Přejít na obsah

Chronomag slaví 20 let!

Doporučené příspěvky

Gratuluju Chronomagu ke krásnému výročí a do dalších let mnoho spokojenosti všem.

Osobně jsem se registroval do fóra až 2013, ale Chronomag jsem četl prakticky od jeho zrodu. Tyto Grueny mám díky Chronomagu dodnes. 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych nezapomněl. Gratuluji Chronomagu k výročí. Zároveň bych chtěl tomuto fóru poděkovat za to, co mi dalo. Bez něj bych nevěděl, že mechanické hodinky jsou taková skvělá disciplína, bez něj bych se asi nikdy nenaučil dělat z kůží, bez něj bych nepoznal spoustu zajímavých lidí, bez něj bych nevěděl co s penězma, bez něj bych měl spoustu volného času, atd. 

Přeji nám oběma ještě spoustu takových společně prožitých let.

Díky.

Odkaz ke komentáři

Přidávám se ke gratulantům. Já jsem tu skoro 17 let - a za tu dobu jsem díky zdejší komunitě vystřídal na zápěstí kdeco, potkal se s kdekým - ale hlavně jsem si odtud odnesl kromě hromady srandy několik kamarádů, se kterými se setkáváme i úplně mimo všechna hodinková témata. A to se cení ze všeho nejvíc. :)

Díky za to, Chronomagu. A vše nejlepší do druhé dvacítky. 🥳

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Tož taky gratuluji k tomu výročí. Co přát? Tak snad spoustu vychytávek, nápadů, Dobrých lidí kolem a pevné chrono-zdraví. Ať se daří dalších 20x20 let a pokud možno líp než doteď.

Odkaz ke komentáři

Dlouho jsem uvažoval, co originálního, vtipného a úžasného napsat jako blahopřání. 

Na nic jsem nepřišel. 

Takže jednoduše, ale o to upřímneji... Vše nejlepší. Jsem rad, že jsi a jsem rád, že mohu být součástí této komunity. Docela dost jsi mi ovlivnil život, to se každýmu nepodaří... 

Tak na zdraví a na dalších 20 let! 

Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, Leviathann napsal:

Dlouho jsem uvažoval, co originálního, vtipného a úžasného napsat jako blahopřání. 

Na nic jsem nepřišel. 

Takže jednoduše, ale o to upřímneji... Vše nejlepší. Jsem rad, že jsi a jsem rád, že mohu být součástí této komunity. Docela dost jsi mi ovlivnil život, to se každýmu nepodaří... 

Tak na zdraví a na dalších 20 let! 

Takže docela jednoduše: DÍKY! 😀

Odkaz ke komentáři

Já na tady ty řeči moc nejsu, ale když už to spolu táhnem 20 let ( ano, registrace listopad 2005) tak snad jen diky všem za společně strávený čas, hodně příjemných diskuzí a informací. Modům díky za nevděčnou práci a Bertovi za to, že to tu živí a drží v cbodu.

Díky!!

Odkaz ke komentáři

Tak já jsem tu dneska přesně 19 let. Svého času jsem si tu užil dost srandy, navštívil pár srazů, koupil pár hodinek a poznal pár fajn lidí. A zažil jsem tu taky Táďu a toho fotografa s kvérem a sbírky na mnoho dobrého... Už sem skoro nechodím, ale i tak přeju tomuhle fóru vše dobré do dalších let.

Odkaz ke komentáři

Všetko najlepšie prajem z dvadsiatke …. , a veľká vďaka mnohým ktorý sa o toto tu spravujú  dlhé roky , aj vďaka kolektívu hodinkovym fandom ktory to tu máme radi !

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, petr_cha napsal:

Mohli byste vy dvacetileti dat k dobru historku, jak jste na chronomag narazili a proc jste se registrovali.. kolik toho na zacatku bylo a co vubec bylo.. 🙂

Hele, to me privedlo na myslenku. Nedalo by se ze starych zaloh, pokud existujou "vyrobit" ukazka celyho fora, jak vypadalo pred 20ti lety? Zrestaurovat 1 den pred 20ti lety. Jako nejvetsi figl by byl timefuckup mirror, ktery by kontinualne kradl 20 let casu. Stroj casu na foru chronomag:)

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Ač se to, vzhledem k mé relativní mlčenlivosti na fóru nezdá, čtu si tady téměř denně už 15 let. Mám to tady rád a přeji Chronomagu nesmrtelnost a úspěšné pokračování 🙂

Odkaz ke komentáři

Nejdříve jsem sem chodil pouze nahlížet tu a tam při volném čase. Pak jsem si vytvořil účet a i když nejsem úplně nejaktivnější přispěvatel, tak jsem si to tu za celou dobu moc užil, oficiálně od roku 2017. Potkal jsem skrze fórum mnoho skvělých lidí a doufám, že ještě potkám. 

Tak tedy připíjím na dlouhý život Chronomagu! 

Děkuji Bertovi a moderátorům, že zde můžeme trávit kvalitně čas. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...