Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Tak určitě tím oplachnutím a znovu zavakuovaním nic nezkazíš, zkus třeba jeden kousek nechat pro porovnání slanosti a příště budeš vědět, slanost je hodně individuální. Dáváš česnek nebo nakládáš bez?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obědem se dneska chlubit nebudu, bo rodinná rada si žádala repete z minulého týdne (k&k, kuře a kaše).

Podělim se ale o tip na fajnový odpadový chipsy, ze šlupek (třeba když vaříte brambory právě na kaši).
Při okrajování je fajn nechat na šlupkách trochu bramborovýho masa, ať sou poctivý.
Šlupky krátce zblanžírovat v osolené vodě.
Slít a nechat okapat.
Promíchat s 2-3 lžícemi rostlinného oleje a poslat na plech. Nesolit!
Trouba rozehřátá na 200st. Péct na barvu, a křupavost.
Vyndat z trouby, posolit a promíchat.
Zbaštit s nějakym dipem, nebo jen tak.
U nás se o to většinou postará drahá polovička.

4c24ab54042a47296c49293b9eb08f2e.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás dneska grilčo thuna superiore yellowfin a k tomu domácí čerstvá pasta bigoli, paráda😉

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten hrnec byly super utracené peníze... V tom se to jídlo dělá samo...

Dneska jsem šest hodin klohnil guláš 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm hm hm, pěkný to máte chlapci. 

Já dělal cheesecake, do krusty trošku mletých ořechů, krém klasika jen extra vanilka, nahoru opražené pekanové ořechy v máslovo-smetanovém "karamelu".

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Tom4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 hodinami, tikzot napsal:

U nás dneska grilčo thuna superiore yellowfin a k tomu domácí čerstvá pasta bigoli, paráda😉

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Sem Ti dlouho neřek že mě sereš.

Tak mě sereš.

:lol2: krásný to máš - makro nebo taliáni?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, JoyStick napsal:

Sem Ti dlouho neřek že mě sereš.

Tak mě sereš.

:lol2: krásný to máš - makro nebo taliáni?

Dííkzz, taky sem dlouho nic nepřidával😅 Thuna byl z makra, deset let tam nakupuju u jednoho kluka a ten mi vždycky dobře “poradí”😆

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Tom4 napsal:

Já dělal cheesecake, do krusty trošku mletých ořechů, krém klasika jen extra vanilka, nahoru opražené pekanové ořechy v máslovo-smetanovém "karamelu".

Vypada to fakt vymazlene. Prosim recept. Nejake tipy/triky na peceni na vode? Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...