Radek124 Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Jdu hodit pod gril sous-vide trhaný vepřový, když už i tady frčí potravinářská petrochemie...
Maxel Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 (upraveno) Mě už taky víc chutná tofu-losos ? viz. ten tatarák hore, než normální ryba. Navíc zabíjet živé tvory pro vlastní obživu je nehumání. Fuj. Upraveno 14. dubna 2019 uživatelem Maxel
M3maniac Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Hoši, tady je to samej michelin :-) já dnes dostal chuť na něco sladkého , tak jsem na rychlo dělal nudle s mákem :-) p.s. vím, že to nejsou nudle :-) ale bylo to boží.
Radek124 Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Já vám dám tofu, zvrhlíci... takhle to dopadá když se kuchtíkovi začnou měnit chuti během vaření:...nicméně osazenstvo si výsledný "greenburger" chválilo, takže multi-kulti experiment vlastně skončil úspěchem
VS Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2019 (upraveno) @Tom4: Díky. Jsem právě (naivně) myslel, že nacpu surovinu do "střeva" a hodím do souse wide hrnce.V podstatě můžeš, ale nebude ti to moc držet pohromadě. Když asi třetinu pomeleš, tak to nějak držet bude. Ale slisované je to lepší. Upraveno 15. dubna 2019 uživatelem VS
Tom4 Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2019 Určitě pod tlakem, v domácích podmínkách je ideální forma na šunku zhruba na kilo masa (dejme tomu že se v tom dá úspěšně udělat šunka 3/4 kila až 1 a 1/4 kila), větší množství se bez konzervantů těžko uchovává,mám formu "mandolína" (na foto) a "toustová" (obdélník) stojí okolo tisícovky.
obrbobr Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2019 Dneska dvakrát italský koláč. Rajčatový základ, šunka od kosti, mozzarella, parmazán, bazalka. Smetanový základ, česnek, pancetta a slanina, červená cibule, parmazán. ty vypadají solidně, mimochodem jsem včera objevil u nás v Kaufu pizza kámen za 149,-Kč.Mohu potvrdit, že pro pečení slaného pečiva (pizza, bagety, foccacio) je to opravdu znát.
Jerzy_ Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2019 A co tohle?) Vzpomínka na dětská léta:D Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
krutor Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2019 Utopence bych si mohl taky nalozit. :-) Dneska burgr s trhanym veprovym.
Moty Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2019 (upraveno) loni sem dělal "trhaný koleno" s křenovým creme fraiche, rukolou a nalozenou cibuli a bylo to teda nebe v hubě Upraveno 17. dubna 2019 uživatelem Moty
Maxel Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2019 Jooo, na todle koleno s láskou vzpomínam. Pecka!Zároveň si tim u nás rozběhl éru křenovo-dresinkovou, kdy skoro ke všemu kde se to hodí, dělam křenovo-fraichovej
Sicik Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Zelený čtvrtek začíná zelenou snídaní! Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Nechci Ti nijak radit, ale mám pocit, že Tvé dítě nedokáže strávit mandle
pebe Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 (upraveno) Nechci Ti nijak radit, ale mám pocit, že Tvé dítě nedokáže strávit mandle ale nočník pěknej, i když takovej zvláštní tvar Upraveno 18. dubna 2019 uživatelem pebe
Návštěvník tolja Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Zelený čtvrtek začíná zelenou snídaní! Sent from my iPhone using Tapatalkntvl, to by si asi kapku fůdstajlingu zasloužilo
Sicik Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 Fotka působí přesně tak, jak měla Jsou to obyč vločky s nějakým mixem "superpotravin" (chlorella, sporulina, ječmen...). Nejhorši na tom je, že to žeru ze své svobodné vůle.
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 tak snad to chutná o dost líp jak vypadá...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se