childe Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Také se připojují ke gratulaci ke kulatému výročí. Tak ať se daří i do budoucna a to nejen obsahem, ale i členy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Dědku hobluj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Gratuluju Chronomagu ke krásnému výročí a do dalších let mnoho spokojenosti všem. Osobně jsem se registroval do fóra až 2013, ale Chronomag jsem četl prakticky od jeho zrodu. Tyto Grueny mám díky Chronomagu dodnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Také se přidám do dlouhé plejády gratulantů, jsem tu cucák, ale o to víc jsem tu prolezl hodinek. Do dalších 20 ti let přeju vše nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Abych nezapomněl. Gratuluji Chronomagu k výročí. Zároveň bych chtěl tomuto fóru poděkovat za to, co mi dalo. Bez něj bych nevěděl, že mechanické hodinky jsou taková skvělá disciplína, bez něj bych se asi nikdy nenaučil dělat z kůží, bez něj bych nepoznal spoustu zajímavých lidí, bez něj bych nevěděl co s penězma, bez něj bych měl spoustu volného času, atd. Přeji nám oběma ještě spoustu takových společně prožitých let. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Přidávám se ke gratulantům. Já jsem tu skoro 17 let - a za tu dobu jsem díky zdejší komunitě vystřídal na zápěstí kdeco, potkal se s kdekým - ale hlavně jsem si odtud odnesl kromě hromady srandy několik kamarádů, se kterými se setkáváme i úplně mimo všechna hodinková témata. A to se cení ze všeho nejvíc. Díky za to, Chronomagu. A vše nejlepší do druhé dvacítky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hypoun Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Tož taky gratuluji k tomu výročí. Co přát? Tak snad spoustu vychytávek, nápadů, Dobrých lidí kolem a pevné chrono-zdraví. Ať se daří dalších 20x20 let a pokud možno líp než doteď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Dlouho jsem uvažoval, co originálního, vtipného a úžasného napsat jako blahopřání. Na nic jsem nepřišel. Takže jednoduše, ale o to upřímneji... Vše nejlepší. Jsem rad, že jsi a jsem rád, že mohu být součástí této komunity. Docela dost jsi mi ovlivnil život, to se každýmu nepodaří... Tak na zdraví a na dalších 20 let! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března před 37 minutami, Leviathann napsal: Dlouho jsem uvažoval, co originálního, vtipného a úžasného napsat jako blahopřání. Na nic jsem nepřišel. Takže jednoduše, ale o to upřímneji... Vše nejlepší. Jsem rad, že jsi a jsem rád, že mohu být součástí této komunity. Docela dost jsi mi ovlivnil život, to se každýmu nepodaří... Tak na zdraví a na dalších 20 let! Takže docela jednoduše: DÍKY! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Já na tady ty řeči moc nejsu, ale když už to spolu táhnem 20 let ( ano, registrace listopad 2005) tak snad jen diky všem za společně strávený čas, hodně příjemných diskuzí a informací. Modům díky za nevděčnou práci a Bertovi za to, že to tu živí a drží v cbodu. Díky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Mohli byste vy dvacetileti dat k dobru historku, jak jste na chronomag narazili a proc jste se registrovali.. kolik toho na zacatku bylo a co vubec bylo.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Tak já jsem tu dneska přesně 19 let. Svého času jsem si tu užil dost srandy, navštívil pár srazů, koupil pár hodinek a poznal pár fajn lidí. A zažil jsem tu taky Táďu a toho fotografa s kvérem a sbírky na mnoho dobrého... Už sem skoro nechodím, ale i tak přeju tomuhle fóru vše dobré do dalších let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter tham Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Všetko najlepšie prajem z dvadsiatke …. , a veľká vďaka mnohým ktorý sa o toto tu spravujú dlhé roky , aj vďaka kolektívu hodinkovym fandom ktory to tu máme radi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montgomery Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Vše nej. Čtu si zde rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března před 15 hodinami, petr_cha napsal: Mohli byste vy dvacetileti dat k dobru historku, jak jste na chronomag narazili a proc jste se registrovali.. kolik toho na zacatku bylo a co vubec bylo.. Hele, to me privedlo na myslenku. Nedalo by se ze starych zaloh, pokud existujou "vyrobit" ukazka celyho fora, jak vypadalo pred 20ti lety? Zrestaurovat 1 den pred 20ti lety. Jako nejvetsi figl by byl timefuckup mirror, ktery by kontinualne kradl 20 let casu. Stroj casu na foru chronomag:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Pěkný kulatiny přeju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Ač se to, vzhledem k mé relativní mlčenlivosti na fóru nezdá, čtu si tady téměř denně už 15 let. Mám to tady rád a přeji Chronomagu nesmrtelnost a úspěšné pokračování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malik Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Gratuluji k výročí. Za těch 18 let co tu jsem se sice mnohé změnilo, ale i tak na forum denně zavítám. Přeji mnoho kvalitních diskuzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrBejky Odesláno středa v 18:12 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:12 Nejdříve jsem sem chodil pouze nahlížet tu a tam při volném čase. Pak jsem si vytvořil účet a i když nejsem úplně nejaktivnější přispěvatel, tak jsem si to tu za celou dobu moc užil, oficiálně od roku 2017. Potkal jsem skrze fórum mnoho skvělých lidí a doufám, že ještě potkám. Tak tedy připíjím na dlouhý život Chronomagu! Děkuji Bertovi a moderátorům, že zde můžeme trávit kvalitně čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se