Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Late night dinner light 😂

Tyhle noční 3xpwriemnty jsou prostě top

Langoš s trhaným jazykem a koprem.

1555788909_IMG_20220111_221524541_HDR2_copy_939x1000.jpg.a49985d1425158e6700c5f6d85612852.jpg

Nebo langoš s tatarákem a kaviárem. 

353753031_IMG_20220111_215750285_HDR2_copy_812x1000.jpg.f7fcefc51746139eda5d9c2d85570eca.jpg

Odesláno (upraveno)

S ulezelou cibulackou je to jak s gulasem :). Dneska byla lepsi nez v nedeli.

 

 

IMG_20220112_185220.jpg

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

chystám se na cibulačku, je potřeba koupit tu lví hlavu nebo stačí na zapečení i miska z Ikea?

Odesláno

To v tom jen na chvíli nažhavíš, takže by to měla vydržet, nic fancy potřeba neni. Jinak doporučuju mrknout na recept Marka Pavaly - dělám ji trochu jinak, ale zaujalo mě jak dlouho dělá tu zwibel na začátku a fakt je to rozdíl.

Odesláno

recepty sme projel všechny co mi to vyhodilo a asi nejvíc se mi líbil pan Cuketka, na Pavalu se podívám, díky

Teď mě napadlo, co ten sýr vojet flambovací pistolí?

Odesláno

jasně, to má logiku

JInak u Pavaly sme našel jen bílý AP😉

popsanej recept ne, tak Tě poprosím o link, dík

Odesláno (upraveno)

Dneska jen simple dish. 

Ale zejtra nastane velké vaření. Na neděli bubu chystat líčka na červeném. Pojedu podle tohodle receptu.

 

 

DCE45503-CB01-4335-940D-EFF791BFCFAC.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Zapomněl sem tam lípnout hodinky, proto místo do snídaňového zátiší posílám sem. 
Brunch. Jamón Serano Iberico, focaccia s japonskou mayo, rajčata San Marzano.
Nebe v hubě 👌

6C4AC38E-ACA2-4E06-9CA3-E5B1BA8D29D9.jpeg

Odesláno

Velmi podobně, taky jsem hodziny zapomněl, takže sourdough chlebíček, krémový míchačky s ricottou a trochou šafránu, trocha strouhanýho vyzrálýho kozího italosýra a zbytkem prociuotto cotto a šampaňský.
Já mysim že může bejt i hůř. :) 

FBC245B2-CD45-47E8-9D90-21D76D548285.thumb.jpeg.f9d8152a096d3d73b2db176cb9a34c76.jpeg

Odesláno (upraveno)

Velmi dobře. Bubliny to házej vo level vejš ;) Joo to je tak, když má někdo vlastního řidiče.

Jinak s tim receptem hore na beef burgundy zároveň doporučuju YT kanál Brian Lagestrom. 
Borec je dobře ukecanej, vodsejpá to a recepty dává hodně srozumitelně; často i s nějakou informací navíc. Dle kuchyně kolem něj zároveň sdílíme touhu po minimalismu. 
Líbí se mi, že většinu ingrediencí se snaží dělat home made. Připravuje tak mj. fajnový domácí pečivo. Třeba na jeho briošky se chystam, nebo rye bread na pastrami sendvič. Bomba.

https://youtube.com/c/WeedsSardines

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Tak já na tu prezentaci dost seru, pro forum mi to nepřijde důležitý a hospodu furt nemám :D 

Za kanáldekl dík, ten jsem neznal, zkouknu. Na burgiňon se těšim, dělal sem ho asi 4x v životě a nikdy sem to úplně 100% netrefil, takže sem zvědavej jak se povede Tobě, páč ten skill-set máš o 2 řády jinde. :) 

Odesláno

Dřív sem to dělal docela často, ale teď už nějakou dobu ne. Proto sem sáhl po inspiraci, a nebudu to dělat “z hlavy”. 
Ciwe jaký 2 řády? 😂 To sem sázíš min. na stejný úrovni, ne-li vejš. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...