Maxel Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Odesláno 18. září 2023 (upraveno) Další takovej simple (trash) dish. Chipsy ze šlupek a lanýžová aioli. Upraveno 18. září 2023 uživatelem Maxel
M.K. Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Odesláno 20. září 2023 Slovní spojení trash dish vidím v souvislosti s lanýžem poprvé a dost možná naposled
Maxel Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Odesláno 20. září 2023 Dobrý viď? Nějaký to masisko na víkendovou picí seanci s klukama z ex-worku. Bůček podle Momofuku. Ten je must-have, co ho tu tenkrát postnul myslim @Bob K tomu krkna ala roastbeef, jen samo durch. A chipsy z vepřové kůže, ořez z bůčku (přece to nevyhodim). Prostě na dietku.
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Odesláno 20. září 2023 V 18. 9. 2023 v 18:18, Maxel napsal: Další takovej simple (trash) dish. Chipsy ze šlupek a lanýžová aioli. Pecka! Slupky jsou nedoceněná a výživná surovina
Maxel Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Odesláno 24. září 2023 Včera sem v Znojmě ukořistil parádní flák vepřového, tak bude na víně s pancettou, šalotkou a čokoládovým demi glace. K tomu gratinované brambory.
Maxel Odesláno 30. září 2023 Nahlásit Odesláno 30. září 2023 Flank s pepřovkou a pečené brambory s baby karotkou. Pro drahou pak vafle (by Starbucks) s jahodami a vanilkovou zmrzkou.
Maxel Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Odesláno 8. října 2023 @Spongebob Ty malborky tam hrajou roli ve staření? U nás dneska klasický bolognese s bazalkou a parmazánem.
Moty Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Odesláno 8. října 2023 Ja dělal nedávno 2x ragů, táhnul sem to přes 2 hod a musím říct, že ač všechny recepty radí půl krávy a půl prasete, tak ze samotný krávy to bylo lepší, tohle už bylo moc tučný a vzhledem k tomu, že sem k tomu udělal pořádnej kaldoun, tak zbytek rodiny kňučel, že jim je těžko
Radek124 Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Odesláno 8. října 2023 (upraveno) @MotyJak všecky recepty? Podle těch které znám teda "boloňské ragů" už léta dělám výhradně z hovězího, vepřové maximálně v kouscích ostré klobásky na nakopnutí chuti - a oddělený tuk (po 8 hodinách v pomalém hrnci) důsledně odebírám, nesnáším jídelnový styl "dušená mrkev v páchnoucí oranžové mastnotě". Chutí se v tom za tu dobu propojí a nasákne víc než dost, je to zatraceně dobře stravitelné - a co se při tom objemu nesežere hned, vydrží zadeklované v chladničce klidně i pár týdnů bez úhony Upraveno 8. října 2023 uživatelem Radek124
Maxel Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Odesláno 8. října 2023 (upraveno) Čoveče @Moty to u nás naopak. Od čistě hovězího, po mix, jsme zakotvili na čistém praseti. A nejen děcka, ale i mě to takhle jede víc. Nvm, kráva bejvá sušší a celkově tam dodá takovej jinej šmak. Faktem ale je, že na mase nešetřim a dávam mletý z mangalice. Upraveno 8. října 2023 uživatelem Maxel
Moty Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Odesláno 8. října 2023 @Maxel krávu berem jen z farmy, takže maso kvalitní a to mletý není hubený, je to fajn mix i z tukem, ale 100 lidí 1000 chutí:-D
Hasňa Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Odesláno 8. října 2023 Já dávám půl na půl. Podobně si občas dělám i gin s tonicem a funguje to.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se