Horhe Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2024 Jsem se dneska snažil vařit. Taková variace na hovězí po burgunsku. Blbý je, že se tam vešla jenom půlka flašky vína a tu druhou jsem teda musel hned dopít.
Lamiczka Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2024 Pěkný to máš, tady si to chlastání nemušíš takto obhajovat vařením Koukám, že máš talíře od Thun (tuším řada Opál) - jak jsi spokojenej (velikost, tvar, kvalita, ...)
krutor Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2024 Taky se po delsi dobe pripojim. Ramen, dynova polevka, cervena repa s kouim syrem a butter chicken
nizkotucnytvaroh Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2024 @krutor Supr kompozice, mám hlad jen z fotek!
Horhe Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 před 12 hodinami, Lamiczka napsal: Pěkný to máš, tady si to chlastání nemušíš takto obhajovat vařením Koukám, že máš talíře od Thun (tuším řada Opál) - jak jsi spokojenej (velikost, tvar, kvalita, ...) Díky. Jo, thun to je, jaká řada nevím, mám je asi 6 let. Jsou super, akorát už mi nebezpečně docházej.
Moty Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 před 13 hodinami, Lamiczka napsal: Pěkný to máš, tady si to chlastání nemušíš takto obhajovat vařením Koukám, že máš talíře od Thun (tuším řada Opál) - jak jsi spokojenej (velikost, tvar, kvalita, ...) My máme Thun Bernadotte, dobrý je, že to je klasická řada a daj se furt dokupovat, občas se nám poštěstí, že koupíme profi řadu, který je tlustší a tím pádem dýl vydrží.
mAra_ Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 V 8. 1. 2024 v 15:25, Maxel napsal: @14titi Dnes doručeno. A hned jsem se vrhnul na košt. Vpravo benchmark, tedy Chorvat. Vlevo Arbequina. Uprostřed Picual. Jednoznačně nejvíc je “zadání” podobný Picual, hlavně v rámci výraznosti chuti. Až tak, že bych je od sebe možná nepoznal. Ale ani Arbequina neni zlá, jen bude vhodná spíš na jemnější dochucení a dresinky. Každopádně vezmu pár litrů obého Tudíž díky za tip! Díky kluci za tipy, objednal jsem 2+2.
Maxel Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 (upraveno) @mAra_ Neni zač. Mě dneska došlo stejně tak, 2+2. Jinak dneska nízkej rošťák s maldonem, gratinované brambory s tymiánem a parmazánem, konfitovaný česnek, majda s lanýžem, pancettou, šalotkou a jarní cibulkou. Upraveno 22. ledna 2024 uživatelem Maxel
Lamiczka Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 @Maxel @krutor Máte to parádní, fakt vás obdivuju, jak to umíte servírovat a prezentovat. Já ty věci třeba zvládnu i uvařit, ale když to naložím tak to vypadá jako kejda ze závodky
Harwey Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 Prd na stajling, hlavne, ze to chuti:)
Maxel Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2024 Vepřová roláda z karé, růžičková kapusta na slanině, br.kaše a výpeková šťavka.
Spongebob Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2024 V 21. 1. 2024 v 19:43, krutor napsal: Taky se po delsi dobe pripojim. Ramen, dynova polevka, cervena repa s kouim syrem a butter chicken Neskutečný
Juraj11 Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2024 Máte to tu kluci krásný na oko a věřím,že je to i skvělé chuťově U nás se to vždy hned sežere,tak nemá nějak smysl se s tím drbat V týdnu hovězí na houbách a dnes panenka,pečáky a fazolky na slanince Sent from my iPhone using Tapatalk
M.K. Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 Jak jsem masožrout, tak koprovku zásadně s vejcem U nás taky vejce, pro změnu v nějaký asijský polívce...
Juraj11 Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Odesláno 2. února 2024 Ráno začínáme Sent from my iPhone using Tapatalk
Maxel Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Odesláno 4. února 2024 Víkendové kuchtění… Včera ribeye s chipotle chilli, shimeji ragú a máslová kaše. Dneska česká klasika, guláš.
mAra_ Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Odesláno 4. února 2024 Pořad Peče celá země mi byl čert dlužný... Napadlo mě, že si doma uděláme quiche. (Čti kiš) No, nedaří se. Koupil jsem blbý a málo hluboký plech, náplně jsem udělal moc ... Jak to v telce dělali hodinu a půl, tak já se s tím seru od dvanácti ( a teď v 15;40 nemam ještě hotovo)... Ach jo.
mAra_ Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Odesláno 4. února 2024 (upraveno) Tři a půl hodiny práce ... Jak to mohli v telce stihnout za hodinu a půl, netuším. Ale dobré to je moc. Upraveno 4. února 2024 uživatelem mAra_
M.K. Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Odesláno 4. února 2024 @mAra_ Poměr "doba jebání / výsledek" je diskutabilní, ale vypadá to žratelně My jsme konfitovali pekingskou kačenu přes noc v pomalým hrnci, k tomu skořicový zelí a domácí knedle (foto před přelitím výpekem).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se