Tom4 Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2020 Ty špekáčky prubnu jak pojedu okolo Frýdku, díky za tip! Krutore, teplota a čas, podělíš se?
Tom4 Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2020 (upraveno) Pánové, než vylepím inzerát, nepotřebuje někdo k robotu Kitchen Aid sestavu na těstoviny? Je to 5KPRA, na DE Amazonu 260€, v ČR 5.000,- u mě 3.700,- včetně kurýra. Leží mi doma už nějaký čas, zcela nová, ještě neotevřená krabice, sešly se mi dvě. ed. pasuje na všechny typy robotů KAid. Upraveno 30. dubna 2020 uživatelem Tom4
vietor007 Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Odesláno 1. května 2020 Tak my poslednu dobu zdravo. Tak aspon fotim...dobre rano!
Moty Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Odesláno 1. května 2020 V 27. 4. 2020 v 14:27, krutor napsal: Pristi tyden budou mit v Lidlu tu litinovou desku. :-) https://www.lidl-shop.cz/Litinovy-grilovaci-rost/p100289590 Kde si to videl? dik
Conrad Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Odesláno 1. května 2020 V 29. 4. 2020 v 18:14, marosh napsal: Best ever shpekatheck je z řeznictví U Bobra v Raškovicích, doporučují minimálně čtyři místní membři. https://reznictviubobra.cz/ No tom je to pro mě poněkud z ruky zná někdo doporučitelné řeznictví uzenářství v Praze nebo středočeském kraji kromě Dolejších a Sváčka ?
TomCZ Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Odesláno 1. května 2020 (upraveno) před 14 hodinami, Tom4 napsal: Ty špekáčky prubnu jak pojedu okolo Frýdku, díky za tip! Krutore, teplota a čas, podělíš se? Tome,zkus od nich i Raškovickou klobásu Upraveno 1. května 2020 uživatelem TomCZ
marosh Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Odesláno 1. května 2020 před 5 hodinami, Conrad napsal: No tom je to pro mě poněkud z ruky zná někdo doporučitelné řeznictví uzenářství v Praze nebo středočeském kraji kromě Dolejších a Sváčka ? Praha, Praha, furt Praha...Raškovice, gurmet nezná hranice. Pitchovole.
Návštěvník Oplt Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Odesláno 1. května 2020 (upraveno) před 6 hodinami, Conrad napsal: No tom je to pro mě poněkud z ruky zná někdo doporučitelné řeznictví uzenářství v Praze nebo středočeském kraji kromě Dolejších a Sváčka ? Modřany...řeznictvi u Koťáka Upraveno 1. května 2020 uživatelem Oplt
Maxel Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Odesláno 1. května 2020 Za mě Meatpoint v Dejvicích. https://www.meatpoint.cz
tikzot Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Odesláno 2. května 2020 Luxus ty palačinky a burhery jakbysmet. U nás thai a french ;-) višnová máčka Se zázvorem, chilli a koriandrem, julienky a klasická Tom kha s kuřecím.
Maxel Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Odesláno 2. května 2020 Pěkně pánové, při sobotě jedete bombice!My jsme zavedli soboty rybí, takže mi jedou v hrnci chapadla a v troubě losos. K tomu spíchnu jen salát asi. A konečně po X pokusech se mi povedlo doladit recept na low-carb chleba.
filo-boxer Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Odesláno 2. května 2020 @Maxel Jak jsi ten recept doladil? Já jsem to dělal přesně podle videa, co jsi sem linkoval a jako nebylo to špatný, při pečení to moc pěkně voní, ale ta konzistence je taková jako pěnovka.
Maxel Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Odesláno 2. května 2020 Místo lněného semínka jsem dal slunečnicové (viz. pokus první pár stran zpět). Psyllia méně. Přidal jsem dvě lžíce majonézy, pár kapek olivového oleje a dvě lžíce kokosové mouky. Množstevní poměry takle nějak:— 3 vejce XL / 4 M— 140g řeckého jogurtu— 90g slunečnicového semínka (rozmixováno do hladka)— 10g Psyllia— 15g kokosové mouky— 2 lžíce mayo— 1 lžíce oliváče— 1 sáček prdopeč— jemná sůl do základu, plus hrubší na bochánek před pečenímVýsledek je násobně lepší, než origo recept. Chleba je vláčný, měkký uvnitř s pevnou kůrkou. Chuťově vynikající. Synátor zbaštil hned tři krajíce jen tak.
M.K. Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Odesláno 3. května 2020 Meníčko na víkend: chilli con carne, buřty na pivku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se