Bert Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Jo. Někde tady byla předělávka hrnce na izolační. Zkus prohledat. 1
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března Jedna rychlovka z pupku, rovnou do pupku. 4
krutor Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Tak kdo už rozjel grill? "gyros" a tzaziky Ztra jedu znovu, jen jsem ještě nevymyslel co.
Maxel Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března (upraveno) Zatim nic. Letos budu řešit, jak s grilem dál. Nějak nejsem sto se zžít s plynovým Campingazem. Skoro někdy vzpomínam na jednoduchost elektrického Weberu, co jsem měl ještě na terase u bytu. Líbilo by se mi vajco klasicky na uhlí, nebo lokomotiva jako kombinace s udírnou, ale vzhledem k terase z woodplastu se toho bojim; a grilovat někde na trávě bokem se mi nechce. Každopádně ať vám to fajruje! Upraveno 6. března uživatelem Maxel
Roman I. Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Podle Cuketka doma dělaná americká slanina. 1
Roman I. Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Bok bez kosti, třtinový cukr nebo med, sůl, pepř, Bobkový list, Česnek. Já jsem pracoval se slaností cca jako šunka a používal jsem dusitanovou sůl. Polovinu dávky. Na zlepšení tekutý kouř hickory. Namarinovat, nasolit. do vakua. Do ledničky a každý den obrátit a trochu promasírovat. Toto trvá týden. Potom troubu na 95°, a zlehounka péct na 65° vnitřní teploty. Vytáhnout a ještě za horka stáhnout kůži. Nechat vychladit a ráno jí prdnout pod vajíčka. Je to trochu pakárna, ale je děsně dobrá. Za pár peněz. 3
tommi_d Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Otvorenie grillera sezóny u mňa... včera stejky (rump a svieca) dnes bôčiko rebrá... 1
Maxel Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Flank s maldonem a kampotem, batátové pyré, pečená řepa, demi glace. Bašta! 3
hypoun Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Když už Nevíte co s divočákem na kilo masa: 18g soli 5g česneku 5 g sladké paprik 1g nového koření 2g mletého kmínu 3g pepře mletého 20dk sádla z prasete domácího 2
hypoun Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března Jo a když už prý začala ta grilovací sezóna. Tak jsem začala hovězím burgrem .. maso z plece a vejce nedávám, drží to i bez 1
Moty Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března @hypounZkus housky z Lidlu, co maj normálně mezi rozpénamým pečivem
hypoun Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března No a když jsme u těch motanců. Tak kotleta plněná medvědím česnekem lehce nasolená a pepřená, s nádivkou ( zvlášť pečenou) prozměnu s medvědím česnekem a kuřecím játry na slanině s restovanou cibulí. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se