Maxel Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 před 12 hodinami, Bob napsal: Ja jedu z knihy Momofuku v EN, ale cuketka kdysi udelal super lokalizaci https://www.cuketka.cz/?p=3732 Mr. Bombastic! Na příští wknd je plán jasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 (upraveno) Maxel: To testo je hroznej opruz, ale je to skvely, ja si ve ctvrtek nalozil maso a okurky, udelal testo, vcera jsem maso upekl a dnes jen vse ohreju a zkompletujou si to uz hosti sami Kupodivu mi tentokrat vyslo testo nelepivy, vzdy nevim co tam pridat aby to prestalo lepit, jestli mouku, tuk, mliko ... Joystick: Bohuzel mame plnej Covid stav dneska, uz se nevejdes Upraveno 17. dubna 2021 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Domácí KFC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 @Bob S těstama obecně taky bojuju, don’t worry... a hádám tentokrát to nebude jinak. Dnešní-sobotní lajn ap. Losos pečený s limetou, citrónem a cherry rajčaty. Holandská s pažitkou a (pro pány) omáčkou sriracha. Chřest a ředkvičkové klíčky. Tiramisu ze včera, a @Tom4 měl sice pravdu, savoiardi něco natáhly, ale i tak to bylo mírně tekoucí. Navíc sem piškoťáky moc máčel, chuťově to přebilo zbytek. Halt ne dycky je posvícení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Ja myslim ze dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 před 2 hodinami, Frantik napsal: Domácí KFC Podělíš se o recept na směs koření? Né teda že bych teď chtěl něco jíst, ve znamení fastfood soboty jsem sežral pizzu a ležím jak velryba uvízlá na pláži, ale časem se bude hodit, žena a dítě na tom ujíždí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Hele sůl, pepř, mouka, vejce, cornflake, paprika Je to i pro malou, takže decent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 v lednici zbytky brynza, šunka, farmářský sýr, tak se na party přidala cibule, špenát, smetana, vajíčka, venku hnusně, takže i zbytný čas - takže quiche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Dneska premiera hovezi oponka a musim rict ze mam nove oblibene maso. Kdo na to natrefite nevahejte. Delal jsem ji sous vide na 54*C 2h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 před 4 minutami, krutor napsal: Dneska premiera hovezi oponka a musim rict ze mam nove oblibene maso. Kdo na to natrefite nevahejte. Delal jsem ji sous vide na 54*C 2h. Krásnej oběd! Dobroou a oponka je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 před 9 minutami, krutor napsal: Dneska premiera hovezi oponka a musim rict ze mam nove oblibene maso. Kdo na to natrefite nevahejte. Delal jsem ji sous vide na 54*C 2h. Tvoje výtvory už chvíli vedu v patrnosti a musím říct že bezvadný @Frantik takže nic ostrého? Já teda spáchal ten Tatin, těsto vlastní, povedený kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 před 13 minutami, krutor napsal: Dneska premiera hovezi oponka a musim rict ze mam nove oblibene maso. Kdo na to natrefite nevahejte. Delal jsem ji sous vide na 54*C 2h. Jestli je to alespon z pulky tak dobry, jak dobre to vypada, tak bych si s dovolenim jednu porci taky dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Diky Tak nadseny z masa jsem nebyl dlouho. Jinak k tomu jeste byla stava a zbytek tzatzik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 (upraveno) Pěkně! Takže si nakonec roloval, super. Nějaký poznatky, co by stály za zmínku? Příští wknd už se plní. Bochánky s vepřovym od @Bob, oponka od @krutor U nás na neděli halibut v krustě z tousťáku, tymiánu a uzené papriky, 2x kaše (klasická a hráško-bramboro-petrželová), domácí aioli a sriracha, kerou teď peru i na chleba s máslem. Upraveno 18. dubna 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Asi nic specialniho... Maso bylo krasne mekke a ani cistit ho nebylo treba. Jen jsem tu oponku prvni sroloval a prekral na pul at neni tak vysoka. Vidim ze sis oblibil srirachu, ja ji kapu taky skoro na vsechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 před 22 hodinami, Bob napsal: Ja myslim ze dobry Tak určitě. Můžu poprosit o recepis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Orizl jsem kuzi z bucku, opatrne abych ji neprorizl. Kuze jsem nakrajel na prouzky cca 5 cm siroke, dal do hrnce s vodou a varil necely 2 hodiny. Pak jsem je dal na rost do lednice uschnout. Po nekolika hodinach kdyz byly prochladle jsem lzici oskrabal z kuze co nejvic tuku, cim lip to odstranis tim vic pak nabydou pri smazeni. Ted ta tezsi cast, je potreba je vysusit, nakrajel jsem prouzky na mensi obdelniky a susil na pecicim papire v pekaci v troube na horky vzduch 60 stupnu, vecer asi 3 hodiny, pak jsem vypnul troubu a sel spat, nechal jsem je tam, rano jsem dal novy papir a pustil opet na cca 3 hodiny, pak jsem to nechal par hodin dojit a dal opet do chladu. Dalsi den jsem je vyndal z lednice cca pul hodky pred smazenim a pak po jednom daval do hrnce kde jsem mel asi 4 cm oleje na cca 180 stupnu, je to fakt rychle, cca 10 vterin/ks. Pak jsem je dal na talir s kuch. uterkou. Na zaver jsem je posypal smesi soli a togarashi koreni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 @Bob díky za návod. To je teda hodně sraní s kůžema. Stál výsledek za to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 (upraveno) Srani je to velky, je to fajn, chutna to jako kukuricnej chips Zase pokud mas doma susicku na zeleninu tak to asi dost zjednodusi ten proces Asi tak jednou za rok to udelam Upraveno 18. dubna 2021 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Raději zůstanu u domácího chleba,bůčku a zauzeneho sýra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se