Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

V 13. 7. 2023 v 20:57, Maxel napsal:

@busdriver Já to mam za léta celkem vyšperkované. Ale začátky byly stejné. Za mě je klíčová kvalita masa, mix dávám 70:30 vepřové a hovězí (jehněčí u nás nefrčí), jako vložku toasťák namočený do smetany s vejcem. A samozřejmě pár lžic česnekového vývaru s minerálkou. 
Peču v troubě na 200st. 25-30min, a jsou skvělé. 

Diky, to priste zkusim teda napodobit, pac ty moje staly za prd. Ted sem zas nedavno zapomnel koupit ajvar od bosnaku na harfe (asi ho teda maj i jinde) a koupil nejakou bidu z billy... to bylo taky tedy zklamani.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 38 minutami, Micey napsal:

Parada. Jakej kus kravy to je? Kdyztak napis jak to delas, bych se inspiroval..

Kupuju hovězí zadní - váleček(makro , 350 za kilo). Naložím do sojovky/ česneku/pepře.... Další variantu mám ala zvěřina nové koření, jalovec, pepř a tak další várku dělám super chilli.... Pak teriyaki není vůbec blbá.... možností je milion a nikdy jsem netrefil tu samou.

A po dni v ledničce hurá do sušičky...

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po delší době, rumpsteak, pečený brambor, glazovaná mrkev, domácí chilli, jalapeño dip se špetkou křenu. A Maisel & Friends Pale Ale, co už se na fotku nevešel 😁

IMG_20230727_183559.jpg

Upraveno uživatelem nizkotucnytvaroh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...