Návštěvník Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 (upraveno) Abyste si ze mě nedělali prdel, že tady lobuju za moravská vína a přitom piju balkán, tak jsem narychlo vytáhnul svoje oblíbence. Nedělám doufám nikomu reklamu, jen bych byl rád, kdybychom pomohli jakýmkoli místním. Upraveno 12. prosince 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Před hodinou, qandolak 2018 napsal: Už jenom zalít a čekat. Čekání asi bude dlouhé,už teď na ně mám chuť. Taky jsme dnes zahájili přípravu na svátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 To Lion,vypadá to suprově a bude to určitě i dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Zdravim mlsouni. Poradte mi pls, kde koupit v Praze dobrou slaninu. Takovou tu spis trvdou, suchou . Letos nepojedeme na Slovensko a ta jejich vychodnarska mi bude chybet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Na čerňáku nedávno otevřeli obchod Rodinná farma. Jejich uzená slanina je naprosto skvělá. Ale maj tam i další dobroty. Doporučuju. https://www.centrumcernymost.cz/store/RODINNÁ-FARMA/71446 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Jsi dobry clovek Maxeli, ale ja psal v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Neser Čerňák je fšade kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Nevim jestli je Palladium dost Praha , ale tady sem nedávno (mj.) slaninu kupoval a taky super. https://www.palladiumpraha.cz/klobaskyusikorky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Palladium mam z Mustku par minut po vlastni ose, takze diky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 BORSČ podle Cuketky. Uz ho jím třetí den, protože děti to nechtěji. Ale povedl se...Odesláno z mého SM-A515F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Nedavno se tu peklo kure. My peceme standardne v remosce. Na zacatku se potre grilovacim korenim zamichanem ve lzici oleje. Zadne podlevani neni treba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Taky peču. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Taky mame rohlicky V normalnich uz je draha master, tak zkusila se sunkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Na sladký mě neužije, ale slaninovej džem jsem určitě nedělal naposled... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Včera jsem plácal něco jako mexico, žádná haute cuisine, ale tak aby to jedl potěr. Co bylo dobrý tak jsem našel marinádu na krkovici kde byla základ jablečná šťáva. Dneska pokus o Stifado, od včera naloženákližka ve víně, skořici, hřebíčku a dalším. Ráno už jen chvíli na sporáku a pak celý dopoledne na pomalo v troubě. Akorát k tomu byly špecle, děti mají omezený pečivo. Tak se těším, že si k tomu dám v týdnu nějakou křupavou bagetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Krásné barvičky surovin a ten hmoždíř je luxusní,já dnes jen fazolová polévka s klobásou a rajčatovým pyré ( jen na barvu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Tak jeste neco sladkyho a uz dam dneska pokoj Pudinkace jsou moje nejvicnejoblibenejsi cukrovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Krůtí játra, hezky opéct na přepušťeném másle . . . . . . k tomu zkaramelizovanou cibuli, česnek, tymián, provensálské koření, portské, na závěr kapku smetany . . . . . . rozmixovat, postupně vymixovat s máslem, osolit, nacpat do kokotek . . . zalít máslem, nechat vychladit a sežrat. Paštika jednoduše a rychle jestli už jsem ji sem dával tak sorry, jestli jste dostali takhle navečer chuťě a jdete vyžrat lednici tak hezké spaní s plným bříškem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Malej zázrak, jako vždycky. Dovnitř jde maso, ven lahůdka. Krkovička light Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se