Frostie Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Jak to chutná, dá se to k něčemu přirovnat?jsem již několik let imaginárně mrtvý muž, nenašel jsem odvahu :-(
Návštěvník Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 (upraveno) Vezmi kachnu, očisti a odpreparuj kůži se sádlem. Kůži se sádlem nakrájej na malé kostičky, rozpal litinový hrnec a vyškvař sádlo, až budou škvarky nahnědlé. naskládej naporcovanou kachnu a zalej bílým vínem. Česnek, sůl, pepř, tymián, rozmarýn, pomerančová kůra, na nejmenší hořák a nechat trápit 4 hodiny, až maso odpadá o kostí. Vybrat maso a vykostit. Vidličkou rozpatlávat po prkýnku do formy trhaného masa a vybrat i ty nejmenší kostičky. Dát do skleničky a zalít výpekem z kačeny a nechat vychladnout. Až budou mít svůj čas, vzít si červenou cibuli, trochu cukru, zkaramelizovat, zakápnout balsamicovým octem, rozpéct bagetu, dát na ni kousek rilletes, cibuládu, červené a pustit si pohádku. Všechny rilletes jsou Milisi jak ty. Navrchu a zpočátku trochu nevábné, ale po poznání uvnitř nebe a všeobjímající dobrota. Upraveno 20. prosince 2019 uživatelem Roman I.
carpaccio Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Malá nápověda víno, česnek, sůl, pepř, tymián, rozmarýn, pomerančová kůra Sent from my iPhone using Tapatalk Jééééé, čaj z mrtvejch zvířat!
Návštěvník Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 (upraveno) Po 4 hodinach muceni a obiracce, kdy vyndas kuze, krupky, kosti atd, ted jeste zredukovat vypek a do sklenicek Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 20. prosince 2019 uživatelem Roman I.
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 (upraveno) Všechny rilletes jsou Milisi jak ty. Navrchu a zpočátku trochu nevábné, ale po poznání uvnitř nebe a všeobjímající dobrota. A no tak dobře, dojals mě. Můžeš pro mě teda malou skleničku nechat. Upraveno 20. prosince 2019 uživatelem Zmizík
Návštěvník Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 (upraveno) A andelicci se modli za nebohou kacku, ktera skoncila ve sklenicce s ruzovym peprem a pomerancem. Kamaráde Milísku, nevím, jestli stíháš, tohle bude horký zboží Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 21. prosince 2019 uživatelem Roman I.
Návštěvník Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Dívám se pozorně a do paštiky bys přece nedal kus křídla...netuším, co to bude.Davam tam kvuli sile vyvaro vypeku vsechno krome biskupa. Kus skeletu, ktde je to zakrvaveny poradne ocistim.
nickolas Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 To bude asi dobry! I ti andelicci si u toho honej brka
montemar Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 nejaky recept na bramborovy salat, nema nekdo?
Maxel Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Já dělam víceméně klasika. Jen místo klasické, dávam medovou dijonskou hořčici. V minulosti jsem dával jablko, což je chuťově supr, ale salát vydrží o dost méně, jak se japko brzo kazí. Takže už nedávam. Letos tak vlastně jediná změna, koupil jsem keřkovské rohlíčky. Brambory krájim ručně, nikdy přes vykrajovátko. Mrkev. Petržel. Bílá cibule. Hořčice. Kyselá okurka. Vejce. Sůl/bílý pepř. Občas dávam trochu vody, ve které se vařila zelenina. V tomhle pořadí to jde do mísy. Nakonec mayo napůl s (řeckým) jogurtem, nebo tučnější zakyskou ; podle nálady. V každym případě dělat den dopředu, ať se odleží.
montemar Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 dik. presne to jsem myslel. nejakou vychytavku. mrkev, petrzel varis?
Maxel Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Celer nedávam. Mrkev s petrželí vařim do měka.
honza71 Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 (upraveno) Rillettes diky Romane za pripomenuti, jak dobre muze na svete byt. Jdu si dat objednavku u sve drahe polovicky. A hned si k tomu poprosim upect taky domaci chleba ! Upraveno 21. prosince 2019 uživatelem honza71
Maxel Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Taky tak. Díky!Rilletes píšu na dietní seznam mezi svátky. Najeli jsme na rybí vlnu. Včera tatarák. Dneska risotto s chřestem, lososem a krevetama. Na zítra je v plánu lososová krémová.
honzyk Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Dietní seznam, no tak jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Moravské müsli. Pěkně! Asparagi risotto frutti di mare.
Tom4 Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 Drbačka s vykrájením žeber vždycky stojí za to Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 Advetni klasika Curry with shrimps Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se