Moty Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 To dycky ve velkým žeru v Mexiku, luxusní záležitost. Btw. dneska poprvý gravlax a je to teda okamžitě na jídelníčku, zítra dělám znova dle Jamieho sem tam dal i gin, vodku sme neměl a hezky tomu chuťově pomohl, dopoledne naloženo a k večeři ztrestáno, do smetanovýho jogurtu sem nasekal kopr, pecka veliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Právě jsem odevzdal nemocnej nesmrtelnej Kitchen Aid do servisu zapínací páčka mi začala skákat z vypnuto na dvojku. Samo, že jsem lezl dovnitř, ale nic jsem nevykoumal, prej se to stává i v lepších rodinách no. Na spravení nálady jsem vybílil obchod. O víkendu bude pizza, pak taky něco z jablek (v kaufiči na mě vykoukly jablka 5kg za 70 korun), takže nejspíš něco ze svaté trojice štrůdl / tatin / župan. A pak taky konfitovaná husí horní stehna, červené zelí a bramborové placky k tomu. Když to tak počítám tak by to chtělo i nějaký kilometry do bike vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 před 16 hodinami, Bob napsal: Uz mam uvareno a chladim, zitra budu cistit a susit. Podělíš se pak s postupem, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 jestli to k necemu bude tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 (upraveno) Sladkému jsem teď moc nedal, a tak si rodinná rada vyžádala tiramisu. Stalo se. Upraveno 16. dubna 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Ha, starej dobrej @Maxel je zpatky Zadna broskef s ajdamem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 . . . . . Chtěl sem o víkendu dělat kaťák s bramboráčkama, ale po tý sodě posledně na to rači seru Bude... Kuřecí roláda po provensálsku (chtěl sem kachní, ale drahá nece). Rib eye & co. Losos s chřestem a holandskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 (upraveno) Ciwe, nemáš tu vodičku na ty piškoty nějakou moc řídkou? Jak to děláš? Já vyšlehám žloutky + cukr do husta, do toho zašlehám mascarpone. Zvlášť vyšlehám smetanu úplně nahusto, zvlášť bílky že nechtějí jít z mísy, vše lehce zamíchám dokupy a je to husté jako že když se s tím sejřím do skleniček tak to místo kydání lžící stříkám cukrářským pytlíkem. Na těch fotkách se mi zdá že ti to teče, ale možná to jen tak vypadá? Foto abych jen nekecal. Upraveno 16. dubna 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 (upraveno) Sem si řikal, že si všimneš Je to tak. A vlastně nvm proč. Krom bílků, které nedávam, postupuju přesně jako ty. Řídký žloutkový krém? Málo smetany (měl jsem jen cca 1/3 kelímku)? Nevim. Snad to ztuhne a bude to jedlý. Upraveno 16. dubna 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Ingredience. Vyšlehaná smetana mi zůstala v lednici, ale byl jí stejně drobet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Ty piškoty to vypijou, bez obav. Vynechání bílků nemá vliv, přijdeš trochu o objem ale získáš krémovost. Poměr by měl být na 250gr mascarpone 250gr šlehačky, dva velký žloutky a dvě vrchovaté lžíce cukru. Tak to vypadá na tu šlehačku, ta musí být ušlehaná zvlášť, úplně že z toho málem bude máslo Doporučuju hodit předem do lednice vychladit mísu i metličky na šlehání a i smetanu skladovat co nejblíž k nula ° v lednici, nezdá se to, ale nášleh (to je ofic. terminus technicus, jako vážně) to ovlivní docela dost. A bacha na některé výrobce šlehačky, deklarovaných 33% nemusí být pravda. Pro sichr lze brát 40%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Takže, skoro dovařené Sacchettoni plněné ricottou a ementálem, upečený lilek s česnekem, cherry a sušená rajčata, mozzarella, parmazán. Jinak jen sůl a tymián. Smíchat, zapéct, sníst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Jo. Bude to (ne)poměr mascarpone-šlehačka-žloutky. Pasta parádní! Já si založil oběd na zítra. Kuřecí roláda s česnekovou pastou, medvědím česnekem, šalvějí a slaninou. Z kostí pak děckám na vývar. Přece to nevyhodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Ja pecu bucek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Já si založil oběd na zítra. Kuřecí roláda ...Achjo. Si říkám, kuřecí roláda, to je dobrý nápad, taky si založím na zítra! Bärlauch mám, natrhal jsem si v lese. Dám tam Schwarzwald Schinken, to bude pecka...Kuře jsem pitval půl hodiny, pak mazal, kořenil, plnil, roloval a když jsem skončil, nevypadalo to jako Maxelovo roláda. Spíš jako kuře, které spolklo odjištěný ruční granát. Byl jsem těsně před tím, toho mrzáka prohodit zavřeným kuchyňským oknem. Zabalené ve dvou vrstvách alobalu to vypadá trochu líp. Prostě, když dva dělají totéž, není to totéž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Ale jo da se to, zitra to bude fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 @filo-boxer Buď naprosto v klidu, taky se s tim dycky docela peru. Nakonec ho teda přeperu, ale dělá to semnou pravidelně pár ku... de... ču... @Bob Hezkypěkně! Bůčkovej sic moc nejsem, ale tady snad udělam výjimku. Poděl se pls o recept. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Ale jo da se to, zitra to bude fajn Tak ja prijedu na vobed jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Před hodinou, Maxel napsal: @filo-boxer Buď naprosto v klidu, taky se s tim dycky docela peru. Nakonec ho teda přeperu, ale dělá to semnou pravidelně pár ku... de... ču... @Bob Hezkypěkně! Bůčkovej sic moc nejsem, ale tady snad udělam výjimku. Poděl se pls o recept. Ja jedu z knihy Momofuku v EN, ale cuketka kdysi udelal super lokalizaci https://www.cuketka.cz/?p=3732 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Flank steak, tzatziky a pita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se