gandalf Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Dnes jsem spáchal první pokus o pekingskou polévku /kuřecí vývar, koření, trochu protlaku, zelenina, zahustit škrobem, přidat maso, rozšlehané vejce/ a nakonec jsem přidal pastu z čerstvých chilli papriček, zázvoru a česneku - k jídlu to bylo, ale tak pro Kamila. Ještě teď jsem propocený :-) ale manželka vyhrála, snědla jí první /asi aby to měla už za sebou/. Ale jedno vím - s tou pastou se musí opatrně /asi tady počká na Kamila/. Ta pasta se jmenuje Duo jiao - chu-nanská chilli pasta. /http://zkvaseno.blogspot.cz/2014/10/duo-jiao-chu-nanska-chilli-pasta.html/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 (upraveno) Svatomartinskou husu u našich jsem nestihl, a tak si dnes dáváme repete - 12h pečená husa, zelí s brusinkami, lokše. Upraveno 4. prosince 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Dneska první pokus o fish and chips Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 dnešní kuřecí závitky s nivou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Neco malo domacich lepkovych orgii. A na polici mi kynou buchty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 My jsme zkušebně měli nějaké cukroví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Domácí z bílé mouky, půl hodiny po vytažení z trouby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 koukám že je tu chlubírna, tak taky přispěju, rajčata s netučným tvarohem s pažitkou v zátiší s pouzdrem od telefonu, brýlemi, nožíkem a popruhem od nové čelovky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Tento víkend ve znamení tuňáka, na dva dny steaky, jen jsem podruhý jinak střihl hranolky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Aaaa, to je moc, příště tuňáka hezky jenom naprudko zatáhnout a je to,vyzkoušej a nebudeš litovat, úplně něco jiného než když je durch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 koukám že je tu chlubírna, tak taky přispěju, rajčata s netučným tvarohem s pažitkouPěkný to máš, dáš recept? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 (upraveno) OK Tome - takže rajčátko s tvarohem a čelovkou bylo "studený předkrm", tuňák v sezamu "teplý předkrm/ryba" - a co zbytek menu? U nás dneska teda taky jenom taková lehká dietní zeleninka... ...aby to nebylo suché tak se smetanovo-pepřovou omáčkou... ...a kouskem polosyrové, jen naprudko zatažené svíčkové flákoty (kousky pro děcka)... ...no a k tomu na dojezení dokřupava rozpečenej chlebík... ...To zas bude noc Upraveno 4. prosince 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 trochu flaksovity uruguaysky maso.. presto vyborny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Lastam: Skoda dobryho steaku, Tunak je jak svice, musi to bejt krvavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Kvásek, podmáslí a špalda. V jednoduchosti je síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 KFL, Roura - kruciš jak to děláte? Klidně upeču mamuta na medu, ale pečivo jsem v sobotu zase zk.....Mě to po vykynutí při vkládání do trouby spadne a už nenaskočí.:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 KFL, Roura - kruciš jak to děláte? Klidně upeču mamuta na medu, ale pečivo jsem v sobotu zase zk.....Mě to po vykynutí při vkládání do trouby spadne a už nenaskočí.:-(Chce to trochu pevnejsi testo a byt rychlej v hozeni do trouby. Jeste je dobry mit v troube nahratej kamen, nebo aspon chleba dat na horkej plech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 (upraveno) Na chleba si netroufam, ale buchty a pecivo jsou easy. Obcas se taky nepovedou na 100 %, ale zrovna vcera bylo oboje tip top . Padání těsta neznám - pouze když přenáším kynoucí mísu, tak ji nesu opatrně. Ale pak s těstem manipuluju už bez skrupulí. Dlužno dodat, že peču dohromady jen asi 5 věcí a všechno podle Vaňka. Upraveno 5. prosince 2016 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Ja dneska hambik, houska teda kupovana.. ale na domaci uz jsem rezignoval, ponevadz chut je srovnatelna a crcani se s tim je znacny. Dobry to bylo, hodne masa a malo zeleniny:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 dneska focení nového jídelního lístku . . . uf uf uf . . . masakr . . . po focení jsem poctivě ochutnal všechno . . . uf uf uf . . . jdu na běžky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se