Maxel Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 (upraveno) A abych jen nekecal. Dneska krůtí na česneku, pečená řepa s kozím sýrem a karamelizovanými kešu. To vše s domácím oliváčem, kterého jsem ukořistil dvě flašky právě v HRK Upraveno 13. července 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 V 13. 7. 2023 v 20:57, Maxel napsal: @busdriver Já to mam za léta celkem vyšperkované. Ale začátky byly stejné. Za mě je klíčová kvalita masa, mix dávám 70:30 vepřové a hovězí (jehněčí u nás nefrčí), jako vložku toasťák namočený do smetany s vejcem. A samozřejmě pár lžic česnekového vývaru s minerálkou. Peču v troubě na 200st. 25-30min, a jsou skvělé. Diky, to priste zkusim teda napodobit, pac ty moje staly za prd. Ted sem zas nedavno zapomnel koupit ajvar od bosnaku na harfe (asi ho teda maj i jinde) a koupil nejakou bidu z billy... to bylo taky tedy zklamani.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 ....ze tu vubec lezu! Tak aspon pulnocni toasty ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Kaviárové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Enem sunka a syr. Na vic sem liny. ;-). Ty nakladane "okurky" a cepovany Beskydsky lezak to trochu vylepsi ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 Deluxe hotdog, v tomhle pekle jak jinak než s jalapeňo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honziz Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 (upraveno) Špagety s ricottovou omáčkou, křupavou česnekovou strouhankou a petrželkou. Upraveno 17. července 2023 uživatelem Honziz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Roastbeef Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 To bude lahůdka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Dojdou známí, tak jen zobačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Já se chystám na sušení... Dneska naložit, zítra poležet v teple... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Parada. Jakej kus kravy to je? Kdyztak napis jak to delas, bych se inspiroval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 před 1 hodinou, Maxel napsal: Dojdou známí, tak jen zobačka. Snad se stavím na kus řeči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 (upraveno) před 38 minutami, Micey napsal: Parada. Jakej kus kravy to je? Kdyztak napis jak to delas, bych se inspiroval.. Kupuju hovězí zadní - váleček(makro , 350 za kilo). Naložím do sojovky/ česneku/pepře.... Další variantu mám ala zvěřina nové koření, jalovec, pepř a tak další várku dělám super chilli.... Pak teriyaki není vůbec blbá.... možností je milion a nikdy jsem netrefil tu samou. A po dni v ledničce hurá do sušičky... Upraveno 22. července 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Delali jste kluci teleci zebra na grilu? Dela se to zhruba stejne dlouho jako veprovy? Mam to nalozeny a zitra na to jdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Dneska teleci kotlety na grilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Už se to suší .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Parada! Diky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 A po krásných sedmi hodinách... Je hotovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 (upraveno) Po delší době, rumpsteak, pečený brambor, glazovaná mrkev, domácí chilli, jalapeño dip se špetkou křenu. A Maisel & Friends Pale Ale, co už se na fotku nevešel Upraveno 27. července 2023 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se