shewcza Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Odesláno 4. října 2020 Ty voe, ty ses fakt mihnul povoláním. Umíš to fantasticky prodat, vždy to vypadá skvěle. Já jsem rád, když udělám instantní krupičnou kaši. Pecka!
Maxel Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Odesláno 4. října 2020 Díky moc! Bohužel pořád je to tak, že vizuál na talíři je spíš dílem náhody, než kalkulovaného záměru — tvořim to v momentě nandavání. Málokdy si nejdřív pořádně rozmyslim, jak to tam kydnout. Nemam na to buňky.
Tom4 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Odesláno 4. října 2020 Dítko si vymyslelo burger (v dětské verzi neexistuje něco jako rajče či cibule, pochopitelně) a domácí ameriky k tomu. No a fazolky si dám zítra já když jsem si je vypěstoval. Asi zadělávaný. Nebo s kusem krávy
Filip.J Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Odesláno 4. října 2020 (upraveno) V 4. 10. 2020 v 14:44, Maxel napsal: Díky moc! Bohužel pořád je to tak, že vizuál na talíři je spíš dílem náhody, než kalkulovaného záměru — tvořim to v momentě nandavání. Málokdy si nejdřív pořádně rozmyslim, jak to tam kydnout. Nemam na to buňky. Rozšířit No mně právě přijde, že na to buňky máš, když ti z toho leze tohle bez pořádného rozmyšlení Zkusil jsem dneska ten tvůj recept na hranolky, cos psal Miceymu, a tohle mi rodina nechala na plechu za tu dobu mezi vytažením z trouby a aktivací foťáku: Takže díky! Upraveno 4. října 2020 uživatelem Filip.J
Maxel Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Odesláno 4. října 2020 To mě těší!U nás hrany frčí, ale nesmířil jsem se pokaždé — se zaflákanou kuchyní od oleje, a právě s množstvím oleje na porci. Todle je ještě so-so a chuťově to neni zlý Vy tu vidíte jen to, co jakštakš vypadá k světu. Kolikrát se mi povede fajnové jídlo, ale stajling dopadne jak ze závodky ; což přes self-cenzora samo neprojde. Ale pořád mě to baví, což vlastně považuju za úspěch (blíženci pochopí). 1
lloffass Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Odesláno 5. října 2020 Už jsem netrpělivý a během čumění do hrnce sežral dva krajíce suchého chleba... 1
Juraj11 Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Odesláno 5. října 2020 Tak můj první pokus o potápěče Za měsíc se uvidí jestli jsem to zvládl a neboSent from my iPhone using Tapatalk 1
Micey Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Odesláno 5. října 2020 Tybrdo mesic jo, to uz budou dobre ulezeny. Moje zena rve kdyz je necham lezet dva tejdny:)
Tom4 Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Odesláno 5. října 2020 Za měsíc? To už budou pochodovat sami ven ze sklenice. Týden ideální, dva max., déle už raději nenechávám.
krutor Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Odesláno 5. října 2020 Zacit az za mesic se mi zda taky moc, ale kdyz je spotrebujes rychle proc ne. Ja zacinam nejdriv po 14 dnech... Aktualne mam v lednicce nakladane hermeliny a tem to trva nastesti min.
M.K. Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Odesláno 6. října 2020 V 3. 10. 2020 v 11:46, pepyczek napsal: Kolegové, nemáte prosím ověřený recept na chilli con carne? Rozšířit Možná už zbytečně, ale třeba pro příště: olej... červená cibule najemno, osmahnout, potom čerstvý posekaný habaněra, krátce zarestovat, pak česnek najemno a maso (já dávám mletý hovězí), sůl + pepř, maďarská sušená paprika, sušený mletý chipotle (stačí trochu, mám rád tu lehce zauzenou chuť), důkladně odvařit vodu co to pustí a opéct, pak drcený rajčata, krátce povařit, pak vývar / vodu. Přidám jednu celou sušenou Morugu nebo Karolínu (pokud se nerozvaří a na konci ji tam najdu, radši vyhazuju) a pomalu vařím. Po 2 hodinách tam přijde červená paprika na proužky a zelený fazolky, po půl hodině luštěniny (většinou kombinuju dva druhy, třeba cizrna a černý fazole). Na závěr vmíchám koriandr a tabulku hořký čokolády. Takhle to pak vypadá:
Juraj11 Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Odesláno 6. října 2020 Tak znamej nechává měsíc a super. Tak jsem dal na jeho doporučení,ale stejně to budu testovat po týdnu Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Odesláno 6. října 2020 Co se týče utopenců, jedu přesně podle tohoto receptu a musím říct, že lepší recept neznám https://regiony.rozhlas.cz/dokonali-utopenci-podle-receptu-michelinskeho-sefkuchare-pavla-pospisila-vas-7686423
pepyczek Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Odesláno 7. října 2020 @M.K. Díky za recept, příště to zkusím!
Tom4 Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Odesláno 7. října 2020 V 6. 10. 2020 v 21:01, Roman I. napsal: Co se týče utopenců, jedu přesně podle tohoto receptu Rozšířit Taky používám a potvrzuji že jsou výborné.
Radek124 Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Odesláno 7. října 2020 Ono se to tváří jako alchymie, ale stejné suroviny bývají i v nálevu ze zavařených okurek - a znám lidi co jej tímhle způsobem (i s flaškou) "recyklují", tj. buřty proloží zeleninou (cibule, česnek, paprika, někdo přihazuje i zbylý okurek), zalijí až po vrch a 10-14 dní nechají "macerovat" v chládku...
honzyk Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Odesláno 7. října 2020 V 6. 10. 2020 v 18:06, M.K. napsal: Možná už zbytečně, ale třeba pro příště: .... Rozšířit Tak pro představu, kolik tam dáváš masa, když dochucuješ jedním habanerem a tabulkou čokolády ? Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se