Bert Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Jo. Někde tady byla předělávka hrnce na izolační. Zkus prohledat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Pro me zatim, par mesicu, naprosto jo:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Jedna rychlovka z pupku, rovnou do pupku. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Tak kdo už rozjel grill? "gyros" a tzaziky Ztra jedu znovu, jen jsem ještě nevymyslel co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Ja sa hlásim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března (upraveno) Zatim nic. Letos budu řešit, jak s grilem dál. Nějak nejsem sto se zžít s plynovým Campingazem. Skoro někdy vzpomínam na jednoduchost elektrického Weberu, co jsem měl ještě na terase u bytu. Líbilo by se mi vajco klasicky na uhlí, nebo lokomotiva jako kombinace s udírnou, ale vzhledem k terase z woodplastu se toho bojim; a grilovat někde na trávě bokem se mi nechce. Každopádně ať vám to fajruje! Upraveno 6. března uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Podle Cuketka doma dělaná americká slanina. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Bok bez kosti, třtinový cukr nebo med, sůl, pepř, Bobkový list, Česnek. Já jsem pracoval se slaností cca jako šunka a používal jsem dusitanovou sůl. Polovinu dávky. Na zlepšení tekutý kouř hickory. Namarinovat, nasolit. do vakua. Do ledničky a každý den obrátit a trochu promasírovat. Toto trvá týden. Potom troubu na 95°, a zlehounka péct na 65° vnitřní teploty. Vytáhnout a ještě za horka stáhnout kůži. Nechat vychladit a ráno jí prdnout pod vajíčka. Je to trochu pakárna, ale je děsně dobrá. Za pár peněz. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Pokračování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Otvorenie grillera sezóny u mňa... včera stejky (rump a svieca) dnes bôčiko rebrá... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Namka, prva tohtorocna uroda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Flank s maldonem a kampotem, batátové pyré, pečená řepa, demi glace. Bašta! 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hypoun Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Když už Nevíte co s divočákem na kilo masa: 18g soli 5g česneku 5 g sladké paprik 1g nového koření 2g mletého kmínu 3g pepře mletého 20dk sádla z prasete domácího 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Krém z pečený zeleniny 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlfGS Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hypoun Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Jo a když už prý začala ta grilovací sezóna. Tak jsem začala hovězím burgrem .. maso z plece a vejce nedávám, drží to i bez 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března @hypounZkus housky z Lidlu, co maj normálně mezi rozpénamým pečivem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Dneska takto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Výsledek 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hypoun Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března No a když jsme u těch motanců. Tak kotleta plněná medvědím česnekem lehce nasolená a pepřená, s nádivkou ( zvlášť pečenou) prozměnu s medvědím česnekem a kuřecím játry na slanině s restovanou cibulí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se