Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

před 13 hodinami, Maxel napsal:

Čevapi z mangalice, pečené grenaille, ajvar, domácí tatarka. 

Čevapi sem vyráběl jednou a vůbec sem nechytl tu dobrou bosenskou/chorvatskou strukturu masa a byly suchý, jak cesta.. jestli málo minerálky, nebo špatnej výběr masa, nevim..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@busdriver Já to mam za léta celkem vyšperkované. Ale začátky byly stejné. Za mě je klíčová kvalita masa, mix dávám 70:30 vepřové a hovězí (jehněčí u nás nefrčí), jako vložku toasťák namočený do smetany s vejcem. A samozřejmě pár lžic česnekového vývaru s minerálkou. 
Peču v troubě na 200st. 25-30min, a jsou skvělé. 

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...