Bert Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Sakra, a to jsem zrovna včera jel okolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna A to sis nemohl zajet vybrat čerstvé chilli? Mám opravdové lahůdky, nebo bych ti dal kytku v květináči plnou plodů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna (upraveno) Snad neurazím zdejší gurmány (v pátek naložená a zavakuovaná krkna, dělaná v uplynulou sobotu večer kdesi v hlubokých brdských vojenských hvozdech). Jo a nádobí je US M1910 z r. 1918 A chleba kváskový z pekárny "Tady a teď"... A ta bota je @Honza.manta Upraveno 27. srpna uživatelem Lynx12 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Kluci dnes křížové kosti v medové marinádě, je to taková obíračka,ale maso luxusní 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna V 28. 8. 2024 v 0:04, Lynx12 napsal: Snad neurazím zdejší gurmány (v pátek naložená a zavakuovaná krkna, dělaná v uplynulou sobotu večer kdesi v hlubokých brdských vojenských hvozdech). Jo a nádobí je US M1910 z r. 1918 A chleba kváskový z pekárny "Tady a teď"... A ta bota je @Honza.manta Tomu říkám vaření! Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Kluci táta by chtěl nějaký teploměr do masa k zapíchnutí a prý ideál,aby ho mohl nechat v troubě s masem ,jen posílání údajů na sólo displej či mobil. Dá se něco takového sehnat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna https://www.ebay.de/itm/185998733437 Tenhle používám já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Nejvyšší nějaký špatný odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Aha, je to možné, já to tahal z mé historie nákupů na ebay. Ten můj už na Ebay není, takže třeba toto: https://www.ebay.de/itm/355967852001?_nkw=grillthermometer+bluetooth&itmmeta=01J6KVY2SCM589TT21CCRTNZ35&hash=item52e1565de1:g:TdoAAOSwZntmwwGl&itmprp=enc%3AAQAJAAABAHoV3kP08IDx%2BKZ9MfhVJKnDv03f8Oi--8KvBZ46Axh4FevWSeT3fTaEDg4du%2FwpV22bg0WIqm9jdq5myDh068aiRUw9M8Ch0wtoemkqhP1pvon9r21acPuuSXnQg2I7w0jZjgzM3GBXHbVmPVC4Ligt%2BAVFyUWxXpsDWMtFNyxXSakeBbk93G4TjaQyqEk2aLYqgghB1cjW17pBB9vMcH%2F6pfSTX7OzQMg9m69vHE692Z%2BCxXoJhb2v5hVAoQqhlEXxWRRoNsJ0dVUjUB%2F3SQ7YmXe5tlo0fcghZlKAzfA6ylAwpA%2FfydjcD7wvMBic24cMbqij%2B7jYEy9ibon97q0%3D|tkp%3ABk9SR-Ks-Pu0ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Včera low and slow bravčové bôčik rebrá... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září před 21 hodinami, bohus76 napsal: Kluci táta by chtěl nějaký teploměr do masa k zapíchnutí a prý ideál,aby ho mohl nechat v troubě s masem ,jen posílání údajů na sólo displej či mobil. Dá se něco takového sehnat ? S týmto mám osobnú skúsenosť... a pozerám je za super cenu... https://www.housegarden.sk/meatstick-set-bezdrotovy-teplomer/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Já mam leta tuten, a spokojenost. Pravda ale je, že co mam troubu se sondou, používam ho jen sporadicky. https://www.alza.cz/xavax-na-potraviny-se-senzorem-na-kabelu-111381-d4291533.htm Jinak dnešní večeře jen simple, smažená rýže, aka fried rice. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září @MaxelCo by na to řekl Uncle Roger? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září @Moty Tohodle strejdu sem neznal, musel sem hledat dle hesla UTFG. Každopádně odvařenej by z toho asi nebyl, ale to mě naštěstí tolik netrápí -- mě chutnalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září @Maxelčéče, to se u Tebe zrovna teda divím, je ho plnej net a natáčel s ním všechny YT cooking celebrities včetně Gordona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Já sem v poslední době co se konzumace gastro-obsahu na netu spíš v útlumu. Sleduju takovej svůj okruh kanálů, a další nepřidávám. Každopádně fakt jsem neznal, tak na to teď mrknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Zobačka k telce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září V 2. 9. 2024 v 22:19, Maxel napsal: Zobačka k telce něco podobnýho s nachos jsme dělali s mletým masem, cheddarem a jalapenos.... vagón bych toho u telky sežral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září @Spongebob Todle byla mild verze, zobala drahá a trochu i synátor. Jinak bych tam (aspoň půlkila) jalapeño poslal taky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Variace na poke bowl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se