Vir Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Žádné umění v tomhle vedru. Na grilu opečené německé párečky ve slanině, uzený sýr, volské voka z domácích vajec a opečený toastový chleba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Anton_ Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Dneska variace na french toast Akorát jsem místo klasického tousťáku použil mléčný briošky K tomu maliny horký a vanilková zmrzlina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
bohus76 Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Dělal jsem opět panenku s peprovkou. Lepším se, už nezahušťuji ani " nedobarvuji" masoxem, spíš jen redukují a barva přijde tak nějak sama. Nemám rád bílou peprovku, musí být tak nějak jak cappuccino, možná chloupek tmavší. Kluci jen dotaz zakysanou smetanu do peprovky ano či ne !? Dávám 33% ke šlehání. Tož nevím aby mi tu zakysanou někdo jedl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
edas Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Neska sám doma, takže feijoada Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Vir Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Dnes Praha...restaurace na květnici Dražší, ale moc dobré. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Maxel Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června (upraveno) @bohus76 Zakysku do omáček nedávám, vůbec. Máma jí dávala třeba i na paprice, ale nechá to tam chca-nechca lehčí nakyslej vocas, což mi nesedí. Tudíž za mně obecně ne, a do pepřovky už vůbec ne — jen poctivá smetana, a máslo do vypnuté omáčky na zahuštění a zjemnění. Plus když nejdřív spěníš na velmi jemno nakrájenou cibuli, ještě lip šalotku, neni vůbec potřeba zahušťovat; cibule udělá potřebný základ. Upraveno 27. června uživatelem Maxel 2
Maxel Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Dneska jen vyklusáváme, co taky v tomhle vedru. Chicken, lettuce under bacon, navíc rajče a majonéza. Neboli — club sendvič. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
bohus76 Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června před 10 minutami, Maxel napsal: @bohus76 Zakysku do omáček nedávám, vůbec. Máma jí dávala třeba i na paprice, ale nechá to tam chca-nechca lehčí nakyslej vocas, což mi nesedí. Tudíž za mně obecně ne, a do pepřovky už vůbec ne — jen poctivá smetana, a máslo do vypnuté omáčky na zahuštění a zjemnění. Plus když nejdřív spěníš na velmi jemno nakrájenou cibuli, ještě lip šalotku, neni vůbec potřeba zahušťovat; cibule udělá potřebný základ. Naučil jsem se to redukovat jen odpařením vody,a i smetanu provarit aby měla správnou konzistenci. Už bez zkoušení konzistence, poznám jen při promíchání. Dnes mi ta vínovice neočekávaně blafla,tak jsem i flamboval Díky Maxeli za tip nepoužívat zakysanou smetanu.Ano máslo dávám nakonec,jen nechat rozpustit odstavené z ohně. Dělám tu peprovku cca takto 1
bohus76 Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června (upraveno) před 3 hodinami, edas napsal: Neska sám doma, takže feijoada Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tož taky si dobře žereš Pro nás neznalé taky si mohl napsat fazule s masem. Takové hrozné cizí termity Vypadá to jak škvarky Upraveno 27. června uživatelem bohus76
bohus76 Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Večeře pizza domácí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Jeronimo Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června (upraveno) 4:30 Budíček 5:30 Zelený čaj Bancha a tréning 6:30 Konopný bio protein 8:00 Káva a dva čtverečky 85% hořké čokolády 11:00 Řecký salát 15:00 Hrst pistácií 19:30 Dva špaldovo žitné tousty se škvarkovým sádlem a pórkem.... Tady mi absolutně nevyšel timing Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. června uživatelem Jeronimo 3 1
tikzot Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června Dneska jen osvěžující ice sandwich #vtípek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Anton_ Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června Dneska srneček+Demi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
DavidLC Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Kamarád vařil ostatní jedli, o sto7 ceviche (neznal jsem, lahoda), chorizo s krevetama perfektní chuť, domácí chléb za semolinové mouky.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
bohus76 Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Hovězí gulášek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
honza71 Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Clovek se uci celej zivot. Okurku ke gulasi vidim prvne. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se