honza71 Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Dneska "sprosta" klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 To je nějaká dětská dietka ne? Naložit mi takhle v hospodě, nezaplatil bych víc než za poloviční porci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 (upraveno) Klíd, ja to jedu vzdycky alespon 2x Mne se nacpanej talir nelibi. Upraveno 14. března 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Foto je ilustrační a já to osobně nedělám, něco podobného měla jedna restaurace v nabídce. Ale tady je recept na ty z obr. 1. Troubu předehřejte na 190 °C. Papričky podélně rozpulte a vyřízněte žebra se semínky, stopky ponechte. (Je lepší si na to vzít gumové rukavice, aby vás nepálila kůže.) 2. Utřete smetanový sýr, čedar, mléko, citronovou šťávu a hořčici a směsí naplňte poloviny papriček. 3. Olivovým olejem navlhčete strouhanku a rozdělte ji na papričky. (Nyní můžete zakryté v chladu uchovat až 24 hodin.) Papričky rozložte na plech vyložený pečicím papírem a dejte péct do rozehřáté trouby na 40 minut doměkka a dozlatova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 To nevypada veru zle ;-). Ja kupuju krajene Jalapeno, takze bych to leda smichal s celou tou smesi a naplnil tim paprikove lusky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Nezvažovals přechod na vopravdický papričky pro dospělý? Ušetříš trochu placu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Distanční grilovačka , ideální, práce u souseda (zajíždění nového grilu) žeraso doma Fotka ve zmatku, byl to fofr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 (upraveno) Tak vcera hrachova kase s pecenou sunkou, dneska hov.pupek duseny v mrkvi a bramborove "pucky". Sobotni obed doplnen rychlym strudlem, dnesni mufinem z vlocek, bananu a cokolady, doplneno malinami a Skyrem zitra to kaslu, bude se dojidat:) Upraveno 14. března 2021 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 před 1 hodinou, M.K. napsal: Nezvažovals přechod na vopravdický papričky pro dospělý? Ušetříš trochu placu Jestli máš na mysli třeba Jolokiu, Morugu, Carolinu Reaper, atd, tak ty mám v zásobě taky ;-). Ale Jalapeno zboznuju treba jako okurcicky ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Pak je to zcela v pořádku Ať nejsem mimo téma - jelen s šípkovou a nějaký šlejšky či co (dělala žena): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Dneska butr čikn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 před 16 hodinami, DavidLC napsal: Distanční grilovačka , ideální, práce u souseda (zajíždění nového grilu) žeraso doma Fotka ve zmatku, byl to fofr čéče kdes koupil ten griddle? Klarstein ve mě evokuje Lidl, ale to se mi snad ani nechce věřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Gastropunk. Naložené ryby a poctivá kunda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Heeezkypjekně! Kunda. Doufam, že podle tradičního postupu bude nakonec vylízáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 A kurva! teda vlastně... A kunda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 (upraveno) před 4 hodinami, JoyStick napsal: čéče kdes koupil ten griddle? Klarstein ve mě evokuje Lidl, ale to se mi snad ani nechce věřit. Je to souseda, Grillmeile 3000G, elektrický gril, 3000 .. (klarstein.cz) , dělal si průzkum a vyšlo mu tohle, zatím za 1 až budou steaky, dodám foto Upraveno 15. března 2021 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 před 16 minutami, DavidLC napsal: Je to souseda, Grillmeile 3000G, elektrický gril, 3000 .. (klarstein.cz) , dělal si průzkum a vyšlo mu tohle, zatím za 1 až budou steaky, dodám foto To má ovšem příjemnej rozměr, díky za tipus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Souhlas. Vypadá to hodně dobře. Něco takovýho bych chtěl zakomponovat do venkovní kuchyně na terasu. Takže díky za inspiraci! Stejně tak, jak tu pár měsíců zpět dával myslim @filo-boxer tip na udírnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 @Maxel Nevopisuj, saláte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 (upraveno) Vopisovat se nesmí, ale inspirovat jo. Řikal to i strejda Jobs Už máš nějakej koncept? Já sem na začátku, ani nestojí barák, a tak se zatim enem “inspiruju” do foroty. Jediný co vim, že na terasu chci Woodplastic. A pergolu nejspíš hliník. Takovou cosi modernu. Upraveno 15. března 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se