Bert Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Hatore, jestli to dobře chápu, tak jsi právě maso naložil, a chceš jej hned dělat? Tedy soudím tak ze zapnutého hrnce. Pokud se nemýlím, tak se na to vykašli. Dej tomu masu den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Pozde jsem si prečetl tvoji radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 2,5h na 65 stupňú a už je to “Zu viel” Moje ženská mě rozštípla. Takového sr..í a pak toto Chybama se člověk učí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Ta nadělá ..... Ses normálně překlepl. Tys to totiž neměl dělat na 65, ale na 56 .... No nic, tak příště. No, a bych jenom nekrafal, posílám jednu z rozpalování grilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Nastavil jsem podle rady místního šéfkuchaře, ale už jsem to nedočetl. On to měl na 6cm vysoké špalky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 S Tebou tady bude ještě legrace Nebreč, dáš to napodruhé. Mimochodem, já osobně bych na těch 6 cm nezvolil 65 ani za . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 V tomhle vedru ideal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 Jednou za rok jahodové obžerství jdu si lehnout.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 To se nám to dneska povedlo příprava započala samozřejmě už včera. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Dneska bude ve znamení moře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Wow, to bych taky sezobl krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Zavidim tve rodině,jaké jim pripravujes pochoutky. To bych si dal s chuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Prosím tě, to chobotnice dáváš na ten gril normálně syrovou? Nebo to nějak předchystáváš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Předpokládám, že Maxel to dělá stejně jako já. Předvařená v papiňáku. Jo, a lepší je kalmar peruánský. Co se předvaření týče, pokud to budeš zkoušet, bohužel, doporučuji na to vyčlenit papiňák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 No tak to vypadá, že tohlecto zůstane vyčleněné na konzumaci v zařízeních k tomu určených Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 @lloffass Je to jak píše Bert, kalmár peruánský. Pomalu tažený s kořenovkou a bylinkami, v pomerančovém džusu. Na gril jde doslova na minutu z každé strany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2023 Čevapi z mangalice, pečené grenaille, ajvar, domácí tatarka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 před 13 hodinami, Maxel napsal: Čevapi z mangalice, pečené grenaille, ajvar, domácí tatarka. Čevapi sem vyráběl jednou a vůbec sem nechytl tu dobrou bosenskou/chorvatskou strukturu masa a byly suchý, jak cesta.. jestli málo minerálky, nebo špatnej výběr masa, nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 (upraveno) @busdriver Já to mam za léta celkem vyšperkované. Ale začátky byly stejné. Za mě je klíčová kvalita masa, mix dávám 70:30 vepřové a hovězí (jehněčí u nás nefrčí), jako vložku toasťák namočený do smetany s vejcem. A samozřejmě pár lžic česnekového vývaru s minerálkou. Peču v troubě na 200st. 25-30min, a jsou skvělé. Upraveno 13. července 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se