Spongebob Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února (upraveno) před 13 hodinami, Roman I. napsal: No fuj Upraveno 8. února uživatelem Spongebob
bohus76 Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února před 15 hodinami, Roman I. napsal: Byl to vrchni šál od pana Mullera z Pardubic. Chová wagyu okolo našeho města. wagyufarm.cz . Super sympatický pán. Nedokonalost byla, že jsem na ten steak šel s nízkou teplotou a krátkým časem. Buď jsem to měl ohulit nebo nechat dodělat třeba na 90 v troubě…. No nic, mám ještě veverku, půjdu do ní agresivněji. Teď mám období gastropíčovin. Čekám návštěvu kamaráda, co miluje ústřice. No tak se je učím otvírat. První tři katastrofa, další už lupaly jak po másle. Jen jsem k tomu vyžahnul flašku sektu. Prostě studijní proces…. jinak aby nedošlo k mejlce. Přes žrádlo jsem proletář. Miluju tvaroh naslano s bramborama na loupačku a smažené tvargle . Mě to spíš připadalo jako kvíz co je to ?
Jehlan Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Mouka z krup a pohanky na Komo Duett 200, kvásek tradiční, odchovaný doma. Taková nedělní pohoda. 1
semi001 Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února V patek jako každý rok v tomto období Velmi špatně se spalo s tim plným pupkem 3 1
M.K. Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února Karlík na cibuli / slanině / smetaně. A manželka ukuchtila čedarovou polívku, na zimní měsíce velký dobro... 2
Roman I. Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února V 12. 2. 2025 v 18:27, Harwey napsal: @Roman I.ako dopadla navsteva a ustrice?:) No modrá ústřice to nebyla. Von je dost ošklivej
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Valentýnský chill. Angus tatarák, grilovaná paprika, zastřené vejce a smetanou/čoko jahody.
Maxel Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Pěkně pánové U nás valentýnské menu až dnes, v pátek byla žena ještě se synem ve fakultce. Je pár věcí, které kulinářsky svépomocí moc často neřešim a raději se spolehnu na erudovanější — sushi je jedním z nich. Imperial Sushi na Harfě. Neskutečná bašta! A ještě zbylo na večeři 1 1
cuborg Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Denvercut s koňakovou houbovkou a parmezánový brambory po bouračce. 3 2
JDenver Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února před 6 hodinami, cuborg napsal: Denvercut s koňakovou houbovkou a parmezánový brambory po bouračce. Tvůj řezník vážně umí.
cuborg Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února před 11 minutami, JDenver napsal: Tvůj řezník vážně umí. Je to tak, je to Höllerschmid v Kremsu (AT), u lepšího jsem nikdy nebyl a o moc líp to ani dělat nejde. Takto u nich třeba vypadá šunka 2
krutor Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Dneska pho bo a zásoba kimchi. Na víkend mám v plánu vepřové koleno, steak a zajice. Začínám se bát dny... 1
Zdenek1307 Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února před 7 minutami, krutor napsal: Dneska pho bo a zásoba kimchi. Na víkend mám v plánu vepřové koleno, steak a zajice. Začínám se bát dny... Polívečka teda vypadá dokonale, raději si ani nebudu představovat jak bude dobrá
busdriver Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února před 3 hodinami, krutor napsal: Dneska pho bo a zásoba kimchi. Na víkend mám v plánu vepřové koleno, steak a zajice. Začínám se bát dny... Ja se na kimchi pomalu taky chystam, jen teda nevim, kde to necham pracovat, pac je to prej docela aromaticka naloz.. Mas na to nejakou specialni kvasici nadobu? Korejci na to neco prodavaj, ale s tim postovnym bych tam nechal ledvinu, navic je to plastovy a ja bych asi radsi sklo nebo keramiku.
krutor Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Jo jo vývar byl silný jak noha od kulečníku. No kdysi jsem to dělal v 5l sklenici, zkoušel jsem i plastovou krabici a teď to nechám v tom hrnci. Zatížil jsem to talířem a až bude hotovo do něčeho to přendám. S tím smradem to není tak zlé, ale možná už to jen necítím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se