Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hatore, jestli to dobře chápu, tak jsi právě maso naložil, a chceš jej hned dělat? Tedy soudím tak ze zapnutého hrnce. Pokud se nemýlím, tak se na to vykašli. Dej tomu masu den. 

Odesláno

2,5h na 65 stupňú a už je to “Zu viel”

Moje ženská mě rozštípla. Takového sr..í a pak toto 😂😂

Chybama se člověk učí

IMG_6756.jpeg

• Like 1
Odesláno

Ta nadělá ..... Ses normálně překlepl. Tys to totiž neměl dělat na 65, ale na 56 .... 🙂 No nic, tak příště. No, a bych jenom nekrafal, posílám jednu z rozpalování grilu.

IMG_20230707_181033_403.jpg

Odesláno

Nastavil jsem podle rady místního šéfkuchaře, ale už jsem to nedočetl. On to měl na 6cm vysoké špalky

Odesláno

Předpokládám, že Maxel to dělá stejně jako já. Předvařená v papiňáku. Jo, a lepší je kalmar peruánský. Co se předvaření týče, pokud to budeš zkoušet, bohužel, doporučuji na to vyčlenit papiňák.

Odesláno
před 13 hodinami, Maxel napsal:

Čevapi z mangalice, pečené grenaille, ajvar, domácí tatarka. 

Čevapi sem vyráběl jednou a vůbec sem nechytl tu dobrou bosenskou/chorvatskou strukturu masa a byly suchý, jak cesta.. jestli málo minerálky, nebo špatnej výběr masa, nevim..

Odesláno (upraveno)

@busdriver Já to mam za léta celkem vyšperkované. Ale začátky byly stejné. Za mě je klíčová kvalita masa, mix dávám 70:30 vepřové a hovězí (jehněčí u nás nefrčí), jako vložku toasťák namočený do smetany s vejcem. A samozřejmě pár lžic česnekového vývaru s minerálkou. 
Peču v troubě na 200st. 25-30min, a jsou skvělé. 

Upraveno uživatelem Maxel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...