gandalf Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Jezevcik: Nějaký tip, kde se dají sehnat v obchodě? docela bych si pár skleniček udělal Je potřeba zralá rajčata, ty v obchodě nekoupíš. Nebo si je kup třeba v Makru. Viděl jsem tam flašku /1/2 kila?/ asi za 100,-. To je dobrá cena, když započítáš rajčata, energii, koření, olej, práci, čas ..... Nakonec si je můžeš i dochutit podle svého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Obyčejné rajče,které je plné vody bude po usušení placatá šlupka trefa:-) každopádně díky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Rudy,někde si to kup hotové a zvaž,jestli Tě to osloví.Gandalf má pravdu,když sečteš všechny ty energie a lítání okolo,tak to v tom krámě nevychází cenově nejhůř.Dokonce jsem jednou jedl várku z Turecka a to byla skutečná pochoutka.Jenže je to jako se vším v dnešní době.Když si to uděláš doma,tak víš,že tam nemáš"vitamímy"E a ty rajčata maximálně chytly nějaký ten kyselý déšť.Řekl bych,že je to jako s olivama.Buď si to okamžitě zamiluješ,nebo navždy zatratíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 Rudy,někde si to kup hotové a zvaž,jestli Tě to osloví.Gandalf má pravdu,když sečteš všechny ty energie a lítání okolo,tak to v tom krámě nevychází cenově nejhůř.Dokonce jsem jednou jedl várku z Turecka a to byla skutečná pochoutka.Jenže je to jako se vším v dnešní době.Když si to uděláš doma,tak víš,že tam nemáš"vitamímy"E a ty rajčata maximálně chytly nějaký ten kyselý déšť.Řekl bych,že je to jako s olivama.Buď si to okamžitě zamiluješ,nebo navždy zatratíš. já je mám rád... jenom jsem nevěděl, jak je udělat doma... dneska jsme byli koupit i sušičku, takže není cesty zpět:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 Halt asi budu muset zahradničit, k bažantům v kotci pro psy přidám ještě rajčata a papriky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 Sláva,když už máš sušičku,tak musíš zkusit meruňky,višně,hrušky atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 Sláva,když už máš sušičku,tak musíš zkusit meruňky,višně,hrušky atd.... máš odzkoušený? já ji tedy primárně kupoval na rajčata a houby, ale asi vyzkoušíme všechno:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 (upraveno) Nejlepší jsou meruňky,ale máme samozřejmě švestky,jablka,hrušky,višně....Když si to smícháš na zobání na stůl do mističky s ořechy,mandlemi a různými semínky,tak se jedná o vyloženou lahůdku.Ale hlavní je to,že večer chutná a ráno pomáhá.Zkrátka,se sušičkou nebudeš nikdy sušit hubu. Upraveno 13. srpna 2012 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Dovoluji si vložit foto mého dnešního podvečerního výtvoru - mangoldový závitek /mleté maso, vejce, cibule, česnek, slanina, vařená rýže, strouhaný a plátkový sýr a manold. Pochopitelně sůl a koření :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Dovoluji si vložit foto mého dnešního podvečerního výtvoru - mangoldový závitek /mleté maso, vejce, cibule, česnek, slanina, vařená rýže, strouhaný a plátkový sýr a manold. Pochopitelně sůl a koření :-) Máš tam málo chilli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 No jo no ..... S těžkým srdcem jsem tyhle uškubl kvůli focení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Tak jsem dnes ukuchtil první várku chilli omáčky /prý je dost ostrá/. Jen paprika, chilli, cibule, česnek, koření, med, zázvor ..... žádné rajče. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skargard Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 (upraveno) není to můj recept,ale dělají to třeba v restauraci Delphi olivovej olej do přidat trochu balsamica a namáčet bílý chléb....mňam. Upraveno 25. srpna 2012 uživatelem Skargard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Sušená rajčata v olivovém oleji. Je to premiéra, tak jsem zvědav, jak dlouho vydrží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Upekl jsem si bůček. Hodinku před koncem tam vždycky nahážu česnek, celé stroužky, neoloupané a nechám dopéct. To je bašta!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Sakra to je nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 A jak to chutná!!!!!!!!!!! Kurňa, to je lepší jak sex!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 recepis na velmi jednoduchý dezert - Do mísky nasypte piškoty( množství dle chuti a počtu strávníků ) a zalejte jogurtem ( možno jakýmkoliv, já nejraději bílej ). Nechte odstát, tak dvě/tři hodinky. Je to dobré už takto, ale pokud použijete třeba ještě rozvařenou čokoládu, nebo nějaké ovoce ( i třeba zavařené, se šťávou ) , je to ještě lepší . Fotku teď momentálně nemám, jen jsem si na to vzpoměl, že to tu ještě nebylo...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Pánové, objevil jsem nebe v hubě.... Chilli marmeláda.Vem kompot exotic fruit (ananas, červená a žlutá papája, guave) v Globusu za pade 470 g materiálu. Vem půl kila chilli (jemnější), zbav semen, vem špalík zázvoru, vem jablečný ocet. Všechno nahrubo rozšmelcuj v mixéru. Dej vařit, po 2 minutách vařby vmíchej gel fix 2:1 a cukr, vař další dvě minuty, vsyp půl kila cukru, vař dalších osm minut. Z trouby na 80 grádů vytáhni nahřáté sklenice, vlej marmeládu, otoč a nech 10 minut stát. Otoč zpět. Mezitím ze vzorkové sklenice naber kousek marmelády na tvrdý plátkový sýr, vetkni do huby a omdli blahem.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Tý brďo, já dát půl kila mýho chilli, tak mi to sežere sklenice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se