cuborg Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 A protoze jsem jednoduchy clovek, opet spicka ze svickove, spalena jarni cibulka s tymianem a balsamicem, preliv z masla a peceneho cesnekuSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 @cuborg mně se tvoje kuchyň líbí a naprosto se s tebou ztotožňuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Jeden by se k vuli tomu dostal skoro do financni spiraly Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Dneska se to fakt povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Fajnový Crepes Suzette Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 Skromný, lehký oběd. Domácí špaldový dalamánek, tvarohová pomazánka,halloumi, a pečená cherry Marzaninetto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 @nizkotucnytvaroh Prostě v jednoduchosti je síla! U nás dnes teplý salát z červené čočky, cizrny, mrkve, cibule a pažitky s medovo-horčicovou zálivkou, a k tomu Milovická šunka od kosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Nemate prosim na ty sve kulinarske skvosty nejake overene reznictvi nekde kolem prahy 9, 14 a okoli? Ted jsem byl ve Kbelich a vsechno lepsi maso na steaky je na objednani a veverku si nechava reznik na gril pro sebe. Do Makra se mi nikdy nechce a radeji bych nejake mensi. Dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Priprava trhane krkovice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 (upraveno) @Maxmillian Jedu buď Naše maso a Meatpoint (P6) přes Rohlík, nebo řeznictví Marešovi (Šestajovice). Když jsme byli ještě v Čakovicích, jezdil jsem taky občas do Kbel, ale jak píšeš, vesměs nabídka nicmoc. Krom toho mě napadá ještě čakovický Globus, kde maj vlastní výrobu a třeba steaková kvalita imo dobrá. @krutor Pěkně! Já dnes chystam gril — žebra, ananas, spálená jarní cibulka a v lednici mam zelný salát. Upraveno 6. května 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Operation finale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 (upraveno) Smažený trojboj v bezlepkové panko strouhance. Krůtí řízek, tři druhy sýra (halloumi, ementál, camembert), hrany. Ty teda aspoň pečené v troubě, ale už to spíš nezachrání K tomu domácí tatarka. Smažená bomba si pak ještě hoví na lůžku chipsovém z bramborových šlupek. Upraveno 7. května 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Paradni. Hele, jak delate majonezu, kdyz se vam s tim chce crcat? Ruco, nebo tycovym mixerem (viz treba Cuketka)? Mne se to asi nikdy uplne dobre nepodarilo, se musim priznat. Nemam spravny teploty, nebo olej pridavam moc rychle, nebo nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 (upraveno) Dycky růčo. Tyčákem sem zkusil jednou, a sice dopadla ok, raději mam postupné ruční šlehání. Je tak imo mj. lepší kontrola nad konzistencí, jak se olej přilejvá postupně. Upraveno 7. května 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Pěkná pec, o pizzině nemluvě! Já na večer jen takhle, halt když se na oběd ček nešetřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Diky, ma to kouzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Nadhera ta pec. Jakou tak teplotu tam z toho dostanes, respektive, za jak dlouho se ti to upece? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Dneska bylo prvni peceni po roce, k peci se chovam doslova macessky, mam ji na chalupe a na zimu nebyla zakryta, takze to chtelo poradne vypalit. Dve hodiny predtim jsem v ni topil. Teplotu presne nevim, ale 300 tam das. Za me realne pecu tak pri 220-250. Jde o to, aby tam pak nebyly moc plameny ale jen uhliky. Samozrejme chtelo by to okolo utesnit a pridat dvirka, tim bych zajistil, ze to nebude tak rychle chladnout. Pizza je za 10minut. Snazim se ji delat opatrne. Co mi zbyva vychytat je nedavat ji tam na pecicim papiru, ale primo testo na cihly. Ze me ale nejlepsi pak je hodit tam starej husak s buckem a jen tam prihazovat po polinku tak 3 hodiny a pak ho tam nechat do rana a rano to snidat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Libová pec, a ten smažený trojboj je libovka pánové! Tady se dojídají zbytky z rautu, bagetka s "podravkou" a pečenými rajčaty K tomu svrchně kvašený Proud, z ovesného sladu Pěkný, prodloužený víkend všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se