Maxel Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Bůček to byl. Den dopředu nasolený. Utopenci fajnový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Tady se jedou zase dobroty ! Já zkoušel dnes Bhut Yolakia papričku s kozím sýrem, a ani na tu fotku jsem neměl po ochutnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Dneska v lehkym jůesej stylu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 Pappardelle na kari s kuřecím. Těstoviny snad ani nejde blejknout vábně v domácích podmíkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 V 14. 12. 2022 v 23:12, Maxel napsal: Dneska v lehkym jůesej stylu. Jak se ta “kundurice” ji, drzis vidlickou a oskrabujes nozem zrnicka nebo je tolerovano vzit do ruky a ohryzavat? ja v jedne restauraci zazil pana exprezidenta VK a ten si k tomu zavolal obsluhu at mu to obere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 VK byl dycky trochu jinej Normálně na prasáka ruční práce. Ono seš stejně zaprasenej od obírání křídel, tak co už. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Jak se ta “kundurice” ji, drzis vidlickou a oskrabujes nozem zrnicka nebo je tolerovano vzit do ruky a ohryzavat? ja v jedne restauraci zazil pana exprezidenta VK a ten si k tomu zavolal obsluhu at mu to obere Kukuřice je hlavně strašně levicový pokrm a divím se, že byl člověk jeho morálního kreditu vůbec ochoten zajít až tak daleko Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Hehe . . . ohryzávačka bez špinavých rukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Pro změnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Na kukurici mame doma tyhle mrchy, bo decka ji maj radi a rvat to toho spejle je strasnej voser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Fógle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Dneska jsem si udělal buřty na černém pivě inspirované Těhotným kuchařem a nebe v hubě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 V 14. 12. 2022 v 23:12, Maxel napsal: Dneska v lehkym jůesej stylu. Cim ty kridla matlas? Ja dnes dokoupil Franka, ten mi prijde nejlepsi, ale klidne nahod alternativu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 @warann Dal jsem tudle na buffalo wings, smíchanou s medem, sojovkou a česnekovou pastou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 A dneska jen simple zobačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 před 21 hodinami, Maxel napsal: A dneska jen simple zobačka. to je pro kolik lidí? 8? .. ale paráda, tyhle ‘prkýnka’ miluju.. hele, jakej děláš brsalát? něco jako forejt, mraky ingrediencí, nebo spíš jednoduchej, osvědčenej recept Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 S tim brsalatem, ja kdysi udelal videnskej, hezky z kerkovskejch rohlicku a uz nikdo doma nechce jinak. Je to lehci, bez majo, ke smazeny rybe ta nakyselost skvele de.. a uz sem to tady asi psal:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 (upraveno) @montemar Pro 2 dospělý, a něco zobly i děcka Jinak salát sem za ty roky docela vyladil, a skončil u — řekl bych — vlastně dost tradičního. Dřív jsem přidával jabko, což je chuťově pořád dobrý, ale výrazně rychlejc se pak kazí. Pak byly jednu dobu snahy to odlehčit, takže sem mayo dával napůl s jogurtem. Ale to už taky nedělam, bo na to množství salátu, co spořádáme, těch pár kcal navíc… yebat. Takže dělam klasiku. Brambory jako Micey keřkovské rohlíky, mayo Heinz, horčici medový dijon, mrkev/petržel, bílou cibuli, hrášek, okurky mam domácí, vajíčko vařený spíš míň; ne do mrtva. Co mi do salátu naopak nesmí, je jakákoliv forma uzeniny. Je to příloha k masu, tak co do toho budu sr*t ještě šunku. Upraveno 20. prosince 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Před hodinou, Maxel napsal: @montemar Pro 2 dospělý, a něco zobly i děcka Jinak salát sem za ty roky docela vyladil, a skončil u — řekl bych — vlastně dost tradičního. Dřív jsem přidával jabko, což je chuťově pořád dobrý, ale výrazně rychlejc se pak kazí. Pak byly jednu dobu snahy to odlehčit, takže sem mayo dával napůl s jogurtem. Ale to už taky nedělam, bo na to množství salátu, co spořádáme, těch pár kcal navíc… yebat. Takže dělam klasiku. Brambory jako Micey keřkovské rohlíky, mayo Heinz, horčici medový dijon, mrkev/petržel, bílou cibuli, hrášek, okurky mam domácí, vajíčko vařený spíš míň; ne do mrtva. Co mi do salátu naopak nesmí, je jakákoliv forma uzeniny. Je to příloha k masu, tak co do toho budu sr*t ještě šunku. dík. zkusim to podle tebe, a jestli to bude na ho..o, už nikdy si nevotevřu kulivlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Domluveno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se