mlsoun1 Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Zdravím chlapi,než dám inzerci.V prosinci jsem objednal dva články na LHC L3.642.4.56.6 Jedná se o klasické 41 mm LHC,šíře článků 21 mm.Ale hodinky jsem střelil,abych si mohl koupit 44 mm,tak kdyby měl někdo zájem,ať pisne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Jak jinak,ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Pratele, kamaradi. Vzhledem k memu vyroci 365 dnu v tiebagu v kovidariu jsem citil nutkavou potrebu si udelat radost. Moje prvni “svycary” z druhe ruky, po 1. majiteli, full set, 2012. Nikdy jsem takhle drahe hodinky nemel. Jsem unesen. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Tož gratuluji k novému kousku.Pořádně si jich užívej.Modré LHC jsou nádherné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Měl jsem je a rád na ně vzpomínám. Gratuluju, užívej.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 před 3 hodinami, paro napsal: Pratele, kamaradi. Vzhledem k memu vyroci 365 dnu v tiebagu v kovidariu jsem citil nutkavou potrebu si udelat radost. Moje prvni “svycary” z druhe ruky, po 1. majiteli, full set, 2012. Nikdy jsem takhle drahe hodinky nemel. Jsem unesen. Sent from my iPad using Tapatalk Paráda, vítej do klubu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Pořad a neustále.SAWC jsou na par měsíců na GO,tak budu prudit s LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Dneska prvni den zkousi zivot nemocnicni krysy. Mohu zdejsi gentlemany pozadat o odpoved:1. zatim maji odchylku -6s za den. Za me v norme, za vas?2. natahovani korunkou jde docela ztuha. Je to normalni?3. lumi moc dlouho luminovat nevydrzi. Max hodinu. U 9 let starych hodinek bezne?Dik. P. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pantauleo Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 1.-6s za den je asi v normě. Spíš ale bývá odchylka do plusu. Zkoušel jsi na noc různé polohy hodinek? 2. Natahování jsem zkoušel asi dvakrát. Jen vyšroubovat korunku a otáčet směrem k dvanáctce. Ztuha to nejde, ale je tam cítit mírný odpor. 3. Nové také nesvítí o moc lépe. Ale je pravda, že jsem je zkoušel nasvítit jen chvilku baterkou. Při normálním nošení doma, večer svítí chvilinku. Čekám až na léto, až budu celý den venku na sluníčku, jak to bude vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 S tou obtížností natahování o může být i klam. Tyhle hodinky mají ocela masivní ochranu korunky a ta se bere španě do prstů. Dobře si vzpomínám, jak jsem bojoval s jejím zašroubováváním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Zdar,stroj v normě za ty léta.Pokud se nebude odchylka prohlubovat,tak bych to neřešil. Ztuha to jde i me a to mám nový model,respektive novější stroj.Jak píše @siwibude to nejspíše tou ochranou korunky.Zkusil jsem to jen jednou a ztuha to jde taky. No a lumi u těchto hodinek asi standart.Nic moc.Ale jak píše kolega @pantauleo,musime počkat na sluníčko,neb nasvicenim baterkou to není ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Dekuju vsem. Dneska jsem to zase meril a stale -6.x sekundy. Ta desetinka je podle me muj reakcni cas Dneska se osmelim a vezmu si je na ruku do sprchy...Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Na desetinky se u mechanik nemůžeš koukat. Stojek může jít každý den jinak podle způsobu nošení. Jednou máváš rukama hodně, jindy málo. Na všechny ty kolečka působí při nošení obrovské odstředivé síly, což má na aktuální odchylku velký vliv. Tu stačí měřit jednou týdně. Časěji to podle mě nemá žádný smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 20 hodinami, paro napsal: Dneska prvni den zkousi zivot nemocnicni krysy. Mohu zdejsi gentlemany pozadat o odpoved: 1. zatim maji odchylku -6s za den. Za me v norme, za vas? 2. natahovani korunkou jde docela ztuha. Je to normalni? 3. lumi moc dlouho luminovat nevydrzi. Max hodinu. U 9 let starych hodinek bezne? Dik. P. Odchylka teoreticky v normálu. Prakticky ale Longines bývají zregulovány většinou lépe. Ale záleží jestli je nosíš furt, anebo po příchodu domů či v práci odkládáš. Natahování u mých 2 roky starých jde zlehka. Lumi není silná, to je fakt. Pro mě je to ale jen kosmetická vada. Byly za těch 9 let na servisu? Jestli ne, tak by si ho asi zasloužily. Vyčistit a mírně zregulovat a budeš mít po starostech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Tož mám v Lošticích zase sněží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 V Hradišťu je taky poprašek,ale už nesněží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Zde je už deset caku a pořad to sype.Ale zítra potřebuji vyjet mimo okres,tak to snad už bude dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Dnes mám volný den,tak se válím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 @paro6-7 sekund odchylka denně je už něco, čeho si jeden po týdnu začne všímat. Jestli od předchozího majitele není doklad o provedení servisu, nestyď se a dopřej strojku lázně a přetěsnění (třeba v @ONYX servis hodinek), seřízení na nejlepší dosažitelnou úroveň pak bude příjemný bonus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Jak jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se