Maxel Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Stará “dobrá” komunistická klasika, kuřecí steak s broskví, šunkou a sýrem. Sem to neměl snad 15 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 před 4 minutami, Maxel napsal: Stará “dobrá” komunistická klasika, kuřecí steak s broskví, šunkou a sýrem. Sem to neměl snad 15 let. Pecka Radku, dával jsem to sem loni myslím a to jídlo bylo super, když se udělá z dobrejch surovin je to fakt dobrý;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Máš recht, vybavuju si. Souhlas, chce to nešetřit na surovinách a pak je to překvapivě dobře jedlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Maxeli ja teda nevim... Ale asi nejsem cilovka, narodil jsem se az po revoluci a nemam na to nostalgicke vzpominky. Nepatri k tomu spravne UHO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 já bych nedal tu teplou kompotovanou broskev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 (upraveno) Tak to je teda Maxeluv ultra low point v jeho jinak hvězdné kariéře. Tohle není k žrádlu ani z těch nejlepších surovin na světě. Navíc s tou neoddělitelnou pachutí socialistických hospod a smutných časů vůbec. Ale Maxel si to může dovolit, má tady takovou image, že občasný úkrok stranou se ztratí. Navíc to vypadá stejně nevábně, jako to chutná. No, tentokrát se mi prostě sliny nesběhly. Upraveno 9. dubna 2021 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 před 21 minutami, Moty napsal: já bych nedal tu teplou kompotovanou broskev Čerstvá orestovaná al dente na másle a je to jinde, místo 30% eidamu hezky 40% gouda a je to fakt dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 dycky sem to nesnášel, takže ani al dente ani gouda to nezachrání a to nemám problém si dát do salátu z rukoly jablko a goudu/čedar/bláto nebo hermouše, ale tenhle plátek fakt ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 před 16 minutami, Moty napsal: dycky sem to nesnášel, takže ani al dente ani gouda to nezachrání a to nemám problém si dát do salátu z rukoly jablko a goudu/čedar/bláto nebo hermouše, ale tenhle plátek fakt ne Peace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 No co, i mistr varecka se nekdy umichne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Ste ňáký citlivky Bylo to dobrý, heč. A navíc si to přála drahá polovička, takže otázka nebyla jestli vyskočit, ale jak vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Jj, co by chlap neudelal pro drahou, aby pak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 No hele, suroviny udělaj hodně. Já to teda vosobně taky nesnášim, ale kdyby mě to někdo dal na návštěvě, tak to snim a asi se i volíznu, když to nebude z kompotu a Burešovejch drůběžáren. A plesnivym sejrem se dá vylepšit lecos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Přesně, ale sto lidí, milión chutí, víme U nás nejoblíbenější fógl di españa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Ten španělák vypadá luxusně...Moje oblíbení jídlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 (upraveno) @tikzot Španěl luxusní! Todle snad bude jako repec stačit. Můj mostfav kus hovězího. Picanha. O wknd pude na gril. Upraveno 9. dubna 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Jak se ti řeže s tím nožem? Uvažuju,že bych si koupil nekovanou verzi 23 cm,jako šéfkuchařský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Řeže se s nim dobře. Ačkoliv mi přijde, že Zwilling má v řadě Professional nože líp vyvážený. Tenhle je cosi těžší na rukojeť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Musel sem jeden stejček hnedka prubnout. Boha, to je žrádlo! Flák sem k tomu jen jednoduše na pohodu, jak řiká Kašpárek, houbový ragú s medvědím česnekem a chilli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Krasna picanha, ja jsem na ni jeste u reznika bohuzel nenarazil. Udelal jsem si aspon virtualni vylet do nemecka na currywurst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se