lucid Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Odesláno 7. června 2020 (upraveno) před 9 hodinami, Zmizík napsal: A jaká je to adresa, já to nemůžu nalýzt... http://www.calabriafoodsrls.it/index.html http://www.calabriafoodsrls.it/salumi.html Upraveno 7. června 2020 uživatelem lucid
Lion Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Odesláno 7. června 2020 (upraveno) Odkaz už nefunguje... https://forum.chronomag.cz/topic/16900-kulinárium-chronomagicum/page/461/ Upraveno 7. června 2020 uživatelem Lion
tikzot Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Odesláno 7. června 2020 Nedělní hodobóžová šípková omáčka na červeném víně s telecí kýtou, karlovarským knedlíčkem a citrónovou gremolátou... je mi krásně;-)
Kamil Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Odesláno 7. června 2020 Výborná a autentická thajská restaurace, vřele doporučuji. Akorát jsem si musel do jejich údajně nejpálivějšího jídla přidat tochu chilli.
M.K. Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Odesláno 9. června 2020 Taky thajský, konkrétně krůtí kari. Asi ne tak autentický, ale domácí ;-) Pak ještě jedna krůta z nedávna: ragú z krůtích jater, cibule a jablek, k tomu pečený brambory. Foodstyling mě baví asi jako focení, tak soráč :-)
krutor Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Odesláno 10. června 2020 Sice nemam kamennou pec, ale i z trouby byla super. :-)
Zeeberdee Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Odesláno 10. června 2020 před 4 hodinami, krutor napsal: Sice nemam kamennou pec, ale i z trouby byla super. :-) Ty prvni dve vypadaji suprove. Co se ji rukama, je top.
krutor Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Odesláno 10. června 2020 Diky, na veceri bude druhe kolo, protoze jsem neodhadl mnozstvi testa.
honza71 Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Odesláno 10. června 2020 Super. Ta 2. a 3. vypadaj paradne.
Conrad Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 Klasika- velmi zvolna -mijoter připravený guláš a karlovarský knedlík
Frostie Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 před 1 minutou, Conrad napsal: Klasika- velmi zvolna -mijoter připravený guláš a karlovarský knedlík v čem spočívá úprava MIJOTER guláše?
Conrad Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 (upraveno) před 14 minutami, Frostie napsal: v čem spočívá úprava MIJOTER guláše? mijoter (mižoté) – francouzsky pomalu se vařit, péci na mírném ohni mille-feuille (milféj) – francouzsky „tisíc listů“ Moc se mi líbil tento postup K jeho přípravě se používal speciální hrnec - Daubière, ráno se do něj vše vložilo, hrnec se postavil na kamna a po návratu z práce v něm byla výborná večeře. Upraveno 12. června 2020 uživatelem Conrad
Frostie Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 Právě teď, Conrad napsal: mijoter (mižoté) – francouzsky pomalu se vařit, péci na mírném ohni mille-feuille (milféj) – francouzsky „tisíc listů“ aha ,díky moc
Radek124 Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Odesláno 13. června 2020 @Conrad ...zatímco dneska se tomu technologickému zázraku říká “pomalý hrnec”
Tom4 Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Odesláno 14. června 2020 Ne úplně. Ten terakotový hrnec mám doma, dělám v tom brambory Do toho hrnce se dají opláchnuté brambory ve slupce a bez vody se strčí do trouby.
Návštěvník Ondra Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Odesláno 14. června 2020 Vcerejsi obed v restauraci. Kase se spetkou wasabi je zajimavej napad a chutnalo to excelentne
Moty Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Odesláno 14. června 2020 Osso buco na korenovce a vině, neskutecna lábuž
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se