Tom4 Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Tak určitě tím oplachnutím a znovu zavakuovaním nic nezkazíš, zkus třeba jeden kousek nechat pro porovnání slanosti a příště budeš vědět, slanost je hodně individuální. Dáváš česnek nebo nakládáš bez? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Na jeden kousek jsem dal česnek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Včerejší rychlá koprovka, sv vejce 75/15 a v hlavní roli Karlovarský knedlík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Medailonky z panny, pepřovka, baby špenát s česnekem, karamelizovaná šalotka a hrany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Ty hrany krajis na mandoline nebo mas tu zubatou vobludu do ruky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Rád bych řekl jedno, nebo druhé. Mandolínu teda mam na seznamu. Ale tydle hrany sem prachsprostě koupil v Lidlu, a udělal v troubě s trochou oleje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 @Maxel ty ses dabel Ja dneska delal nejvicnejlepsi jidlo na svete Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 @honza71 to u nás bude zítra, s kaťundou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Zde, něco z naší zahrádky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Takhle to ma rada spousta lidi. Ja si nejvic pochutnam na "cistym" se sklenkou mleka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Obědem se dneska chlubit nebudu, bo rodinná rada si žádala repete z minulého týdne (k&k, kuře a kaše). Podělim se ale o tip na fajnový odpadový chipsy, ze šlupek (třeba když vaříte brambory právě na kaši). Při okrajování je fajn nechat na šlupkách trochu bramborovýho masa, ať sou poctivý. Šlupky krátce zblanžírovat v osolené vodě. Slít a nechat okapat. Promíchat s 2-3 lžícemi rostlinného oleje a poslat na plech. Nesolit!Trouba rozehřátá na 200st. Péct na barvu, a křupavost. Vyndat z trouby, posolit a promíchat. Zbaštit s nějakym dipem, nebo jen tak. U nás se o to většinou postará drahá polovička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 U nás dneska grilčo thuna superiore yellowfin a k tomu domácí čerstvá pasta bigoli, paráda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 My meli klasiku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Odpolední dezert. Palačinka s banány a šlehačkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 (upraveno) Ten hrnec byly super utracené peníze... V tom se to jídlo dělá samo... Dneska jsem šest hodin klohnil guláš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. ledna 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 (upraveno) Hm hm hm, pěkný to máte chlapci. Já dělal cheesecake, do krusty trošku mletých ořechů, krém klasika jen extra vanilka, nahoru opražené pekanové ořechy v máslovo-smetanovém "karamelu". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. ledna 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 před 17 hodinami, tikzot napsal: U nás dneska grilčo thuna superiore yellowfin a k tomu domácí čerstvá pasta bigoli, paráda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sem Ti dlouho neřek že mě sereš. Tak mě sereš. krásný to máš - makro nebo taliáni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 před 2 hodinami, JoyStick napsal: Sem Ti dlouho neřek že mě sereš. Tak mě sereš. krásný to máš - makro nebo taliáni? Dííkzz, taky sem dlouho nic nepřidával Thuna byl z makra, deset let tam nakupuju u jednoho kluka a ten mi vždycky dobře “poradí” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Uzeni dopadlo dobre, maso jsem predem vubec nenakladal. Coz se projevilo a mam to malo slane. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 před 18 hodinami, Tom4 napsal: Já dělal cheesecake, do krusty trošku mletých ořechů, krém klasika jen extra vanilka, nahoru opražené pekanové ořechy v máslovo-smetanovém "karamelu". Vypada to fakt vymazlene. Prosim recept. Nejake tipy/triky na peceni na vode? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se