gandalf Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Podle pravdy, přidal jsem tam i vařené maso z vývaru, ale chilli jsem nesměl, tak alepoň jako příloha :-) Osobně si myslím, že to chilli by tam pasovalo lépe než obligátní brusinky. Jo a najemno jsem tam nasekal čerstvý uzený bok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Podle pravdy, přidal jsem tam i vařené maso z vývaru, ale chilli jsem nesměl, tak alepoň jako příloha :-) Osobně si myslím, že to chilli by tam pasovalo lépe než obligátní brusinky. Jo a najemno jsem tam nasekal čerstvý uzený bok.no, paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Tak jsem zpracoval nějaké zbytky - kachna a kuřecí jatýrka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Použil kokotky na paštiky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Výsledek super....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 První sada chlebíčků hotova - bez masa nebo jen ryby. Ty děti roupama nevědí, co by jedly. Hlad na ně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 A není to brzo? Dyk to okorá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Je to na balkoně a přetažené folií, tam by to klidně vydrželo 2-3 dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 U nás taky už pomalinku chystáme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 popojedem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Crcal jsem se se salámovýma růžičkama Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Prvá várka na ochutnávku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Moc hezky pánové! Nvm, do čeho bych se zakousnul dřív U nás taky hotovo. Letos jsem udělal ve znamení experimentů i klasiky. To první je 5 druhů kanapek různych chutí, to druhé jsou krůtí miniřízečky s vokurkou. K tomu budem popíjet šáňo, občas proložené nějakým rumem a žena aperol spritzem. Kolem 23h, když ještě budem mít místo, nakrájim pick a kousek ementálu. Všem kulinářům a hodinkářům přeju zde, kde jsem se letos realizoval asi nejvíce, VŠE NEJLEPŠÍ V NOVÉM ROCE !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Tak u koho jsou dnes luštěniny? U nás cizrna. A pečem rohlíky. Do obchodu se nám mezi svátkama nechtělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 U mě ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Rourovy rohlíčky dnes obzvlášť vypečené - a já dostal 1.1.2017 ráno zde tolik vychvalovanou střevní chřipku... Jsem si svou novoroční dietku před ČHS představoval trochu jinak, doufejme že mi to nenaznačuje "jak na nový rok, tak po celý rok" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 První letošní pokus o odlehčenou večeři. Předsevzetí si většinou nedávám, ale letos jsem si slíbil, že zkusim sundat pár kilo. Takže... Krutí prso zatáhnuté nasucho na pánvi a poté dopečené jen podlité vodou ; kořenil jsem pepřem, česnekem a lehce solí. K tomu hrášek a karotka se šalotkou, na lžíci oliváče a kapkou javorového sirupu. Brambory předvařené ve slupce a dopečené společně s masem ve výpeku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Hrášek, karotka, brambor - samý cukry :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Ten plátek jeden, vynechat brambory a jde to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Nj, vim hoši Musim postupně, dosud jsem to moc neřešil. Na netu je toho hafo, kde berete inspiraci pro "správné" vaření? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se