Maxel Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 @Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 (upraveno) Včera jsme si s kámošem pochutnali na tomhle 800g Tbounu.. To uprostřed není plivanec ale máslo. Upraveno 11. června 2023 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 to vypada luxusne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 V nedeľu bravčové rebrá na Kamado Joe (kettle Joe)... tie nižšie len SPG korenie a vyššie BBQ rub... na tanieri som nestihol odfotiť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Masové porno - to mi připomíná že u nás takovéhle dobroty dokážou zmizet rychleji než jeden vůbec stihne pomyslet na fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Masiště posledních příspěvků epesní! Taky jsem do toho trochu šlápnul, a zas oprášil sous vide strojovnu. Picanha. Krkovice. Krůtí medailonky. Vše s tymiánem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smerdas Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 @Maxel Krkovici jsem ještě nikdy v souse vide nezkoušel. Na jakou teplotu a čas necháváte "vařit"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 @smerdas 65st. / 3h. Jsou to dva pořádné steaky, dobře 5-6cm na výšku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 (upraveno) Samé dobroty tady! Kdo by chtěl řádný kuchyňský nástroj, Milan Tůma má teď slevy na E-shopu. Kdysi se to tu řešilo tak jen hint. Kuchtění zdar! Kód: RYEDR7QE Upraveno 13. června 2023 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 (upraveno) @nizkotucnytvaroh Díky za tip. Milan má pěkné kousky. A kudel nejni nikdy dost; že? Picanha s tymiánem. Shimeji ragú s pancettou a jarní cibulkou. Dýňovo-batátové pyré. Houbový demi glace. Škvarky z tukového ořezu. Upraveno 13. června 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 V 13. 6. 2023 v 20:48, Maxel napsal: @nizkotucnytvaroh Díky za tip. Milan má pěkné kousky. A kudel nejni nikdy dost; že? Picanha s tymiánem. Shimeji ragú s pancettou a jarní cibulkou. Dýňovo-batátové pyré. Houbový demi glace. Škvarky z tukového ořezu. Krása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 V 13. 6. 2023 v 20:48, Maxel napsal: @nizkotucnytvaroh Díky za tip. Milan má pěkné kousky. A kudel nejni nikdy dost; že? Picanha s tymiánem. Shimeji ragú s pancettou a jarní cibulkou. Dýňovo-batátové pyré. Houbový demi glace. Škvarky z tukového ořezu. Těžká dobrota, microgreens, využití všeho na max, paráda ! Nakonec jsem zamluvil outdoorový kulinožík od KudrnaWorks, tak uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Dnešek naprosto ideální na to rozpálit troubu, a upéct pinsu s pancettou, olivami a san marzano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Jo, a @nizkotucnytvaroh @Spongebob díky kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Krůta na rozmarýnu. Máslový hrášek. Pečené grenaille. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Před hodinou, Maxel napsal: Krůta na rozmarýnu. Máslový hrášek. Pečené grenaille. To vyzera na kratke varenie, vyhoda v tomto teple. Ako si robil to maso? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Jo, byla to rychlovka. Měl jsem vcelku cca 0.5kg prsa, a dělal jsem je v celku. Nejdřív zatáhnout, pak stáhnout fojr, přihodit do pánve kousek másla a rozmarýn, přiklopit a nechat dojít. Brambory jsem zblanžíroval a na dotažení hodil k masu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Kynuty sneci naslano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Dneska došla objednávka na tudle klasiku dob dávno minulých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se