Bert Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Jakkoli platí, že co funguje, netřeba vylepšovat, pokusil jsem se Maxelovy výpečky trochu upgradovat. Do známé směsi jsem navíc (základ 1 kg krkovice, zbytek dle toho) vrazil 3 lžíce medu, 2 lžíce hrubozrnné hořčice, 1 lžíci dijonské a 1 hodně kopcovatou lžičku uzené papriky. Už se to spolu válí. Zítra uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Samý dobrý ingredience si tam přidal, neni důvod myslet si, že to dopadne blbě Trochu fastfoodová odbočka. Nevíte, jestli se dá někde (nejlépe ČR) sehnat bulka, co používá McD na cheeseburger? Nemyslim takový ty balený náhražky, ale přesně tuhle konkrétní bulku. Nebo jestli tam někdo děláte, a je možnost pár “sehnat” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Prohlašuji že jsem měl skleničku výtečného portského a tudíž nenesu za výše uvedené odpovědnost. Ne, banány tam fakt nedávali, díval jsem se dvakrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 (upraveno) Neznam recept na Maxelovi vypecky, bo mi dostatecne chutnaji ty, co dela moje zena (jednou za cas je delam i ja). Ale vyjdu-li z predpokladu, ze ty Maxelovi jsou extra trida, tak jsem si temer jist (v rozporu s Maxelem), zes je Berte svym zasahem tak akorat do.ebal. Budu rad, pokud se pletu a za zitrejsi obed budes doma pochvalen Upraveno 27. listopadu 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 před 1 hodinou, Maxel napsal: Venku hnusně, takže volba jasná. Sobotní sporákobraní. Nejdřív na oběd kuřecí souvlaki marinované v řeckém jogurtu, k tomu basmati, jednoduchý salát s limetovou zálivkou, tzatziki, a pro pány sriracha. Ty suvláky vypadaj hodně žratelně, pošli recepis, dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 (upraveno) Easy peasy. Kuřecí prsa na delší nudličky. Osolit. Dát bokem. V misce smíchat kelímek řeckého jogurtu, pár lžic oliváče, kurkumu, kari, garam masala a limetovou šťávu. Přidat maso, důkladně promíchat a nechat do druhého dne marinovat. Po vyndání napíchat na špejli, dát na plech na pilíře a pokapat oliváčem. Péct zprudka na 200st. Jednou otočit. Voala. Upraveno 27. listopadu 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Cajk, to zkusím, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Hezký první advent, kulináři! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Loni byl vaječňák, letos došla objednávka na baileys. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 @MaxelProsím, prosím, máš nějaký osvědčený povýšený recept na Br salát, když to vidím, nejvíc mi to připomíná ten, co dává k řízkům Figlmüller ve Vídni, a kam jezdím, právě jen kvůli schnitzelu PS: Nejvyšší poklona co zvládnu složit, tak budu rád za tipy, moc díky, a hezký Advent všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Todle je spíš pravý opak povýšení, aneb simplifikace Grenaille uvařit ve slupce. Klasicky do poloměkka, dojdou. Nechat zchladnout, nejlíp do druhého dne. Šalotku napůl a pak na jemné nudličky. Komu by vadila syrová, dá se krátce spařit. Já to nedělam. V misce smíchat klasickou mayo (Heinz), japonskou mayo (Kewpie), pár kapek smetany na povolení konzistence, šťávu z 1/4 limety a špetku soli. Promíchat spolu s šalotkou a nechat hoďku/dvě v lednici. Brambory oloupat, nakrájet na libovolný tvar, osolit a smíchat s morkou směsí. Nechat alespoň hodinu v chladu. Před podáváním posypat pažitkou. Voala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Díky moc, zkusím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Pražma sous vide, šťou chaný brambor s cibulkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Jedna várka rohlíčků pro uspokokení Vánočních choutek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 před 3 hodinami, Maxel napsal: Loni byl vaječňák, letos došla objednávka na baileys. Vím, ze už jsi to někde dával, ale prosím o recept, jestli mas po ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Já dělám vánoční sekanou... Kilo a půl daňčí kýty, kilo vepřového boku... Včera jsem si z te směsi udělal bifteky. Bude dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Včera se mi omylem podařilo udělat fakt dobré hovězí Dva dny bylo naloženo, olej, kajenský pepř, medvědí česnek, zasypáno solí, a pod fólii do lednice. Následně jsem ho tři dny po 40minutách dopékal, a každý den snížil alespoň teplotu, a dál zase odpočívat, ne kvůli gurmánství, ale minimu času doma A včera jsem to konečně dodělal, a je to fakt měkké, chuťově výrazné, a jedlé No a ze zbytku-palce, jsem si udělal vysoký, krvavý , s kořenovou zeleninou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Holadsky rizek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Dost dobrý! V jednoduchosti je síla Dík za tip, zařazuju na víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Já se chystám o víkendu na pizzu a to ve verzi "Chicago deep dish" tak jsem zvědavý. A ještě vyudím bůček co mám naložený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se