Bert Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Odesláno 7. července 2023 Hatore, jestli to dobře chápu, tak jsi právě maso naložil, a chceš jej hned dělat? Tedy soudím tak ze zapnutého hrnce. Pokud se nemýlím, tak se na to vykašli. Dej tomu masu den.
hator Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Odesláno 7. července 2023 2,5h na 65 stupňú a už je to “Zu viel” Moje ženská mě rozštípla. Takového sr..í a pak toto Chybama se člověk učí 1
Bert Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Odesláno 7. července 2023 Ta nadělá ..... Ses normálně překlepl. Tys to totiž neměl dělat na 65, ale na 56 .... No nic, tak příště. No, a bych jenom nekrafal, posílám jednu z rozpalování grilu.
hator Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Odesláno 7. července 2023 Nastavil jsem podle rady místního šéfkuchaře, ale už jsem to nedočetl. On to měl na 6cm vysoké špalky
Bert Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Odesláno 7. července 2023 S Tebou tady bude ještě legrace Nebreč, dáš to napodruhé. Mimochodem, já osobně bych na těch 6 cm nezvolil 65 ani za .
DavidLC Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Odesláno 8. července 2023 Jednou za rok jahodové obžerství jdu si lehnout....
mAra_ Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Odesláno 8. července 2023 To se nám to dneska povedlo příprava započala samozřejmě už včera. .
Spongebob Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Odesláno 9. července 2023 Wow, to bych taky sezobl krása.
Pivas Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Odesláno 9. července 2023 Zavidim tve rodině,jaké jim pripravujes pochoutky. To bych si dal s chuti.
lloffass Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Odesláno 9. července 2023 Prosím tě, to chobotnice dáváš na ten gril normálně syrovou? Nebo to nějak předchystáváš?
Bert Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Odesláno 9. července 2023 Předpokládám, že Maxel to dělá stejně jako já. Předvařená v papiňáku. Jo, a lepší je kalmar peruánský. Co se předvaření týče, pokud to budeš zkoušet, bohužel, doporučuji na to vyčlenit papiňák.
lloffass Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Odesláno 9. července 2023 No tak to vypadá, že tohlecto zůstane vyčleněné na konzumaci v zařízeních k tomu určených
Maxel Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Odesláno 9. července 2023 @lloffass Je to jak píše Bert, kalmár peruánský. Pomalu tažený s kořenovkou a bylinkami, v pomerančovém džusu. Na gril jde doslova na minutu z každé strany.
Maxel Odesláno 10. července 2023 Nahlásit Odesláno 10. července 2023 Čevapi z mangalice, pečené grenaille, ajvar, domácí tatarka.
busdriver Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Odesláno 11. července 2023 před 13 hodinami, Maxel napsal: Čevapi z mangalice, pečené grenaille, ajvar, domácí tatarka. Čevapi sem vyráběl jednou a vůbec sem nechytl tu dobrou bosenskou/chorvatskou strukturu masa a byly suchý, jak cesta.. jestli málo minerálky, nebo špatnej výběr masa, nevim..
Maxel Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Odesláno 13. července 2023 (upraveno) @busdriver Já to mam za léta celkem vyšperkované. Ale začátky byly stejné. Za mě je klíčová kvalita masa, mix dávám 70:30 vepřové a hovězí (jehněčí u nás nefrčí), jako vložku toasťák namočený do smetany s vejcem. A samozřejmě pár lžic česnekového vývaru s minerálkou. Peču v troubě na 200st. 25-30min, a jsou skvělé. Upraveno 13. července 2023 uživatelem Maxel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se