Jump to content

Recommended Posts

Posted

Náhodou, vběhne do Makra, s vajcama v rukách se smutně zatváří u kasy a nějaká dobrá duše ho pustí rovnou na kasu. Jsou přece Vánoce.

Posted

Dneska vařím pro spoustu hladových krků, takže chilli con carne. 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Paní domu má zpod stromečku nový zlatý digi, tak se mi hned se.e do vaření 😂

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

U nás je pětadvacátého ve znamení family sešlosti, tak sem taky něco dovezl. 
Tiramisu s borůvkami, čokoládové chipsy a karamelový crumble. 

Posted

Tyhle pidikelímky mě strašně serou, nejde to z toho jíst a protože je to hranatý, dycky tam banda zůstane. Ale recept bych poprosil určitě, herr Obersturmbannführer.

Posted (edited)

My je zas máme dost v oblibě. Jednoporcovka, na takový to drobný mlsání ideál. 
Recept je vlastně klasický tiramisu, který prokládam borůvkami, navrch přijde nasekaná (libovolná) čokoláda a crumble z piškotů savoiardi utřených s máslem a trochou karamelu. 
Nakonec zasypené kakaem, aby toho nebylo málo :)

Edited by Maxel
Posted

Mě nevadí ten objem, ale ten tvar. Nebo sem možná taky totální lempl, co se neumí najíst, to je taky klidně možný :D 

Ok dík, myslel jsem si, tak v týdnu uplácám ke kafi. :) 

Posted

Zajeď si ke kolegovi do kavárny v Jihlavě, tam dostaneš tiramisu (excelentní mimochodem) v oválném. ;)

Posted

@Maxel Jako že to tou vařečkou rozmlátíš a pak to olizuješ? :D 

@Tom4 Hele u Dana jsem byl naposledy když jsme řešili nějakej byznys a od tý doby jsem se tam nedostal. Obecně tím směrem, ale dobroty tam má, to zas jo :) 

Posted
před 31 minutami, filltos napsal:

Kde najdu kavárnu?

před 17 minutami, JoyStick napsal:

před 12 minutami, filltos napsal:

Díky a kdo je majitel?

Fascinuje mne lidská tupost a lenost. Otázka kdo je majitel ..... Návod na odpověď:

Nebojím se, a rozkliknu odkaz, který sem dával JoyStick.

Jejda, na první stránce vlevo dole je napsáno www.iceinvest.cz

Neváhám, otevřu odkaz.

Zase na první stránce vlevo dole čtu: ICE invest spol. s r.o.

Ha, to vypadá jako stopa. Použiji www.justice.cz

Mezi společníky nacházím někoho s křestním jménem Daniel. Sakra, kde jsem to jenom viděl? Aha, už vím, v JoyStickově příspěvku před pár hodinami ...

Práce na TŘI minuty. Tedy na dobu mnohem kratší, než filltosovi někdo odpoví, a než si to filltos přečte ....