?nedá? nic dělat Upraveno 19. června 2018 uživatelem Maxel
gandalf Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 Protože tam zmiňuji pečení berana, tak to dám sem :-)S tím chilli je docela legrace - předminulý týden parta rybářů pekla tradičního berana. Jako vždy jsem tam přinesl něco ostřejšího k pití a když začal první ořez, tak jsem vytáhl namraženou lahev s čirou tekutinou a dal jsem jim zavdat se slovy "ochutnejte novičok, který jsem pro dnešní den připravil". V některých docela viditelně hrklo, ale couvnout nemohli :-) Nakonec tu chiliovici vyžahli do dna /slivovice, kterou přinesl další kamarád se v podstatě skoro nedotkli/ a už si to žije svým životem - mluví o tom před známými, prý jaké to je, jak to dělám, kdy bude další ochutnávka ....... Udělal jsem tedy další "várku", jen místo Nagy Jolokie žluté jsem tam dal Bhutlah /čtvrtku plodu, má to kolem 2 mio SHU/ - cca po 10 minutách macerování to už nebylo téměř k pití. Hrozný peklo. Myslel jsem, že se tam taky vyplaví červená barva z plodu, aby to bylo zajímavější, jenže ten kapsaicin byl rychlejší /myslel jsem to dobře - červená barva/Rusko/novičok/. Tak jsem ten kousek musel vyndat - pochopitelně na pracovní desku linky a zase bylo veselo pro změnu doma :-)Holt takhle to dopadá, když vás zachvátí chillenství :-)Má to pokračování - dnes jsem to "naředil" čistým destilátem /1:1/ ...... a stále děs /snad jen Kamil by to dal.
lloffass Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 Já na pozici 7:30 akorát vidím ježka.:-D
vojt Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 (upraveno) Já na pozici 7:30 akorát vidím ježka.Ten zrzavej ježeček je skvělej Upraveno 19. června 2018 uživatelem vojt
montemar Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 (upraveno) noa? umim ho i s limetkou Upraveno 19. června 2018 uživatelem montemar
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se