JoyStick Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Odesláno 20. března 2021 Toz ja mam za sebou carbonara s chorizem a kynou me 4 fakaci
JoyStick Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Odesláno 20. března 2021 Tvl kazda fotka co sem nahraju je rozmazana jak kdybych to fotil bramborou.. pice
JoyStick Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Odesláno 20. března 2021 Jenze nemuzu prijit na to co. Fotky maj obri velikost, tak mozna zkusim zmensit pred uploadem priste.
Zeeberdee Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Odesláno 20. března 2021 domaci hranolky, kupovana treska, vino z Kobyli, oproti tomu je Das Mädchen Internat hadr
Zeeberdee Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Odesláno 20. března 2021 domaci skvarkovka a domaci zitnej chlebik
Maxel Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Odesláno 20. března 2021 Pěkně! Škvarkovku jsem nedělal ani nepamatuju. Děcka si na večeři poručily lososovou polívku, a mně zbyl jeden filet. Jako prvotinu zkouším gravlax. Drahá má zítra narozky, bude to tedy na slavnostním meníčku. S čim to obvykle podáváte?
mAra_ Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Odesláno 20. března 2021 Já se na humra chystám poslední třeba tři roky jako v restauraci už jsem ho několikrát měl, ale koupit živého a udělat ho doma... Na to pořád sbírám odvahu. Ale musím se hecnout a jít do toho...
Maxel Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Odesláno 20. března 2021 To jsme na tom stejně. Melu vo tom určitě 2-3 roky, ale zatim skutek utek. Mam teda jednoho mrňouse v mrazáku, ale to se ani nepočítá. Mohli bysme se hecnout a spáchat to jako jeden z budoucích wkndchallengů
pebe Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Odesláno 20. března 2021 před 3 hodinami, JoyStick napsal: Jenze nemuzu prijit na to co. Fotky maj obri velikost, tak mozna zkusim zmensit pred uploadem priste. Řešilo se to ve vlákně po přechodu na nový systém, zmenšit ideálně na 1000 pixelů delší strany. Potom nezasahuje při uploadu a fotky neupravuje systém.
JoyStick Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Odesláno 20. března 2021 Oka, myslel sem si ze sem neco takovyho nekde zahlid. Zkusim, diky za potvrzeni.
mAra_ Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Odesláno 20. března 2021 (upraveno) před 22 minutami, Maxel napsal: To jsme na tom stejně. Melu vo tom určitě 2-3 roky, ale zatim skutek utek. Mam teda jednoho mrňouse v mrazáku, ale to se ani nepočítá. Mohli bysme se hecnout a spáchat to jako jeden z budoucích wkndchallengů Beru tě za slovo. Já teda doma velkohubě rozhlásil ženě, že příští víkend je humr... A na zítřek jsem jí slíbil tatarák a k večeři bramboračku... Občas si říkám, jestli by to nemělo být naopak když já si u toho vaření tak nějak vždycky odpočinu. Upraveno 20. března 2021 uživatelem mAra_
Zeeberdee Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Odesláno 21. března 2021 rizek s lehkym videnskym salatem a Konrad...
exell Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Odesláno 21. března 2021 (upraveno) 8 hours ago, Zeeberdee said: rizek s lehkym videnskym salatem a Konrad... Konráda jsem dnes ze zajímavosti koupil v Bille a musím říct, že velmi mile překvapil (12ka). K tématu - dnes to bylo zdravější, tuňákový steak s hráškovým pyré. Jen mi ta bílkovina trošku zphotobombila záběr . Pokud máte někdo tip, jak smažit, aby ze steaku nepustila, budu rád! Upraveno 21. března 2021 uživatelem exell
Zeeberdee Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Odesláno 21. března 2021 Konráda jsem koupil v Lidlu, byla regionální akce, a fakt se to dá. Super. Hubertus už na mě nezbyl.
Tom4 Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Odesláno 22. března 2021 před 9 hodinami, exell napsal: ta bílkovina Zkontroluj si surovinu, ta ryba nejspíš bude styl Lidl, tedy se nejedná o čerstvou rybu, aleno zmrazenou, následně rozmrazenou, zavakuovanou a prodávanou chlazenou. Uznávám, mají to marketingově namakaný tak, že 9 z 10 lidí vůbec netuší že ta ryba takhle nemá být. Čerstvá ryba, která neprošla procesem mrazení tohle neudělá. I ta rozmražená ale jde uspokojivě opéct, chce to dost rozpálenou pánev, naplno pustit digestoř a jen minimum oleje na pánvi. Dej olivový, vydrží o něco vyšší teplotu než se přepálí. Doba opékání je opravdu krátká, jen zatáhnout, pár desítek vteřin z každé strany. Plus - nesolit předem, ale až na talíři, a rybu vytáhnout z lednice dopředu, nechat 10 až 15 minut při pokojové teplotě před opékáním.
krutor Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Odesláno 22. března 2021 Ten tunak z lidlu je hnus, jednou jsem to koupil a vsiml jsem si toho az doma. Chutnal hodne rybinou, tak jsem kontroloval obal. Citil jsem se okradeny...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se