Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Foto je ilustrační a já to osobně nedělám, něco podobného měla jedna restaurace v nabídce. 
Ale tady je recept na ty z obr. 
AF5A4383-FB0A-411E-BDB9-D0A6195F3215.thumb.jpeg.1592d972f8dca7983b0040d90e275e12.jpeg

1. Troubu předehřejte na 190 °C. Papričky podélně rozpulte a vyřízněte žebra se semínky, stopky ponechte. (Je lepší si na to vzít gumové rukavice, aby vás nepálila kůže.)

2. Utřete smetanový sýr, čedar, mléko, citronovou šťávu a hořčici a směsí naplňte poloviny papriček.

3. Olivovým olejem navlhčete strouhanku a rozdělte ji na papričky. (Nyní můžete zakryté v chladu uchovat až 24 hodin.) Papričky rozložte na plech vyložený pečicím papírem a dejte péct do rozehřáté trouby na 40 minut doměkka a dozlatova.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vcera hrachova kase s pecenou sunkou, dneska hov.pupek duseny v mrkvi a bramborove "pucky".

Sobotni obed doplnen rychlym strudlem, dnesni mufinem z vlocek, bananu a cokolady, doplneno malinami a Skyrem

zitra to kaslu, bude se dojidat:)

20210313_151531.jpg

20210313_143556.jpg

20210314_200522.jpg

20210314_164801.jpg

Upraveno uživatelem dan83
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, M.K. napsal:

Nezvažovals přechod na vopravdický papričky pro dospělý? Ušetříš trochu placu 😇

Jestli máš na mysli třeba Jolokiu, Morugu, Carolinu Reaper, atd, tak ty mám v zásobě taky ;-). Ale Jalapeno zboznuju treba jako okurcicky ;-).

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, JoyStick napsal:

čéče kdes koupil ten griddle? Klarstein ve mě evokuje Lidl, ale to se mi snad ani nechce věřit.

Je to souseda, Grillmeile 3000G, elektrický gril, 3000 .. (klarstein.cz) , dělal si průzkum a vyšlo mu tohle, zatím za 1 🙂 až budou steaky, dodám foto 🙂 

Upraveno uživatelem DavidLC
Odkaz ke komentáři

Vopisovat se nesmí, ale inspirovat jo. Řikal to i strejda Jobs 🤪
Už máš nějakej koncept? Já sem na začátku, ani nestojí barák, a tak se zatim enem “inspiruju” do foroty. 
Jediný co vim, že na terasu chci Woodplastic. A pergolu nejspíš hliník. Takovou cosi modernu. 

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...