krutor Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Rizky z bedel a snad z ruzovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Právě mi hlásila žena, že nám doma na dveře zaťukala sušička. Taaaak to do mě valte, tipy & triky pro začínajícího sušáka — ve čtvrtek jdu na věc!Moje začátečnické postřehy: marináda dle chuti, důležitější je podle mě "správné" maso. Zkoušel jsem hovězí kýtu, svíčkovou, entercote. Nejvíc mi chutná entercote, ale musí být libové, jemně mramorované maso je ideál, tuk musí jinak pryč. 50 stupňů a 6-9 hodin podle toho jak se maso povedlo nakrájet. Po 6. hodinách co 30 minut kouknout, osahat, sundat, nebo nechat déle. A dělal to někdo na té sušičce na ovoce? Pokud ano, jak nato.Jasně funguje to úplně normálně. Viz. Výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 @Zmizík - Tofu jsem nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Houbove hody pokracujou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Tento rok zrusili klobasovy festival v Csabe. Sakris. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Poprve jim veprove licka a jsem nadseny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Líčka jsou fajnový. Častěji dělam hovězí, ale vepřový taky šmeknzí. Jen bych příště místo bazénu volil brouzdaliště Jinak u mě už se suší naplno. Díky[mention=13450]mAra_[/mention] za tipy — šel jsem do první marinády, a maso je falešná svíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 před 7 minutami, Maxel napsal: Jinak u mě už se suší naplno. Díky[mention=13450]mAra_[/mention] za tipy — šel jsem do první marinády, a maso je falešná svíce. Pak dej vědět jak to dopadlo. Mě zajímá časově v návaznosti na tloušťku masa. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 před 2 hodinami, Maxel napsal: Líčka jsou fajnový. Častěji dělam hovězí, ale vepřový taky šmeknzí. Jen bych příště místo bazénu volil brouzdaliště Bylo to tak dobre, ze ani bazen nestacil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Povedly se mi strašně dobrý povidla. To se musí počkat, až se těm švestkám začnou svraštět prdelky, podle toho se pozná že už jsou tak akorát, pak se setřepou a posbírají, každá se rozloupne, vyhodí pecka a uvaří povidla. No a ty co zbydou se namačkají do kvasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Hotofson. Maso: cca kilo falešný svícePříprava: po 3h zmražení krájeno na 3-4mm plátkyMarináda: sojovka, teriyaki, sušený česnek, chilli, rýžový ocet, zázvor, bílý pepřDoba sušení: 30min/70st, 8h/50st, 1h/60st Výsledek:struktura 9/10chuť 7/10, přehnal jsem to s chilli a pepřemvizuál 9.5/10 Z kilo masa zbylo cca 400g jerky. Co sem nesežral hned po dokončení, a neztrestam než pudu spát, sem zavakuoval. Zejtra repete, zkusim jednodušší marináru. Jinak na první pokus celkem spoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 My jsme to dělali kdysi, plátky tlustší a jak píšeš toho koření stačí míň (obecně), aby tam bylo cítit to maso. Ale každý jiná chuť. Mě nesedělo moc česneku. Jen k těm švestkám, první pokus, tak uvidím jestli to půjde pít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 Dneska simpl — steak, máslové žampíky, tymián a baby brambory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 Jablečno-mandlový koláč. Jen tak při neděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 Pěkný, pěkný, já teďka navečer po západu slunce žhavím deBuyerku a budou prosté bramboráky na sádle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 488 kJ/100 gr. To je tak jediné, co Ti k tomu mohu napsat. Teda, vlastně ještě něco: do háje, to musí být ohromná dobrota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 (upraveno) Na dostihách u stánku minulou sobotu ale psali 29,- / 100gr a nechtěla se mi stát ta fronta, ale dostal jsem se k tomu až dneska. A na oběd jen polévku v rámci připravy A ano, je Upraveno 20. září 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 k večeři jsem dělal br. placky. jen brambory a polohrubá mouka(1kg/250g) na sucho a pak potřít máslem, byla ro pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 U koho dneska obědváme, kdo pozná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Tome, vyřiď prosím tomu vocasovi v kuchyni, že pokud po masitém jídle hodlá servírovat povidlové taštičky zalité máslem, tak to asi moc košer nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se