Maxel Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června @tikzot Krása! V jednoduchosti je síla U nás grilovačka v sauně. Rolády z vepřové panenky, fazolky na slanině a štouchačky. 1
tikzot Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června díky @Maxel potřeboval jsem u grilu strávit max 10 min, abych to přežil Octopus komplet v sous vide, ještě bude karpáčo večer Ta skoro porcheta u vás vypadá taky super 2
tikzot Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června Vařit cca 15 min dle velikosti, pak do vody s ledem, vyndat, sůl, oliv olej a zavakuovat a do sous vide 75 stupňů na 5 hodin. Pak je ready tak akorát na zkus, že není úplně měkká. 1
honza71 Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června Jsem dnes zkusil italsky "sushi" Priste to jeste nejak dozdobim (napr. balsamico + nasekany pistacie) a dam na talir, abych se uplne nemusel stydet sem vlezt 4 2
tikzot Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června To je super nápadideální do tohohle počasí, rychlej snack a osvěžující
honza71 Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června před 54 minutami, tikzot napsal: To je super nápadideální do tohohle počasí, rychlej snack a osvěžující Jj. A jde to i s pestem nebo gerve. K tomu kousek bilyho peciva a Prosecco
M.K. Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Marinovaný pečený křídla. Aktuálně nejoblíbenější véča našich mláďat... 2 2
tikzot Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Mangare hřiby nebyli, tak sem musel dát černej lanýž a kuře protože rodina 3 2
Radek124 Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Rodina si ráno poručila Ragů Bolognese, tak jsem 8 hodin v pomalým hrnci plnil bejvák vůní rajčat a italských bylinek… 2 2
tommi_d Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Dnes po dlhej dobe koleno a trhačka z pleca... 2 1
Maxel Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Ač to patří spíš do nožové sekce, lípnu to sem. Udělal sem si po dlouhé době radost, a pořídil novou kudlu od nožíře. Kiritsuke gyuto, čepel japonská ocel shirogami, rukojeť eben-bocote. Rozměry 210/50/3mm. Ani nepamatuju, kdy naposled jsem měl takovej respekt z nabroušeného ostří. 2
bohus76 Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Krásný nůž Maxeli,ale já nedávám ty malé kulaté rukojeti,zkrátka mám raději evropské /německé/ ručky ala KDS do mé ruky . Jinak ať slouží.
Maxel Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Neni to úplně kulatý, ale osmiúhelník. Drží se dobře. Kulatou rukojeť taky rád nemam. A díky 2
Maxel Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Tatarák podle Koko, s lanýžem, parmazánem, kváskovým chlebem a mladými výhonky brokolice. 2
Moty Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července V 8. 7. 2025 v 21:29, Maxel napsal: Ač to patří spíš do nožové sekce, lípnu to sem. Udělal sem si po dlouhé době radost, a pořídil novou kudlu od nožíře. Kiritsuke gyuto, čepel japonská ocel shirogami, rukojeť eben-bocote. Rozměry 210/50/3mm. Ani nepamatuju, kdy naposled jsem měl takovej respekt z nabroušeného ostří. Ten je luxusní, od nožíře, takže tak 6k? Nám se doma ztratil tady velmi obíbený Hiromoto Saku Hocho Prohrabal sem i obě popelnice, což byl fakt humus a nikde není, tak si možná budu muset udělat radost, abych zahnal smutek ze ztráty a to sem je o víkendu zrovna brousil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se