Horhe Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Jsem se dneska snažil vařit. Taková variace na hovězí po burgunsku. Blbý je, že se tam vešla jenom půlka flašky vína a tu druhou jsem teda musel hned dopít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Pěkný to máš, tady si to chlastání nemušíš takto obhajovat vařením Koukám, že máš talíře od Thun (tuším řada Opál) - jak jsi spokojenej (velikost, tvar, kvalita, ...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Taky se po delsi dobe pripojim. Ramen, dynova polevka, cervena repa s kouim syrem a butter chicken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna @krutor Supr kompozice, mám hlad jen z fotek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 12 hodinami, Lamiczka napsal: Pěkný to máš, tady si to chlastání nemušíš takto obhajovat vařením Koukám, že máš talíře od Thun (tuším řada Opál) - jak jsi spokojenej (velikost, tvar, kvalita, ...) Díky. Jo, thun to je, jaká řada nevím, mám je asi 6 let. Jsou super, akorát už mi nebezpečně docházej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 13 hodinami, Lamiczka napsal: Pěkný to máš, tady si to chlastání nemušíš takto obhajovat vařením Koukám, že máš talíře od Thun (tuším řada Opál) - jak jsi spokojenej (velikost, tvar, kvalita, ...) My máme Thun Bernadotte, dobrý je, že to je klasická řada a daj se furt dokupovat, občas se nám poštěstí, že koupíme profi řadu, který je tlustší a tím pádem dýl vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna V 8. 1. 2024 v 15:25, Maxel napsal: @14titi Dnes doručeno. A hned jsem se vrhnul na košt. Vpravo benchmark, tedy Chorvat. Vlevo Arbequina. Uprostřed Picual. Jednoznačně nejvíc je “zadání” podobný Picual, hlavně v rámci výraznosti chuti. Až tak, že bych je od sebe možná nepoznal. Ale ani Arbequina neni zlá, jen bude vhodná spíš na jemnější dochucení a dresinky. Každopádně vezmu pár litrů obého Tudíž díky za tip! Díky kluci za tipy, objednal jsem 2+2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna (upraveno) @mAra_ Neni zač. Mě dneska došlo stejně tak, 2+2. Jinak dneska nízkej rošťák s maldonem, gratinované brambory s tymiánem a parmazánem, konfitovaný česnek, majda s lanýžem, pancettou, šalotkou a jarní cibulkou. Upraveno 22. ledna uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna @Maxel @krutor Máte to parádní, fakt vás obdivuju, jak to umíte servírovat a prezentovat. Já ty věci třeba zvládnu i uvařit, ale když to naložím tak to vypadá jako kejda ze závodky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Prd na stajling, hlavne, ze to chuti:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Vepřová roláda z karé, růžičková kapusta na slanině, br.kaše a výpeková šťavka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna V 21. 1. 2024 v 19:43, krutor napsal: Taky se po delsi dobe pripojim. Ramen, dynova polevka, cervena repa s kouim syrem a butter chicken Neskutečný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Máte to tu kluci krásný na oko a věřím,že je to i skvělé chuťově U nás se to vždy hned sežere,tak nemá nějak smysl se s tím drbat V týdnu hovězí na houbách a dnes panenka,pečáky a fazolky na slanince Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasil Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Druhej den na koprovce, miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Jak jsem masožrout, tak koprovku zásadně s vejcem U nás taky vejce, pro změnu v nějaký asijský polívce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Ráno začínáme Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Víkendové kuchtění… Včera ribeye s chipotle chilli, shimeji ragú a máslová kaše. Dneska česká klasika, guláš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Pořad Peče celá země mi byl čert dlužný... Napadlo mě, že si doma uděláme quiche. (Čti kiš) No, nedaří se. Koupil jsem blbý a málo hluboký plech, náplně jsem udělal moc ... Jak to v telce dělali hodinu a půl, tak já se s tím seru od dvanácti ( a teď v 15;40 nemam ještě hotovo)... Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února (upraveno) Tři a půl hodiny práce ... Jak to mohli v telce stihnout za hodinu a půl, netuším. Ale dobré to je moc. Upraveno 4. února uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února @mAra_ Poměr "doba jebání / výsledek" je diskutabilní, ale vypadá to žratelně My jsme konfitovali pekingskou kačenu přes noc v pomalým hrnci, k tomu skořicový zelí a domácí knedle (foto před přelitím výpekem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se