Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pánové, než vylepím inzerát, nepotřebuje někdo k robotu Kitchen Aid sestavu na těstoviny? Je to 5KPRA, na DE Amazonu 260€, v ČR 5.000,- u mě 3.700,- včetně kurýra. Leží mi doma už nějaký čas, zcela nová, ještě neotevřená krabice, sešly se mi dvě.

 

ed. pasuje na všechny typy robotů KAid.

 

20200430_134720_copy_756x1008.jpg

Upraveno uživatelem Tom4
Odesláno
V 29. 4. 2020 v 18:14, marosh napsal:

Best ever shpekatheck je z řeznictví U Bobra v Raškovicích, doporučují minimálně čtyři místní membři.

https://reznictviubobra.cz/

 

No tom je to pro mě poněkud z ruky zná někdo doporučitelné řeznictví uzenářství v Praze nebo středočeském kraji kromě Dolejších a Sváčka ?

Odesláno (upraveno)
před 14 hodinami, Tom4 napsal:

Ty špekáčky prubnu jak pojedu okolo Frýdku, díky za tip!

Krutore, teplota  a čas, podělíš se?

Tome,zkus od nich i Raškovickou klobásu ;)

Upraveno uživatelem TomCZ
Odesláno
před 5 hodinami, Conrad napsal:

No tom je to pro mě poněkud z ruky zná někdo doporučitelné řeznictví uzenářství v Praze nebo středočeském kraji kromě Dolejších a Sváčka ?

Praha, Praha, furt Praha...Raškovice, gurmet nezná hranice. Pitchovole.

Návštěvník Oplt
Odesláno (upraveno)
před 6 hodinami, Conrad napsal:

No tom je to pro mě poněkud z ruky zná někdo doporučitelné řeznictví uzenářství v Praze nebo středočeském kraji kromě Dolejších a Sváčka ?

Modřany...řeznictvi u Koťáka

Upraveno uživatelem Oplt
Odesláno

Luxus ty palačinky  a burhery jakbysmet. U nás thai a french ;-) višnová máčka Se zázvorem, chilli a koriandrem, julienky a klasická Tom kha s kuřecím. 

B51B8C2C-DF70-4F3C-902C-64B944695BD6.jpeg

A5E58ABC-86B0-4E31-B321-ED3A344CE5A8.jpeg

Odesláno

Pěkně pánové, při sobotě jedete bombice!

My jsme zavedli soboty rybí, takže mi jedou v hrnci chapadla a v troubě losos.
K tomu spíchnu jen salát asi.

692b309fc3dc87bbb37f25026f9986a0.jpg

A konečně po X pokusech se mi povedlo doladit recept na low-carb chleba.

c342804d3337d91f9a7c5d3721e4a970.jpg

Odesláno

Místo lněného semínka jsem dal slunečnicové (viz. pokus první pár stran zpět).
Psyllia méně. Přidal jsem dvě lžíce majonézy, pár kapek olivového oleje a dvě lžíce kokosové mouky.

Množstevní poměry takle nějak:
— 3 vejce XL / 4 M
— 140g řeckého jogurtu
— 90g slunečnicového semínka (rozmixováno do hladka)
— 10g Psyllia
— 15g kokosové mouky
— 2 lžíce mayo
— 1 lžíce oliváče
— 1 sáček prdopeč
— jemná sůl do základu, plus hrubší na bochánek před pečením

Výsledek je násobně lepší, než origo recept.
Chleba je vláčný, měkký uvnitř s pevnou kůrkou.
Chuťově vynikající. Synátor zbaštil hned tři krajíce jen tak.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...