Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nedělní hodobóžová šípková omáčka na červeném víně s telecí kýtou, karlovarským knedlíčkem a citrónovou gremolátou... je mi krásně;-)

CED19AA8-E39A-493E-9D7E-2198B511B9B6.jpeg

8C26CE88-34A5-458F-8CCA-989C34D2A738.jpeg

Odesláno

Taky thajský, konkrétně krůtí kari. Asi ne tak autentický, ale domácí ;-) Pak ještě jedna krůta z nedávna: ragú z krůtích jater, cibule a jablek, k tomu pečený brambory.

Foodstyling mě baví asi jako focení, tak soráč :-)

kruti.jpg

kruti2.jpg

Odesláno

Klasika- velmi zvolna -mijoter připravený guláš a karlovarský knedlík

eee.jpg

Odesláno
před 1 minutou, Conrad napsal:

Klasika- velmi zvolna -mijoter připravený guláš a karlovarský knedlík

v čem spočívá úprava MIJOTER guláše?

Odesláno (upraveno)
před 14 minutami, Frostie napsal:

v čem spočívá úprava MIJOTER guláše?

mijoter (mižoté) – francouzsky pomalu se vařit, péci na mírném ohni mille-feuille (milféj) – francouzsky „tisíc listů“

Moc se mi líbil tento postup

K jeho přípravě se používal speciální hrnec - Daubière, ráno se do něj vše vložilo, hrnec se postavil na kamna a po návratu z práce v něm byla výborná večeře. 

 

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Právě teď, Conrad napsal:

mijoter (mižoté) – francouzsky pomalu se vařit, péci na mírném ohni mille-feuille (milféj) – francouzsky „tisíc listů“

aha ,díky moc

Odesláno

Ne úplně. Ten terakotový hrnec mám doma, dělám v tom brambory :) Do toho hrnce se dají opláchnuté brambory ve slupce a bez vody se strčí do trouby.

Návštěvník Ondra
Odesláno

Vcerejsi obed v restauraci. Kase se spetkou wasabi je zajimavej napad a chutnalo to excelentne 👍

2BA0BA2B-32B0-4807-9E62-F47CAE6E2FFD.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...