Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

eda se na tom nic zkazit, jen oproti receptu vymackej ty brambory 2-3x tak, aby si z nich dostal co nejvic zbytecny vody a pak teprv vejce a zbytek. Na slaninu se vykasli, podle me tam vubec nechybi (a je to jidlo z brambor  :) a pak to urcite dopadne uplne stejne, chce to jen upect prvni testovaci kousek a pripadne dochutit testo.

Dobrou chut !

h.

Ten odkaz mi nefunguje, ale já myslel, že máš svůj spešl recept :) .

Honzo díky za tuning :) .

Odesláno

Žádné vaření nebylo, ale poskytnu radu do života zdarma. Když jdete na ostružiny, neberte si kraťasy a krátký rukáv. :)

Ty potvory mi i šňůrky na botách rozvázaly.

To mi připomíná eskymácké přísloví: Nejez žlutý sníh!:-)

Odesláno

Nevíš co je dobrý :D

přesně tak :smile_anim:

nedávno v Tescu za 28,-Kč, mám je doma všechny ...

jen s tím krekrem to může být dost slaný, ne?

Odesláno

Že to říká zrovna tahle jeřábnice z ČKD - nebejt fotek a videí jídla, nikdo po ní ani neštěkne. To by si pak ty těstoviny v Le Creuset litináčích musela vařit uplně sama bez obecenstva...

Odesláno

No nic, stočím to zpět. Dnes těžká práce, která si zaslouží dobrou večeři ... topinky s míchanými vajíčky, 97% šunkou, jarní cibulkou a cherry rajčátky ... je to pryč  :) .

Odesláno

No nic, stočím to zpět. Dnes těžká práce, která si zaslouží dobrou večeři ... topinky s míchanými vajíčky, 97% šunkou, jarní cibulkou a cherry rajčátky ... je to pryč :) .

To vypadá tuze žratelně, já bych rajčata nahradil curry kečupem, ale to už je o preferencích
Návštěvník Kamil
Odesláno

Ku..a Maxeli asi dostaneš ban. Já se tady trápím s hubnutím...

Odesláno

Soráč hoši :D Já se taky snažim něco sundat, ale prostě neumim vaři dietně :/ Nebo spíš sem línej se něco naučit a dycky skončim stejně, jako na těch fotkách.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...