Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kamile, to byla neplánovaná rychlovka, jedno jídlo, ukázat Vietnamcům Ostraváka a za hodinku domů. S Tebou čekám gastro adventuru jinačího kalibru. A těším se na ni moc

Ja bych se k vyletu do SAPY za zradlem taky priste rad pridal!

:-)

Upraveno uživatelem Bob123
Návštěvník Kamil
Odesláno

Protože mezi námi nebudeš vyčnívat nechutně hubenou figurou, bereme tě! :D

A jestli se Roman neozve, vyrazíme sami. Jak máš v tejdnu volno? Viděl bych to na ut, st nebo ct odpoledne. Uděláme minisraz. Stejně potřebuju dokoupit nějaké omáčky, pár polévek a kimči už mi taky došlo.

Odesláno (upraveno)

Ja bych mohl ve stredu kdykoli, to jsem rad ze te moje vysportovana postava neurazi :lol2:

Mam si vzit doutnik?

EDIT:

Abych nebyl OT, dnes k obedu jsem delal teleci rizek s bramborovou kasi a rajcatovym salatkem

Upraveno uživatelem Bob123
Návštěvník Kamil
Odesláno

Středa odpoledne SAPA, kulinářské orgie - domluveno. Jde někdo s námi?

Odesláno (upraveno)

Kde je ten korejský krám?

Kimchi bych si neměl nechat ujít, miluju ho, ale znám ho jen z restaurací...

EDIT: Na oplátku přidávám tip na grilovanou kachnu ZDE.

Upraveno uživatelem carpaccio
Odesláno

Tu tržnici mi byl čert dlužný. Vypadá to, že s vervou sobě vlastní na ní začnu být závislý. Dnes jsem se drbal do šesti v kanclu, poprchávalo, doma nikdo, tak čím si Romík zlepší náladu.... Bun Oc - šnečí polífka. Takže přes ručku kvílející kola k Vietnamcům, tam  jsem se naládoval, koupil to Kubsonovo kimchi, chilli omáčku sriracha (ve všech bistrech ji mají na stole, asi vědí proč), sezamový olej, mražené krevety a si řikám, co kdyby sis Romíku v týdnu udělal nějakou rybku  k večeři? Hodíš ji do woku nasekanou na kusy, trochu karí pasty, kokosové mlíčko, chilli, bylinky, rajčátka, podusíš i misku jasmínové rýže uvaříš. Bude to hned, zahřeje to, provoní obydlí. Pani mi nabídla tilapii, vypadala hnusně, tilapie ne pani, a vedle tilapie v mrazáku sympatické kousky rybky - Lezoun indický. Tak jsem to koupil, koukám do googlu, co jsem to koupil a kurwa. Vono se to chová v akváriích :)  Až uvařím, poreferuju

Ve středu nemůžu, nejsem v Praze, dejte vědět, jaké to bylo :) . Zatím, co můžu doporučit Pho tung bylo asi nejlepší

Odesláno (upraveno)

Pokus s kolenem výsledek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

- to černé je česnek - příště nějak jinak

- kůrčička byla křupavá a na jazyku se rozplývala jako dort

Upraveno uživatelem brett
Odesláno

Středa odpoledne SAPA, kulinářské orgie - domluveno. Jde někdo s námi?

Ve středu jsem na houbách. Takže příště.

Odesláno

Takhle se dá najíst v pražský ZOO,to jsem nechápal.Takhle dobrý jídlo jsem neměl v restauraci několik měsíců.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...