Tittus Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Hele, bacha at si tady nejakou nudnou vedou a zdravym rozumem neporusis karmu. Oprava u vedmy pak stoji ranec. Já jsem v pohodě, zajdu si případně ke kámošovi, ten má vodu vystavenou za oknem v nějakejch modrejch flaškách, že prej to chytá energii z vesmíru. Loknu si a karma je opravená.
Hasňa Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 To se nekdo ma. To ja musim shanet tezitko z Kijeva. To totiz neni jen tak obycenje tezitko....
Bert Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Protože jsem se nechtěl limitovat nějakou nádobou - tohle přidělam na cokoliv, plus to timpádem zabere i míň místa v kuchyni. Teprve teď jsem našel odpověď na svou otázku, uctivě děkuji.
Bert Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Americkej, Hasňa a Tittus - asi vás pošlu diskutovat na chvíli na mimibazar ....
Tom4 Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Neděláte si někdo domácí zavináče? Z jaké ryby prosím?
mondeo2 Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Americkej, Hasňa a Tittus - asi vás pošlu diskutovat na chvíli na mimibazar .... to bych nedělal, karma je fakt sviňa..............
Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Hasňa a Tittus za to nemůžou.
Bert Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 No jo, ale jak psal mondeo2, karma je svině. Tak nic ..... :-)
roura74 Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Neděláte si někdo domácí zavináče? Z jaké ryby prosím?Soused je dělá z makrely.
Tom4 Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Njn, jenže když vidím makrelu tak se mi hned v ruce objeví česnek, kmín a paprika, dřevěná tyčka a zapalovač
Tom4 Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Kyjeva. Stydím se.??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Česká verze je Kyjev, ty další cizojazyčné verze samozřejmě také lze
Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Jestli si Maxel myslí, že večer sem bude dávat fotky jen on, tak to teda ne! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Jestli si Maxel myslí, že večer sem bude dávat fotky jen on, tak to teda ne!Parádní a vyvážená strava!
Návštěvník Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 Neděláte si někdo domácí zavináče? Z jaké ryby prosím?Makro sledě, ale jen je nakládám, motat se ni je nechce. Prodávají jak celé, tak filety
Tom4 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 Díky za tip, do makra pojedu pro nějaký proviant tak omrknu co mají.
Tom4 Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Odesláno 11. února 2018 Jedno z TOP10 české klasiky, fógl. na dnešní oběd se těším, ještě k tomu dělámpórkovou polévku se smetanou a žloutky a jako dezert jsem v podvečer spíchnul tiramisu . . . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Odesláno 11. února 2018 Ty dáváš okurku do základu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se