Hasňa Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Já to mám stejně radši voddělený. Pěkně kuřátko zvlášť a kašička taky. Když to pak člověk žere, nevzniká takovej eklhaft.No to já taky. Ale fotka pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Máš recht. Souhlas. Taky sem si to po focení naložil vedle na talíř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 (upraveno) Jsem stastny muz Koukam, ze mi mobil prohodil poradi Upraveno 10. ledna 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Já se snad nenaučím fotit, zase mají ty modelky červený oči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Malinové tiramisu, gold dusted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Tahle dobrota je návyková... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Bílky zbylé od tiramisu měly sloužit jako proteinová snídaně na pánvi, ale poté, co jsem v bike vlákně objevil že jsem jediný kdo nemá sníh, udělal jsem si sněhové čoko pusinky. Doufám že díky této oběti mi elementálové budou nadále nakloněni, protože začalo sněžit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Co má člověk furt vařit, po 3/4 roce, téměř pořád doma, je to už masakr vymyslet něco jinýho, tak jsem včera udělal školní klasiku a snědly to i naše děti, hrachovka s pštrosí klobásou a volským vokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 to by dsom si dal hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Jůů hrachovka, to je nápad! Děti mi to sice moc nejedí, žena též ofrňuje, ale když to vidim.. tak teda jako sorry, dík za inspiraci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Když pštrosí klobása, tak k ní by bylo lepší pštrosí vejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Da se, je asi za 300 a odpovídá cca 30 slepicim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Poprosil bych místní udiče o radu. Naložil jsem si šrůtky bůčku do soli a teď přemýšlím jak si je vyudím. Klasickou udírnu nemám, jenom smoker a tam asi nedostanu teplotu pod 90°C. Mohl bych udit studeným kouřem, šneka i piliny mám, ale asi se mi s tím nechce babrat několk dní. Tak mě napadlo, až to vytáhnu ze soli, že maso dám do vodní lázně 80°C max, ''uvařím'' na bezpečnou teplotu 75°C a pak v klidu pověsím třeba na 8 hodin do studeného kouře, nebo prostě tak dlouho, dokud to nebude mít pro mě uspokojivou barvu. Je to blbost, nebo to není blbost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Ja v sobotu budu zkouset sous vide krkovicku, kterou dam na chvilku do klasickeho uzaku. Ale mam to v planu jist hned teple, tak ti pak reknu jake to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 před 20 minutami, filo-boxer napsal: Poprosil bych místní udiče o radu. Naložil jsem si šrůtky bůčku do soli a teď přemýšlím jak si je vyudím. Klasickou udírnu nemám, jenom smoker a tam asi nedostanu teplotu pod 90°C. Mohl bych udit studeným kouřem, šneka i piliny mám, ale asi se mi s tím nechce babrat několk dní. Tak mě napadlo, až to vytáhnu ze soli, že maso dám do vodní lázně 80°C max, ''uvařím'' na bezpečnou teplotu 75°C a pak v klidu pověsím třeba na 8 hodin do studeného kouře, nebo prostě tak dlouho, dokud to nebude mít pro mě uspokojivou barvu. Je to blbost, nebo to není blbost? Není to blbost, pár stránek zpět jsem psal report, od té doby jsem tak udil už 3x a spokojenost. Jesli máš sous vide tak jsem ho dělal 4 nebo 5 hodin na 74 a super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Sous vide, že mě to nenapadlo. Tyčku mám, tak ji použiju, to dá rozum. Díky chlapci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Normálně to zavakuuj (stejně to pustí vodu, ale aspoň se to vaří ve vlastní šťávě). Zkoušel jsem přidat bylinky do téhle fáze a některé byly překvapivě dost vyrazné (máta na kotletě a rozmarýn na krkovici). Po předvaření nechám trošku zchládnout a jak to jde vzít do ruky, vyleju vodu, osuším a rovnou do udírny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 @Tom4Dík za tipy. Teď to mám zavakuované s pragandou, takže potom omýt, osušit, znovu zavakuovat a sous vide. Richtig? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Jestli to máš zavakuované pro nasolení tak za předpokladu že se držíš klasicky rozmezí 20 az 30g na kilo masa tak jsem to rovnou vařil. Pokud tam nechceš přidávat nějaké bylinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Navážil jsem si 20g na kilo a pak ještě jemně dosypal, ale víc než 30g to určitě nebylo. A plánuju to nechat týden v lednici. Se bojím, aby to pak nebylo moc slané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se