Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 15 hodinami, Roman I. napsal:

Byl to vrchni šál od pana Mullera z Pardubic. Chová wagyu okolo našeho města. wagyufarm.cz . Super sympatický pán. Nedokonalost byla, že jsem na ten steak šel s nízkou teplotou a krátkým časem. Buď jsem to měl ohulit nebo nechat dodělat třeba na 90 v troubě…. No nic, mám ještě veverku, půjdu do ní agresivněji. 
Teď mám období gastropíčovin. Čekám návštěvu kamaráda, co miluje ústřice. No tak se je učím otvírat. První tři katastrofa, další už lupaly jak po másle. Jen jsem k tomu vyžahnul flašku sektu. Prostě studijní proces….

jinak aby nedošlo k mejlce. Přes žrádlo jsem proletář. Miluju tvaroh naslano s bramborama na loupačku a smažené tvargle 😂

 

IMG_7716.jpeg

IMG_7717.jpeg

Mě to spíš připadalo jako kvíz co je to ?

Odesláno

Karlík na cibuli / slanině / smetaně.

kralik.jpg.f41e79f82c97c46b8b32991829b0ffe6.jpg

 

A manželka ukuchtila čedarovou polívku, na zimní měsíce velký dobro...

polivka.jpg.b05bb5cb11ab42176e01b2eee0385eef.jpg

  • Dát hlas 2
Odesláno

Valentýnský chill. Angus tatarák, grilovaná paprika, zastřené vejce a smetanou/čoko jahody.

IMG_20250215_235459.jpg

IMG_20250215_235603.jpg

Odesláno

Pěkně pánové 👏👏 

U nás valentýnské menu až dnes, v pátek byla žena ještě se synem ve fakultce. 
Je pár věcí, které kulinářsky svépomocí moc často neřešim a raději se spolehnu na erudovanější — sushi je jedním z nich. 
Imperial Sushi na Harfě. Neskutečná bašta! A ještě zbylo na večeři :)

IMG_9362.jpeg

IMG_9379.jpeg

IMG_9390.jpeg

  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Denvercut s koňakovou houbovkou a parmezánový brambory po bouračce.

 

IMG_2668.jpeg

IMG_2673.jpeg

IMG_2675.jpeg

  • Like 3
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 6 hodinami, cuborg napsal:

Denvercut s koňakovou houbovkou a parmezánový brambory po bouračce.

 

IMG_2668.jpeg

 

 

Tvůj řezník vážně umí.

Odesláno
před 11 minutami, JDenver napsal:

Tvůj řezník vážně umí.

Je to tak, je to Höllerschmid v Kremsu (AT), u lepšího jsem nikdy nebyl a o moc líp to ani dělat nejde. Takto u nich třeba vypadá šunka

IMG_2678.thumb.jpeg.ef3bc64df1d8fa3f1a9c7ef9dc717600.jpeg

  • Like 2
Odesláno

Dneska pho bo a zásoba kimchi. 😀 

Na víkend mám v plánu vepřové koleno, steak a zajice. Začínám se bát dny... 😀 😀 

IMG_2113.jpeg

IMG_2060.jpeg

  • Dát hlas 1
Odesláno
před 7 minutami, krutor napsal:

Dneska pho bo a zásoba kimchi. 😀 

Na víkend mám v plánu vepřové koleno, steak a zajice. Začínám se bát dny... 😀 😀 

IMG_2113.jpeg

IMG_2060.jpeg

Polívečka teda vypadá dokonale, raději si ani nebudu představovat jak bude dobrá 😀

Odesláno
před 3 hodinami, krutor napsal:

Dneska pho bo a zásoba kimchi. 😀 

Na víkend mám v plánu vepřové koleno, steak a zajice. Začínám se bát dny... 😀 😀 

Ja se na kimchi pomalu taky chystam, jen teda nevim, kde to necham pracovat, pac je to prej docela aromaticka naloz.. Mas na to nejakou specialni kvasici nadobu? Korejci na to neco prodavaj, ale s tim postovnym bych tam nechal ledvinu, navic je to plastovy a ja bych asi radsi sklo nebo keramiku.

Odesláno

Jo jo vývar byl silný jak noha od kulečníku. 😀 

No kdysi jsem to dělal v 5l sklenici, zkoušel jsem i plastovou krabici a teď to nechám v tom hrnci. Zatížil jsem to talířem a až bude hotovo do něčeho to přendám.😀 S tím smradem to není tak zlé, ale možná už to jen necítím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...