Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Dnes jen rychlovka, grilovaný Halloumi, pečená paprika, nakládaná řepa s hruškovým glazé a seznamem. Hezký pátek všem!

IMG_20231013_132009.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já dnes jedu ve velkém... započal jsem takový malý pokus(nikdy jsem to nedělal)... Dám za dva týdny vědět 🙂

Pak jsem byl na procházce se psem.... 

A k večeři bude kus krávy s houbovou omáčkou (to nafotim dodatečně).

PXL_20231015_123525605.jpg

PXL_20231014_215103664.PORTRAIT.jpg

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Bert V podstatě se cca držim “originálu”. 
https://www.delicious.com.au/recipes/kfcs-secret-recipe-fried-chicken/78f71939-a7e7-43db-b111-a78e4c011172

Jen celerovou sůl jsem nedával. 
Plus do suché směsi s moukou přidávám br.škrob a trochu prášku do pečiva. A taky 2-3 lžíce mokré směsi, což udělá takové malé kousky. 

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Micey Hale zase řekl bych klasickej recept. Najemno nakrouhané zelí, nasolim a necham vypotit. Mrkev strouhnu na hrubo. Šalotku čop-čop na super-jemno. Všechno smícham, přidam mayo, kapku smetany, limetovou šťávu, trochu javorového sirupu (máme raději sladší), sůl a bílý pepř. Poměry podle chuti. Odležet min. den/dva. 

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...