Maxel Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Odesláno 13. července 2023 (upraveno) A abych jen nekecal. Dneska krůtí na česneku, pečená řepa s kozím sýrem a karamelizovanými kešu. To vše s domácím oliváčem, kterého jsem ukořistil dvě flašky právě v HRK Upraveno 13. července 2023 uživatelem Maxel
busdriver Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Odesláno 14. července 2023 V 13. 7. 2023 v 18:57, Maxel napsal: @busdriver Já to mam za léta celkem vyšperkované. Ale začátky byly stejné. Za mě je klíčová kvalita masa, mix dávám 70:30 vepřové a hovězí (jehněčí u nás nefrčí), jako vložku toasťák namočený do smetany s vejcem. A samozřejmě pár lžic česnekového vývaru s minerálkou. Peču v troubě na 200st. 25-30min, a jsou skvělé. Rozšířit Diky, to priste zkusim teda napodobit, pac ty moje staly za prd. Ted sem zas nedavno zapomnel koupit ajvar od bosnaku na harfe (asi ho teda maj i jinde) a koupil nejakou bidu z billy... to bylo taky tedy zklamani..
Xenomorfus Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Odesláno 14. července 2023 ....ze tu vubec lezu! Tak aspon pulnocni toasty ;-).
Xenomorfus Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Odesláno 14. července 2023 Enem sunka a syr. Na vic sem liny. ;-). Ty nakladane "okurky" a cepovany Beskydsky lezak to trochu vylepsi ;-).
Maxel Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Odesláno 15. července 2023 Deluxe hotdog, v tomhle pekle jak jinak než s jalapeňo
Honziz Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Odesláno 17. července 2023 (upraveno) Špagety s ricottovou omáčkou, křupavou česnekovou strouhankou a petrželkou. Upraveno 17. července 2023 uživatelem Honziz
mAra_ Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Odesláno 22. července 2023 Já se chystám na sušení... Dneska naložit, zítra poležet v teple...
Micey Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Odesláno 22. července 2023 Parada. Jakej kus kravy to je? Kdyztak napis jak to delas, bych se inspiroval..
bohus76 Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Odesláno 22. července 2023 V 22. 7. 2023 v 13:35, Maxel napsal: Dojdou známí, tak jen zobačka. Rozšířit Snad se stavím na kus řeči
mAra_ Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Odesláno 22. července 2023 (upraveno) V 22. 7. 2023 v 15:09, Micey napsal: Parada. Jakej kus kravy to je? Kdyztak napis jak to delas, bych se inspiroval.. Rozšířit Kupuju hovězí zadní - váleček(makro , 350 za kilo). Naložím do sojovky/ česneku/pepře.... Další variantu mám ala zvěřina nové koření, jalovec, pepř a tak další várku dělám super chilli.... Pak teriyaki není vůbec blbá.... možností je milion a nikdy jsem netrefil tu samou. A po dni v ledničce hurá do sušičky... Upraveno 22. července 2023 uživatelem mAra_
Bob Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Odesláno 22. července 2023 Delali jste kluci teleci zebra na grilu? Dela se to zhruba stejne dlouho jako veprovy? Mam to nalozeny a zitra na to jdu
mAra_ Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Odesláno 23. července 2023 A po krásných sedmi hodinách... Je hotovo...
nizkotucnytvaroh Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Odesláno 27. července 2023 (upraveno) Po delší době, rumpsteak, pečený brambor, glazovaná mrkev, domácí chilli, jalapeño dip se špetkou křenu. A Maisel & Friends Pale Ale, co už se na fotku nevešel Upraveno 27. července 2023 uživatelem nizkotucnytvaroh
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se