Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Podle pravdy, přidal jsem tam i vařené maso z vývaru, ale chilli jsem nesměl, tak alepoň jako příloha :-) Osobně si myslím, že to chilli by tam pasovalo lépe než obligátní brusinky. Jo a najemno jsem tam nasekal čerstvý uzený bok.

no, paráda...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc hezky pánové! Nvm, do čeho bych se zakousnul dřív :)

 

U nás taky hotovo. Letos jsem udělal ve znamení experimentů i klasiky. To první je 5 druhů kanapek různych chutí, to druhé jsou krůtí miniřízečky s vokurkou.

 

K tomu budem popíjet šáňo, občas proložené nějakým rumem a žena aperol spritzem. Kolem 23h, když ještě budem mít místo, nakrájim pick a kousek ementálu.

 

Všem kulinářům a hodinkářům přeju zde, kde jsem se letos realizoval asi nejvíce, VŠE NEJLEPŠÍ V NOVÉM ROCE !!!

 

381d92501cb5c892b60390e0d7f29eff.jpg

 

19a71beabf61f0e6039c863b115b0dbb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rourovy rohlíčky dnes obzvlášť vypečené :rolleyes:  - a já dostal 1.1.2017 ráno zde tolik vychvalovanou střevní chřipku... :sick01:

Jsem si svou novoroční dietku před ČHS představoval trochu jinak, doufejme že mi to nenaznačuje "jak na nový rok, tak po celý rok"  :tired:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

První letošní pokus o odlehčenou večeři. Předsevzetí si většinou nedávám, ale letos jsem si slíbil, že zkusim sundat pár kilo. Takže...

 

Krutí prso zatáhnuté nasucho na pánvi a poté dopečené jen podlité vodou ; kořenil jsem pepřem, česnekem a lehce solí. K tomu hrášek a karotka se šalotkou, na lžíci oliváče a kapkou javorového sirupu. Brambory předvařené ve slupce a dopečené společně s masem ve výpeku.

 

40b7fa190082f9ed9a33c0e4f29e1934.jpg

 

9253df4209c1ffb3ca4f2822c93c9089.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...