Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

V 18. 9. 2023 v 18:18, Maxel napsal:

Další takovej simple (trash) dish. Chipsy ze šlupek a lanýžová aioli.

 

6D3FA65A-D5C7-4A9E-A124-75E93A0DD05A.jpeg

Pecka! Slupky jsou nedoceněná a výživná surovina 👌

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja dělal nedávno 2x ragů, táhnul sem to přes 2 hod a musím říct, že ač všechny recepty radí půl krávy a půl prasete, tak ze samotný krávy to bylo lepší, tohle už bylo moc tučný a vzhledem k tomu, že sem k tomu udělal pořádnej kaldoun, tak zbytek rodiny kňučel, že jim je těžko

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@MotyJak všecky recepty? Podle těch které znám teda "boloňské ragů" už léta dělám výhradně z hovězího, vepřové maximálně v kouscích ostré klobásky na nakopnutí chuti - a oddělený tuk (po 8 hodinách v pomalém hrnci) důsledně odebírám, nesnáším jídelnový styl "dušená mrkev v páchnoucí oranžové mastnotě". Chutí se v tom za tu dobu propojí a nasákne víc než dost, je to zatraceně dobře stravitelné - a co se při tom objemu nesežere hned, vydrží zadeklované v chladničce klidně i pár týdnů bez úhony B)

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čoveče @Moty to u nás naopak. Od čistě hovězího, po mix, jsme zakotvili na čistém praseti. 
A nejen děcka, ale i mě to takhle jede víc. Nvm, kráva bejvá sušší a celkově tam dodá takovej jinej šmak. 
Faktem ale je, že na mase nešetřim a dávam mletý z mangalice. 

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...