AndyAaron Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Doufam, ze je udelaj. Byla by to skoda bez nich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Myslim ze se to uz resilo. Nekdo jim psal a pry zatim 39 neplanuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 (upraveno) Novinka zelene HC + verze s brousenym keramickym cifernikem https://www.longines.com/hydroconquest-a-new-look-in-green Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. února 2020 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Novinka zelene HC + verze s brousenym keramickym cifernikem https://www.longines.com/hydroconquest-a-new-look-in-green Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Novinka zelene HC+ verze s brousenym keramickym cifernikem https://www.longines.com/hydroconquest-a-new-look-in-green Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 (upraveno) Jsou pekne, kdyby to byl jiny odstin zelene jdu do nich. Upraveno 6. února 2020 uživatelem krutor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olafson Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Ten broušený cifr se jim povedl. I výběr odstínu zelené je peckovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Pro potápění v rybnících :-) Ale to broušení vypadá pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 jj je to takovy divny brčál :-/ zalezi jak to bude vypadat v realu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Sakra, tak ty se mi moc libi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Krása. Mně se tenhle odstín zelené líbí moc. Ani do toho rybníka bych s nima lést nemusel. V reálu to bude paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Ty jo, tak to mě pánové v Longines po dlouhé době moc prijemne prekvapili. Ten cifr je skvely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Půjdu tedy proti proudu, na mě je to už moc velkej bizar :-). Líbí se mi klasika (modrá, černá), tohle je na mě moc. Na léto na pláž dobrý, na normální nošení ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Tak to teda neviem...jednoznacne modre..suhlasim s kuncakom, ze je to skor bizar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Tak to teda neviem...jednoznacne modre..suhlasim s kuncakom, ze je to skor bizar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 V podobný zelený dělá Patek Nautily a u nich si nikdo nestěžuje... Naživo budou působit určitě docela jinak. Klasických zelených je všude okolo plno, kluci a dámy z Longines na to šly trochu jinak a mají můj respekt. Osobně bych v zelený šel radši do Aquisů, ale na tom, co jsem napsal nahoře, to nic nemění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Pěkné. Abych nad nima uvažoval musely by me už omrzet modré, do komba mít šedé a asi bych je zkusil dát na mash. Na tahu se mi vyloženě nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Ty sede jsou neslabsi a to diky te lunete. Kdyby byla cerna a jenom sedy cifr jako SLA017 tak je to mnohem lepsi. Budou dobry na kuzi, natu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Tak kolik chtějí 75, 85, 90? Zlatý lidový plecháče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Patnactset franku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se